Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Francja na zachod od....

Czy isc na swieta do rodziny "meza"??

Polecane posty

Z mezem nie jestem od ok 2miesiecy. Przychodzi tylko do dziecka. Nie mamy rozwodu. Do tesciowejj czasem pojade z dzieckiem. ostatnio zaprosila mnie na swieta, bedzie maz i cala jego rodzina. Mysle ze zrobila to bo chyba ma nadzieje, ze jeszcze sie pogodzimy i wrocimy do siebie. znow jakos musimy "podzielic" sie dzieckiem na ten czas. Z jeden strony bym poszla,. bo lubie rodzine meza, ale z drugiej to chyba tylko po to zeby pokazac dla rodziny ze jest OK., Np. babcia meza nie wie co jest grane. No i tesciowa ciagle darzy zebysmy sie pogodzili. Nie dociera do nich, ze ja juz podziekowalam za ten zwiazek. Poszlibyscie/??

Gość assasnakakakaa
nie.

Gość ojejoszku
Nie

Gość no no no no no NIE
chyba ze chcesz sie z nim zejsc ale jesli nie to nie chodz

Raczej nie dziecko i tak będzie musiało się przyzwyczaić że nie będziecie razem z jego ojcem. Najlepiej jak byście spędzili wigilie we 3 żeby było sprawiedliwie 1 dzień u niego 2 u ciebie.

Gość ja mialam tak ze do konca
szczerze to nie mam ochoty spedzac z nim sam na sam swiat. Wole jakos uzgodnic, kiedy on bierze dziecko, a kiedy ja. Dzis nawet tesciowa do mnie przez tel - Mam nadzieje, ze mimo wszystko pojawisz sie na wigili.

oczywiscie to moj wpis :)

z rodzina mojego brata :)

Gość miomao2
a ja bym poszla

Gość ja bym nie poszła
właśnie planuje powiedzieć mojemu, że chce rozwodu. taki prezent pod choinkę.

A co na to twój mąż namawia Cię na tą wigilię ? Jak masz się źle czuć to odpuść sobie. To dobrze że lubisz jego rodzinę ale on też tam będzie i teściowa ze swoimi dobrymi intencjami. Ile lat ma dziecko?

wlasnie, ja juz sama nie wiem. Mam ostry mentlik w glowie. Co chwila wynajduje za i przeciw. Ale znow czy przez to ze rozstalam sie z mezem mam tracic kontakt z rodzina jego. Wkoncu tesciowa to i babcia nmojego dziecka. Duzo mi pomaga. Kiedy mi trzeba zawsze sie zajmie dzieckiem. Na poczatku sie wtracala. czasem bronila meza, czasem stawala po mojej stronie. Ale teraz juz nie wnika. Zreszta powiedzialam jej, ze jestem swiadoma tego, ze to jest jej syn i mimo wszystko on bedzie dla niej naj. Niewymagam od niej obrony w moim imieniu.

Maz ni jak. Mowi, ze jak chce to moge przyjsc. Jemu wsio rybka, jak zawsze zreszta :P Dziecko ma 2,5 roku.

Gość qochanie
Ją bym zrobiła tak-połowę wigilii dziecko u ciebie połowę u niego. najlepiej żeby dziecko zostało na noc i na pierwszy dzień świat u tego kto bierze dziecko jako drugi na wigilię. a drugi dzień świat u tego u którego było najpierw na wigilii:) Dziecko napewno chce też z tata wigilię spędzić:)