Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ambersol

czemu nie mozemy sie spotkac?

Polecane posty

dziwna historia... poznalam na pewnym portalu randkowym fajnego kolesia... za pierwszym razem gdy sie umowilismy w porzedzajaca noc ktos mu probowal ukrasc samochod i cos tak uszkodzil ze auto nie jezdzilo... nastepnym razem jakies 2 tyg. pozniej umowilismy sie ze sie spotkamy w miescie ktore znajduje sie w polowie drogi... tym razemon utknal w korku spowodowanym sniezyca a ja mialam wypadek po drodze... auto w warsztacie nie nadaje sie do jezdzenia jak na razie... jednak nie zrazilo to nas wiec umowilismy sie po raz 3. i co? jak jechal do mnie zepsulo mu sie sprzeglo na autostradzie, musial wzywac pomoc drogowa... ja nie wiem pech jakis czy co? co o tym sadzicie?

Gość satanisstka
Brzmi jak zwykłe zbiegi okoliczności, może następnym razem się uda... Chyba że ten koleś cię wkręca jakoś.

za pierwszym razem tez tak sadzilam ze moze mnie wkreca ale za drugim razem jak mialam wypadek to on gadal z policjantem przez telefon probowal sie dowiedziec gdzie dokladnie jestem i jak tam dojechac bo ja nie potrafilam mu wytlumaczyc...

Gość Gdańszczanin-1981
Myślę, że jak macie takie przeszkody, to gdy w końcu się uda - będzie super :D Powodzenia! 🖐️