Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sen 100000

Czy Wy tez macie ''dziwne'' albo erotyczne sny? Od czego to zalezy?

Polecane posty

Gość sen 100000

Pytam bo czesto mi sie snia jakies glupoty :O np ze jestem gwałcona przez ruskich zolnierzy, albo ze zyje w czasach Gwiezdnych wojen i znam lorda vadera, jestem bezdomna i spie na dworcu poznaje ludzi potem faceta ktory mi pomaga z tego wyjsc, albo ze zabijam kogos z rodziny no serio ciagle jakies bzdury, noce bez snu rzadko mi sie zdarzają...chyba ze jestem bardzo zmeczona i nie mam sily nawet majtek zdjac bo oczy mi sie zamykaja na stojąco... jakie macie sny?

Gość hola hola...
ZNalazłam coś takiego: "Koszmary senne dotyczą znacznej części populacji i ich treść w przeważającej części dotyczy zagrożenia zdrowia lub życia. Do przyczyn koszmarów najczęściej zalicza się stres, trudne doświadczenia lub konflikty psychiczne. Mogą być one spowodowane także pewnymi lekami, nieodpowiednią dietą oraz nieodpowiednią higieną snu. Teoria psychoanalityczna zakłada, że sny są królewską drogą do poznania nieświadomości - czyli tego wszystkiego czego się boisz, czego nie dopuszczasz do świadomości, co wypierasz i zakopujesz. Sny pokazują to w sposób metaforyczny - zastanów się nad swoimi lękami lub nieuświadomionymi potrzebami - może w tym tkwi klucz zrozumienia Twoich snów." U mnie się zgadza: "stres, trudne konflikty psychiczne"... do tego nieszczęśliwa miłość, mnóstwo pracy i obowiążków. nic dziwnego, że mi sie w głowie pierniczy...

Gość rzadko miewam sny
niestety ale wiem czym to jest spowodowane ale to inna historia sny erotyczne miewam :) ale tylko z Nim i tylko takie które się wydarzyły :) dziwne... wiem że Jemu też się śnię :):):)

Gość x pxppxp
pewnie marzysz o tych gwaltach, seksie grupowym poznaniu faceta jak w pretty woman, przygodach ;)