Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki facio

Panowie 3 punkty bez których facet jest zerem w oczach kobiet

Polecane posty

Gość brzydki facio

1. Wygląd 2. Status finansowy 3. Inteligencja No może jak mega przystojniaczek to bez pozycji 3 sie obejdzie :)

Gość brzydki facio
A każda która wam powie że wygląd i kasa niema znaczenia to hipokrytka!

Niestety, z tego co widze masz male pojecie o kobietach. Doksztalc sie. To o czym piszesz, to jakas grupa kobiet. Ale nie wszystkie. To tak jakby napisac, ze wszyscy faceci chca tylko seksu.

Gość brzydki facio
Znam takiego jednego przystojniaczka gogusia z iq dżdżownicy a jego laleczka barbie też nie grzeszy inteligencją /oboje po zawodówkach/ dobrali sie jak nie wiem co facet jest po 30tce i już ma swoją naprawę samochodów blacharka lakiernictwo sprowadza samochody i zatrudnia kilku ludzi.Więc dobrze napisalem wygląd i kasa się liczy dla kobiet!

Gość lololola12
no jasne, że tylko grupa. jest mnóstwo kobiet, które cenią: 1. brzydotę 2. brak kasy i status parkowego żula 3. ociężałość umysłową.

Gość coś o tym wiem kochanie
1. tzw. zabezpieczenie finansowe rodziny 2. zaradność powiązana z możliwościami finansowymi 3. zwyczajnie kasa :D

Gość kamil jgora
kasa też nie jest konieczna. Jak ja byłem prawiczkiem to zarabiałem nawet nieźle jak na tamte czasy, a moi kumple bezrobotni mieli laski.

Gość brzydki_facio
Bo pewnie mordy mieli w stylu di caprio lub brad pitt :)

Gość coś o tym wiem kochanie
hej prawiczek, mieć laskę bez kasy to sie da i co z tego

Gość młotkiem po głowie
o, nadobna Pani z Krainy Krokodyli! bogatemu i wysokiemu z dużym możesz tylko berło czyścić, jak cię dopuści do klejnotów mumia twoja mać :D

:-P:-D:D żałosny praviku trzeba się dobierać na podstawie podobieństw :P:-P:-D mój maz jest bogaty wysoki i ma dużego :-Oka jestem bogata piękna i sexowa:P pomarzyć to możesz ty kupo :-]:-P:-P:-P:-P:P

gratulacje!! szczególnie gratuluję 3:35 na kafe, kiedy taki skarb leży sztywny od skutecznego balsamowania bliżej nieokreślonej westalki w samotnym sarkofagu bo chyba nie chcesz powiedzieć, że seks już był, a ty dla odprężenia próbujesz zwabić średnio udaną ripostą jakiegoś wirtulanegoprawiczego niewolnika spod zanku piramidalnej nieumiejętności?? :D:D:D Nil bysię uśmiał krokodylimi łzami politowania

Gość kamil jgora
a ja wolę seks w dzień i co mi zrobisz ;) moi kumple nie mieli żadnych mord w stylu pitta czy di caprio, byli normalnymi facetami. Dziś już mają pracę i żony.

Gość fffffffffffffd
brzydki facio - jestes durniem :O głupszym niz ten ''gogus z iq dzdzownicy'' ... facet mlody i ma wlasną dzialanosc, idiota firmy by nie poprowadzil, zwlaszcza ze jak piszesz zatrudnia kilka osob, handluje z zagranicą... a ty co ? Brzydki, biedny i głupi... do tego frustrat 0:19 a ty przy kompie jęczysz :( kto tu jest zerem Ty czy on ?

Gość kamil jgora
bywa tak że idiota zatrudnia sobie dobrego menedżera do prowadzenia firmy, ale to zwykle ludzie którzy dziedziczą majątek po rodzicach

Gość h hahah hahah
brzydki facio to pewnie prawiczek i ciota jak reszta prawików z kafe :D

Gość kobiethuijjnbj
kobiety dziś chama, prostaka byle miał kase. Na "zabawe" patrzą tylko na wygląd chyba, że facet coś dopłaci.

Gość KLEOPATRA EGI
Tak sex byl kilka razy pod rząd Co do ciętych ripost twoje są najwyżej cienkie nie będę tłumaczyć debiliwi czemu pisze o tej godzinie choć sam tu siedzi czy to nie szczyt hipokryzji? A po za ty wyszły na jaw twe kompleksy skoro pisze w temacie tak jak i każdy a ty ni stad ni z owat wylewasz na mnie pomyje i dajesz upust swej frustracji najprawdopodobniej musiało cię dotknąć to co napisałam?dałeś nam do zrozumienia ze jesteś niskim biednym kurduplem i do tego pravikiem a to najgorsze co może być nie martw się nie dotknęły mnie twe niemrawe teksty jest mi cię wręcz żal....:-P:-D:P:P:-P:P:D:-P:P:P:-P

Łój niezaczernilam się! Zapomniałam dopisać o MAŁYM WACKU:-P:-P:-P:P:P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-D:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:P:P:P:P:D:-D:D:-D:P:P:-D:P:-P:P

Gość dfghjkjhg
traktuj kobietę jak szmatę a będzie Cie chciała one dziś uwielbiają być tak traktowane zobacz jacy kolesie czasem mają kobiety i jak je traktują a mimo to kobiety przy nich są

Gość Grzes42
Niestety ale sytuacja w obecnych czasach wyglada troche komicznie bo widząc jak zachowują sie obecnie kobiety to musze z żalem stwierdzić ze pozwolą sie zeszmacic i pozwalać facetowi na kompletne chamstwo i traktowanie ich jak zero i pojemnik na spermę byle by mial wypasiona bryke i gruby portfel. To ich wybór i widac godzą sie na to byle tylko przszpanowac przed koleżankami swoim bogatym " misiem" . To wolny kraj i wolno im ale niech potem nie placza na forach ze ich facet jej nie szanuje. Uprzedze wasze pytania i juz pisze- nie jestem misiem, nie bujak sie bmw 320 w gazie. Jestem przecietnym facetem z zarobkami powyzej średniej krajowej ale tylko niewiele powyzej tej średniej, 2 samochody, własne mieszkanie i kobieta kochająca mnie za to ze o nia dbam, kocham i szanuje.

Gość fsafsafsasfasfa
-brak pomocy w domu -latanie do mamusi -wydzielanie kasy pieniądze to nie wszystko, jezeli na podstawowe nie brakuje, jezeli moge wziac podpaski za 8zl bez sluchania tydzien, jezeli moge kupic sobie tusz czy podklad do 30zl to nie jest zle:>

Gość fsafsafsasfasfa
do grzes jezeli kasa jest, ze nie brakuje do konca miesiac to pol biedy:> zawsze są szmateksy, są pepka i tesca:) mamy male dziecko, a od kasy wazniejsza jest przespana nocka:)

1.inteligencja 2.zaradność życiowa 3.wygląd, ale w skali od 1 do 10 przecież nie musi byc 10, nie każdy jest top modelem, wystarczy 7 a nawet 6 jeśli ma pkt 1,2 kasa wyłacznie jako wyznacznik inteligencji i zaradności, jak ktoś okrada lub dostaje od bogatej mamusi to jest zerem, a na kase u faceta patrzą tylko k..wy powinno byc tez poczucie humoru i ciekawe zainteresowania a nie sterczenie z piwem przed tv, ale to wynika z pkt 1 też

Gość gosc84
A ja się zastanawiam , po co takie tematy zakładać ?