Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nbvtyfgh

Pytanie do atrakcyjnych dziewczyn majacych duze powodzenie

Polecane posty

Gość nbvtyfgh

takich powyzej 7/10 z wygladu,moglybyscie sie zwiazac z facetem 3/4-10

Gość dziewczę ośmionożne
Mój mąż jest przeciętnej urody, a kocham go nad życie. Dla mnie ma to coś i już. Nie ma u mnie żadnej skali jeśli chodzi o wygląd. Jest albo 0, albo 10/10.

Gość kasienka xxx
ja mysle ze tak. Jezeli by mial bombowy charakter i super w lozku to czemu nie.

Gość wiemwszystko
jak miec bombowy charakter? :D

Gość kasienka xxx
Sa tacy faceci, ktorzy taki maja... :)

Gość sooooorrryry
sory, ale facet interesujacy się kobietą tylko dlatego, ze z wyglądu jest 10/10 raczej nie ma nic wspolnego z bogatym wnętrzem i fajnym charakterem. nie dla psa kielbasa. a teraz won

Gość mammmm
co prawda dla mnie liczy się inteligencja - nie mylić z bibliotekarskim umysłem ;) ale 3-4/10 to chyba bardzo brzydki? z takim to nie bardzo... rodzina by mnie z domu pognała ;) 🖐️

Gość nbvtyfgh
taki przecietno-brzydki:D

Gość mammmm
ciężko mi sobie wyobrazić przeciętno-brzydkiego ponadto wygląd to naprawdę nie wszystko... naprawdę i nie jest to hipokryzja... nie myśl jednak, że atrakcyjna kobieta zechce być z tobą widząc, że ewidentnie lecisz tylko na jej wygląd (a to idzie odczuć) naucz się dawać i zadbaj o swoje wnętrze, bo z gówna bata nie ukręcisz...🖐️

Gość sedes terminator
Pytanie było do atrakcyjnych dziewczyn, a wypowiedziały się same paszczury, szczególnie 2 pierwsze czarne nicki 🖐️

Gość mammmmm
głupio to zadawać pytanie i podważać wiarygodność odpowiedzi twierdząc, że wypowiadają się pasztety :) jaki więc sens tego i tak pustego pytania?

mam troche powodzenie i chlopaka , ktory szczerze powiem jest dla mnie najprzystojniejszy , ale to juz chyba kwestia tego ze go kocham .

również uważam siebie za atrakcyjną dziewczynę, jestem zaczepiana na ulicy i nie mam kompleksów... Wygląd jest dla mnie ważny, ale tak sobie myślę że (gdybym była sama) to facet nie musi być 10/10 ale musi być po prostu zadbany..

Gość sedes terminator
.:.Paula.:. również uważam siebie za atrakcyjną dziewczynę, jestem zaczepiana na ulicy i nie mam kompleksów... Wygląd jest dla mnie ważny, ale tak sobie myślę że (gdybym była sama) to facet nie musi być 10/10 ale musi być po prostu zadbany.. długowłosa blond studentka , kocham kawę. - Nie ma to paszczurze jak samo ocena i przechwałki. Zwykle te co mówią, że sa atrakcyjne, takie nie są. lata doświadczenia się kłaniają. daj foto, to zobaczymy jaka jesteś paszteciaro atrakcyjna :D