Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewtajemniczony

Jak to jest w agencji?

Polecane posty

Gość Niewtajemniczony

Nie mam dziewczyny i zastanawiam się czy nie skorzystać z usług profesjonalistki. Zaznaczam, że nie chodzi mi o pasztety, które stoją przy szosie i o typowe agencje, lecz o wybranie się do tzw. mieszkaniówki. Pytanie kieruję do osób, które korzystały z usług świadczonych na mieszkaniówkach. Jak to wszystko wygląda? Jak przeglądam na anonsach erotycznych ogłoszenia lasek to często powtarza się ta sama lokalizacja, adres mailowy i numer telefonu. Ile dziewczyn pracuje na jednym mieszkaniu? Czy jeśli umawiam się na konkretny dzień i godzinę i pójdę tam, to spotkam się z tą dziewczyną z którą chciałem? Czy rzeczywiście w tej branży jest dużo fajnych i ładnych lasek w wieku 18-25, czy ten wiek jest w ogłoszeniach specjalnie zaniżany? Jak wygląda dokładnie taka wizyta? Czy jest szansa, na znalezienie np. studentki, która jest w mieszkaniu zupełnie sama? Bez innych dziewczyn, ochrony itp? Zależałoby mi na tym, bo jestem trochę nieśmiały i trochę skrępowany bym się czuł wśród kilku takich lasek, alfonsów, ochroniarzy itp. Proszę o poważne odpowiedzi, bez żadnych głupich docinek.

Gość zniesmaczony1920
niezbadane są wyroki boskie