Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pravik2012z

Czy ktoś mi wytłumaczy?

Polecane posty

Gość pravik2012z

Dzisiaj jechałem autobusem i dosiadła się do mnie ładna dziewczyna ( ale nie w moim typie) ale urody jej odmówić nie można. Słuchałem muzyki i wyjąłem telefon bo dostałem sms od kumpla, uśmiechnąłem się do telefonu a ta dziewczyna zapytała mnie czy to sms od dziewczyny że tak się uśmiecham. Rozpoczęła ze mną rozmowę o piłce nożnej o EURO i w ogóle miałem wrażenie że stara się ciągnąć rozmowę. To tak sobie rozmawialiśmy z 15 min potem nagle zamilkła jakby na coś czekała, pomilczała z 1min a ja wyskoczyłem z autobusu przy swoim przystanku. I nasuwa się pytanie, właściwie po co zaczęła tą konwersacje? Czy dziewczyny mają często ochotę tak rozmawiać z obcymi facetami? Zwykła pogadanka czy jednak chciała mnie poznać jak myślicie? Może temat dziwny ale tak się zastanawiam...

Gość chcialapoznaccie
chciala cie poznac.

Gość ljrwyh
Spartaczyłeś sprawę, człowieku! Ile masz lat?

Gość akaszakaszakasza
Ale z ciebie łoś, oczywiscie, ze jej sie spodobales, panna niemal pcha ci sie w rece, a ty nic, ona czekała az ty zrobisz kolejny krok, czyli poprosisz o namiary tak zebyscie mogli sie skontaktowac albo po prostu zaprosisz ja na kawe... dlatego milczała, a ty nic, wysiadłeś z autobusu bez słowa. Nie podobała ci się??

Może lubi sobie pogadać... ;) A może chciała właśnie z Tobą sobie pogadać bo się jej spodobałeś... :)

Gość pravik2012z
Mam 23 wiosny. No była ładna nawet bardzo, ale jak pisałem nie mój typ. W sumie co by szkodziło się po spotykać. Ech to trudno. Ale nie byłem pewien myślałem że od tak sobie chciała pogadać i tyle.