Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość coreczka tatusia

pytanie do ludzi co znają sie na prawie.

Polecane posty

Gość coreczka tatusia

moj ojciec zwiazal sie z kobieta materialistką, byli ze soba ok.15 lat. kupili dom, wyremontowali go razem, auta obydwa są na mojego ojca i tu jest problem. ona dowiedziala sie ze moj ojciec doklada mi sie do studiow i dolozyl sie troche do wesela. wkurwila sie strasznie bo sadzila ze cala kase ojciec daje jej. a ona wykozystywala mojego ojca do granic, co 2 dzien solara, najdrozsze ciuchy, kosmetyki, spa, masaze a moj ojciec za to placil, wielokrotnie dochodzilo do mojego ojca ze ona spotyka sie z innymi mezczyznami, ale on calkowicie byl podpozadkowany jej, odseparowala go od rodziny itp. ale moj ojciec w koncu przejzal na oczy i postanowil sie z nia rozstac, ona teraz chce zeby moj ojciec sie wyprowadzil z tego domu co razem go wyremontowali bo jak to ona gada"facet sobie szybciej poradzi niz kobieta z dzieckiem" (ona ma dziecko ale ze swojego poprzedniego zwiazku). czy jest to mozliwe zeby ona wywalila go z tej chaty? fakt faktem dom zapisany jest na nich wspolnie i moj ojciec chce sprzedac ten dom a kasa podzielic sie 50/50. Ale ona nie chce o tym slyszec i zada aby ojciec zostawil jej dom i kropka. czy jest jakies wyjscie oprocz drogi sadowej????

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować