Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek4040

Jaki router????

Polecane posty

Gość marek4040

Szukam porządnego routera do średniego, 70metrowego mieszkania. Z netem łączę 3 laptopy, smartfona i konsolę Playstation. Zależy mi głównie na tym, żeby router nie zrywał połączeń, bo to bardzo irytujące jest, a tak było z poprzednim. ;/

Gość adam3443
a szukasz routera ADSL czy DSL??? ja mam Linksysa E2500 (DSL), niezawodny. łączę parę dosyć zaawansowanych urządzeń z internetem i mimo to nie ma żadnego problemu, żadnego zrywania.

Hej :) Jeśli jest to mieszkanko takie 70m2, ale na jednym poziomie, to chyba nie ma sensu ladowac kasy w niewiadomo jaki sprzet, skoro raczej nie chcesz sie dzielic z innymi mieszkaniami internetem :) Proponuje wejsc sobie na wasserman.pl i tak dobrac jakis niedrogi tplink - z jedna antenka wystarczy :)

Gość artur glaszka
Tplink nie jest najlepszym pomysłem - nie ma najlepszych opinii. Wszystko zależy od budżetu, jeśli możecie sobie pozwolić na Netgear WNDR3700 to macie sprzęt na lata, ze wszystkimi funkcjonalnościami, opcją dysku sieciowego, drukarki sieciowej, podwójnym pasmem i bajerami. No ale właśnie - kwestia tego, czego potrzebujecie...

Gość gość
artur glaszka głupoty piszesz, mam TP-LINK-a już dwa lata, dobry sprzęt za normalną a nie z tyłka wziętą cenę :-) ...z trzema antenami a nie jakiś kaleka z jedną ;-)