Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tom Bbbbb

Opera Mini - Samsung s5610 - Potrzebna ....

Polecane posty

Gość Tom Bbbbb

Witam wszystkich. Potrzebuje Opere Mini do Samsunga bo mam problem z netem w tel. Niby ściągam jakieś z google ale zawsze wychodzi błąd java. Może ktoś pomoże. ?

Gość Sylwester89
my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=1372782

Gość Tom Bbbbb
Nikt nie może pomóc ?????

Gość Tom Bbbbb
Dzięki ale próbowałem na tej stronie niby zainstalowane ale pojawia się błąd java ........ o co biega ?

Gość . A . R .
Wejdz przez przeglądarkę w swoim telefonie pod adres- www.m.opera.com i ściągnij

Gość wqewewq
A może google albo mozilla? :D

Gość vchxhddytd
Ale tępa pochwa 🖐️

Gość Tom Bbbbb
Próbowałem obojętnie jak ściągnę jest non stop błąd java .........co może być przyczyną ?

Gość Tom Bbbbb
Sory ale nie rozmawiam z tępakami ........jak coś nie pasuje to zmykaj ....

Gość rafciu
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedział mi, że Samsung rozdaje telefony S7,które były na wystawach, bo podobno nie mogą ich sprzedawać W piątek wszedłem na ich stronę i odpowiedziałem na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjechał kurier z telefonem i jest super!! smiech.gif Polecam wam sprawdźcie sobie!! Tutaj możecie odebrać: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7

Gość gość
Postanowiłam nie zaśmiecać forum następnym wątkiem o podobnej tematyce, dlatego podpinam swoje pytanie pod ten. Jeśli ktoś zechce tutaj wejść oraz orientuje się w zagadnieniu, to proszę o pomoc. W sumie - o poinformowanie mnie, bo albo się nie znam, albo coś przegapiłam, hm. Otóż, czy każda Opera Mini, obojętnie, z jakiego telefonu byłaby użytkowana, nie posiada opcji "Wytnij", "Wklej", czy to jest, jednak, zależne od modelu telefonu? Szukam tych opcji w swojej przeglądarce, ale nie mogę ich nigdzie znaleźć. To znaczy - wycina oraz wkleja linki tylko na profil Facebooka oraz Twittera. A na inne strony, chociażby - na Kafeterię, już nie, mimo, iż mam tę stronę w zakładkach. Czy te nowe Opery Mini nie posiadają już tej opcji, czy, może, to zależne od modelu telefonu? A może - jest to jakaś ukryta opcja, że do tej pory nie udało mi się na nią wpaść? Jeśli ktoś coś wie, to bardzo proszę o pomoc w tej sprawie. Może jest błaha, głupia, ale postanowiłam zapytać, bo od dawna nurtuje mnie to zagadnienie... Pozdrawiam.