Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nazywamSieWinna???

Mam dosc mojego meza

Polecane posty

Gość kamil, ciesz sie
"KAMIL ZAPODAJ KOLEZANKA" TY polmozgu, nie chodzilo o "zapodaj", ale o "kolezankĄ" :O pisze sie "kolezankoM", patalachu studiujace pedagogike wczesnoszkolna na Wyzszej Szkole Garncarstwa i Kosmetologii w Rudzie Slaskiej. mozesz potem robic to, co dotychczas- czyli sprzatac w domu i uslugiwac mezowi :D " I jeszcze jedno kolrzanko."- nie jestem twoja kolezanka, a juz na pewno nie przez "rz" :O

Gość kamil, ciesz sie
i owszem, wazne, ze podolalas ciazy. ale wazniejsze, zebys uniknela kolejnej. zabezpieczasz sie czy, zgodnie z kosciolkowym mysleniem, liczysz dni plodne? :D

Gość nazywamSieWinna???
Mialo byc "kolezance" dla Twej wiadomosci. Reszta forumowiczek ma NORMALNE poglady.

Gość kamil, ciesz sie
twoja norme ustala chyba kosciol kat. moja- racjonalny osad.

Gość nazywamSieWinna???
Kolezanka BO "R" JEST BLISKO "E" W TELEFONIE NA.KLAWIATURCE. ALE BYSTRA JESTES. POWODZENIA KONCZE DYSKUSJE. MILO JESTEM CHOC POLMOZGIEM A TY MASZ GO KOMPLETNY BRAK. JAKIM WZORCEM BYLI TWOI RODZICE SKORO WYCJOWALI CIE NA TAK BEZDUSZNA.

Gość kamil, ciesz sie
posluchaj no, bo rece juz opadaja. jesli dla Ciebie bezdusznosc oznacza usuniecie zarodka z macicy, a nie np. skazywanie dziecka na zycie w biedzie, rodzinie przemocowej (jak twoja) albo wsrod alkoholikow, to naprawde, NAPRAWDE kosciol kat, przeoral ci banie.

Gość w sumie
Dziecko masz już prawie odchowane, może iść do przedszkola jakbyś znalazła jakąś prace, a skoro rodzice nie są ci życzliwi na pewno ktoś ci pokój wynajmie na początek. Nie myśl że to nie patologia, bo wyganianie własnego dziecka i wnuczki to po prostu buractwo i hipokryzja. Po coś sie w końcu ma tych rodziców nawet jak cię mąż/ zona zostawi rodzice powinni przyjąć zawsze (niekoniecznie na zawsze;). Nie daj sobie wmówić że sobie nie poradzisz i jesteś glupia. To on ma kompleksy, pewnie dlatego że studiujesz.

Gość nazywamSieWinna???
Kobieto jestes naprawde toksycznym czlowiekiem. A kto powiedzial, ze praktykuje msze sw. i inne? Po prostu nie moglabym zabic bezbronnego dziecka... Koncz te bzdety juz pisac. Nie masz co robic tylko do klotni prowokujesz? Idz robic balwana bedziesz miala kolezanke/kolege. Zegnam.

Gość nazywamSieWinna???
Dziekuje raz jeszcze Eleen. W sumie: pracy szukam, ale w srodku riku szkolnego ciezko dostac etat chyba, ze zastepstwo a to nie to samo - nic pewnnego. Dzis prace masz a jutro juz nie.

Gość kamil, ciesz sie
zacznij myslec samodzielnie. nie mowie o zabojstwie dziecka, ale o zygocie. ty za to skazalas swoje wspaniale urodzone dziecko na zycie w patologicznych warunkach, z facetem, ktory matke traktuje jak gowno. zdajesz sobie sprawe, ze twoja corka w przyszlosci znajdzie takiego samego meza? rozumiesz to w ogole?

Gość w sumie
też uważam że aborcja to morderstwo i przeorane mózgi to mają ci co uważają że to nie Człowiek. Nie możesz/ nie chcesz wychować - oddaj do okna życia bardzo wiele kobiet marzy o tym by mieć dziecko a nie może. a hormony to trucizna i kto wmawia innym żeby brać ten syf niech przeczyta ulotkę ze skutkami ubocznymi... i jeszcze jeden skutek uboczny - bezpłodność. Najpierw hormony od 16 roku życia potem leczenie niepłodnosci i in vitro. Wiara tu nie ma nic do rzeczy to działanie przeciwko naturze które sie mści.

Gość kamil, ciesz sie
w sumie, a jaka widzisz alternatywe? antykoncepcja naturalna? niestety nie ma czegos takiego. w tej chwili masz alternatywy: pigulki-spirala-plodzenie dzieciakow- abstynencja

Gość w sumie
no jest jeszcze lateks ;), a antykoncepcja naturalna oczywiście jest. Ale to juz trzeba się tak dokładnie obserwować że to praktycznie niemożliwe w dzisiejszym zabieganym świecie. A przede wszystkim rozsądek, wiedza (jakie są skutki seksu i skąd się biorą dzieci co najmniej) i jakieś zasady moralne. Uważam ze 16 latka nie jest gotowa psychicznie i emocjonalnie na seks, choć fizycznie już tak. Ale skoro już się za to bierze, to powinna także ponosić odpowiedzialność za swoje czyny.

Gość nazywamSieWinna???
Kobieto lecz sie. Zygota nazywaj sobie zabe jaja a nie czlowieka i nie wpie*dalaj sie za przeproszeniem komus do lozka. Takiego meza? Nie licz na reprodukcje wg mnie bedzie sie takich ludzi wyrzekac jak ognia. Ty chyba malo przeszlas skoro wszystko jest dla Ciebie takie proste. Porzadnego.kopa w d**e od zycia powinnas dostac. Nasza dyskusja nie ma.najmniejszego sensu, bo ty tylko wytykasz bledy z przeszlosci uczepilas sie tematu dziecka i aborcji jak rzep psiego ogona. A co ma.piernik do wiatraka? Jak sie ma moje dziecko ratowiania malzenstwa??? naprawde albo jestes stara zgorzkniala bezplodna baba albo smarkula.co sie nudzi.

Gość kamil, ciesz sie
lateks to jakieś 70%. za duze ryzyko. autorko, nie wypominam ci juz ciazy. 18 lat kary bedziesz miala :P tylko odejdz od tego czlowieka, bo zniszczysz wlasne dziecko. ps. ani stara, ani gowniara. 23 lata, dobra praca, po studiach i dzieciary mi ani w glowie :P

Gość kamil, ciesz sie
no niestety autorko, dzieci powielaja zachowania rodzicow tej samej plci. dlatego corki alkoholikow w 95% wychodza za maz za alkoholikow (Czasem utajonych). wiec siedzac z przemocowcem, skazujesz wlasna corke na meza, ktory bedzie traktowal ja jak gowno.

Gość nazywamSieWinna???
jak widzisz mam 1 dziecko, wiec nie martw sie o moja antykoncepcje.