Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolokolokoloooopolp

urwal kontakttttt

Polecane posty

Gość kolokolokoloooopolp

Bylismy razem ponad rok czasu...ranil , klamal.....teraz chcial wrocic ale ja juz nie dalam rady, ciagle walki, klotnie....nie mialam juz sily na te klamstwa :( Gdy ja zdecydowalam dac mu kolejna sznase, on odpuscil....powiedzial mi mnostwo przykrych rzeczy...byl zimny... Teraz on odpuscil, napisal, ze chce urwac kontakt.... :(

Gość bardzo mi przykro
ale nic nie zrobisz

Gość kolokolokoloooopolp
okropnie byl zimny....wydaje mi sie, ze kogos sobie znalazl....jest do tego zdolny... :( Tak mi zle, tak mi zranil :( Stracilismy sie na zawsze... :( to okropne....Moze lepiej..... tak mnie ranil :(

Gość satanisstka
Bardzo ci współczuje, po roku związku mozna sie bardzo przywiązac do partnera. Nie pozostaje ci chyba nic innego jak tylko odpuścić sobie tego faceta. Na poczatku pewnie będzie cięzko ale nic z tym nie mozesz zrobic. Daj sobie czas żeby ochłonąć, później na pewno poznasz kogoś fajnego, kogoś kto w przeciwieństwie do twojego eks nie będzie cię oszukiwał. :)

Gość kolokolokoloooopolp
:( :(

Gość kolokolokoloooopolp
powiem krotko.... byl kawalem ch..uja , a i tak mi teskno i zle :( Rozstawalismy sie chyba z 30 razy ....czuje, ze tym razem to na pewno koniec :(