Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość another ugly prawik

Czy pojcie do ladnej prowtytki celem nie uprawiawnia seks (reason:

Polecane posty

szmato dla ciebie jestem pani a ty jestes śmieciem i psim gównem możesz lizac mi obcasy a ja w wsej zacności nasram ci na ryj:)? masz racje nie jesteś kolega jesteś męską szmatą :)niedaleko poda jabłko od jabłoni(czytaj twojej mamy):)

Gość asfdsadfsafasfs
Na żywo byś mi tego kurwo nie powiedziała bo pokazałbym ci gdzie jest twoje miejsce. Cwaniakuj w internecie szmato, tu każdy mądry. A raz drugi dostałabyś w ryj i by się skończyło. Wkuriwa was że wasz jedyny atut jakim jest uroda (a z tym wiąże się seks) tak tanio można zdobyć? Hehe

dla takiego brzydala zwykły przecietny paszczur będzie piękny hH i jeszcze za to płaci:) w życiu prywatnym nawet najgorszy paszczur ci enie dopuści haha podejrzewam ze jesteś prawikiem!wracaj do ksiązek gnoju:)

Gość asfdsadfsafasfs
Tak sobie tłumacz zdziro. Sama jesteś brzydka i pewnie wkuriwa cię że nawet dziwką byś zostać nie mogła. Pierdol dalej choć nie wiesz jak jest i twórz sobie w tym pustym łbie jakieś chore teorie. Kobieta = ciało i seks bo nic warte więcej nie jesteście :D

tak są łatwe szmaty zgadzam sie!a tak na serio na żywo poskręcałabym cię w chińskie osiem gnoju trenowałam od dzieciństwa sztuki walki i taki śmiec jest dla mnie niczym i to ty byś zobaczył gdzie twoje miejsce szmato a jak nie to koledzy z gwardii chętnie by ci pokazali wyzywać i obrazac to tu możesz śmieciu normalnie byś stulil morde na kwinte bo normalnie jesteś nieśmialy i czerwony jak burak hH w internecie dajesz upust frustracjom zasrany żałosny praviku wal sie na ryj takie teksty to wal do mamusi i wogule spierdalaj walić gałe podglądając mamusie jak sie myje i jej busz haha pewnie leżysz pod drzwiami łazienki i ocierasz sie o podłoge jak zboczeniec a potem się spuszczasz w majty obleśny śmierdzielu:)

szmato jestem jedną z najpiękniejszych i najsexowniejszych kobiet świata do tego cholernie bogata na moj widok spuszczasz się w majty o takich jak ja możesz tylko marzyć zasrany obrzydliwcu:)

Gość asfdsadfsafasfs
Nawet nie będę czytał tej paplaniny. Nie jestem grzecznym frajerkiem który widzi w was księżniczki ma okularki i jest wychudzony. Dostałabyś w ryj a te twoje umiejętności w walce to możesz pokazać ojcu zaraz po tym jak mu porządnie obciągniesz. Na ulicy walka trwa do jednego ciosu, trafisz, to gość leży i go napierdalasz. Kurwa dlaczego te brzydkie szmaty nie pogodzą się z tym że kobieta jest warta proporcjonalne do swojej atrakcyjności? Mnie by musiało popierdolić żebym się zadawał z jakąś pizdą był dla niej miły i udawał że jest coś warta po to tylko żeby ją ruchać :D Hahahaa idę stąd bo brzydkie suki są strasznie wstrząśnięte prawdą którą to wyjawiłem. A autor tego tematu to największe gówno jakie widziałem. Do dziwki trzymać za rękę :D buahaha

Gość asfdsadfsafasfs
No oczywiście. Piękna, bogata, inteligentna - przecież wszystkie kobiety tu takie są :D hahaha

dawaj wyżyj się!!!!!jedziesz szmato!nie wiem dlaczego obrażasz w swoich wpisach swoją mame powiedz jej to wprost!:)nie bądz mięczak haha jaki figofago sie znalazł!grozi kobiecie pobiciem!pewnie mame codziennie napierdalasz i gwałcisz analnie:)

Gość phi!!!
teraz wiem kwiaciarka bez ogonka

Gość phi!!!
przyszedła i się mądraluje

Gość phi!!!
mówi ż krakowska kwiaciareczka jest

żałosny obszczymur!!!!!!!!!pewnie moczysz sie w nocy pedałku!jakie fantazje kurwa to trzeba leczyć!mam nadzieje że moderacja to czyta i przedwsiężnie odpowiednie kroki by zniewiesciały niebezpieczny pravik trafił do kozborowa:)

Gość phi!!!
a mój swiat zawirował tysiacem barw

takiej kobiety jak ja nigdy na oczy nie widzialeś a gdybyś zobaczył to dostałbyś paraliżu szczochu zostań w świecie swych chorych fantazji złamany bucu

Gość phi!!!
jak ładnie lingwinistycznie wyrazić nienawiść?

Gość phi!!!
sam se muszę wypowiedzieć? tu nie ma ładnej mądrej kobiety? ktora wyjaśniłaby mnie jak to ą ę nienawiść wypowiedzieć?

Gość phi!!!
widzę że nie ma! takiej kobiety tu