Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość another ugly prawik

Czy pojcie do ladnej prowtytki celem nie uprawiawnia seks (reason:

Polecane posty

Gość another ugly prawik

small dick) ale zeby z nia posiedziec, potrzymac za reke, poprzytulac i porozmawiac jest czym niepoprawnym? Moze sie ona nie zgodzic na takie cos? Ale przeciez jak seks uprawia z kim popadnie to chyba jej nie bedzie przeszkadzalo jak ja przytule czy poglaszcze? Myslicie ze bede sie mogl z nia napic np. herbaty i spedzic ten czas za ktory zapalce prawie jak na takiej mega ogranicznej, udawanej do granic mozliwosci randce? I to nie prowo, naprawde sie zastanawiam na tym. Juz nawet przejrzalem ogloszenia coby wyselekcjonowac te ladniejsze (i niestety duzo duzo drosze, ale co tam). I dodam ze gdyby sie udalo tak z nimi spedzic czas to tak czy siak bylby to moj pierwszy (ale nie seks a bliskocs) bo nigdy czegos takiego nie przezylem :)

Gość another ugly prawik
Był juz ktos z was na takim spotkaniu z prostytkta czy nie? Wypada tak czy nie bardzo?

Gość another ugly prawik
aha i ja sie nad soba nie bede uzalal w temacie bo pogodzilem sie z tym ze fizycznie to jestem pozabiowny wartosci facetem trudno ale to nie znaczy chyba ze nie moge sobie troszke czulosci kupic, co nie?

Gość anuniaaaaaaaaaaaaaaa
nie no, ona się raczej ucieszy, że nie musi się napracować :D🖐️

Gość kamil jgora
nie prościej iść do ładnej psycholożki?

Gość another ugly prawik
A ładna psycholożka pozwoli się przytulić, pogłaskać, potrzymać za rękę i czy spotkam się z nią u niej w mieszkaniu?

Gość 787865
Jak najbardziej nie ma w tym nic złego. Możesz coś takiego zaproponować. Niestety dziś kobiety są tak łatwe, że płacić musimy za czułość z kobietą a nie za sam seks.

Gość kamil jgora
a to musisz już jej spytać

Gość gffddd
W przyrodzie nie występuje cis takiego jak ładna prostytutka :-P:-P:P:P

Gość another ugly prawik
Ależ oczywiście że występuje.

Gość another ugly prawik
Nawet w burdelach są czasami ładne.

Gość another ugly prawik
A gdzie sa te braki w poprawnosci? Bo nie uzywam polskich znakow? Akurat ja zawsze bylem bardzo dobrym uczniem wiec wracac nie mam po co.

Gość gffddd
skad mozesz to wiedzieć skoro jesteś pravikiem i zakładasz temat czy możesz iść potrzymać prostytutkę za reke:-P:-P:P co ty pierdolisz dziecko :-P:-P:P:-D

Gość another ugly prawik
Bylem w burdelu-klubie. Widzialem jak wygladaja tamtejsze kobiety. Widzialem tez kiedys zdjecia twarzy prostytutek (bo ciala z reguly maja rewelacyjne) kiedy to jeszcze nie bylo w modzie zaslanianie ich na portalach gdzie sie oglaszały.

Gość another ugly prawik
Napisalem go tak zeby rzucal sie w oczy. Specjalnie pisze bez uzycia poslkich znakow.

Gość bubzelka
haha, taki mały harpagon z naszego autora :-)

Gość asfdsadfsafasfs
jakaś szmata zazdrości że za 400 złotych KAŻDY może poruchać panienkę 10/10? hahahaa ja raz byłem u dziwki z którą bym z łóżka nie wychodził taka śliczna brzydkich nikt by nie ruchał a nawet jakby to są to te najtańsze :o

Gość ghjgunhg
Nie wiem co w tym dziwnego? Jak facet chce wrażliwej kobiety to niestety dziś trzeba za to płacić bo większość "normalnych" kobiet to dziś z natury suki do ruchania.

Gość phi!!!
możę to Pigmalion

Gość asfdsadfsafasfs
Też dla jaj byłem na spotkaniu 2 razy z nastolatkami które szukały sponsora. Udawałem biznesmena. I powiem tak, ktoś ma koło 6000-8000 zeta miesięcznie luźnego, to może nawet kilka razy w tygodniu obracać śliczną nastolatkę. Powaga, te z małych miejscowości albo z biednych rodzic w miastach to zrobią wszystko za taką kasę. No i na pewno fajnie się czują nie ruchając się ze 100ma grubasami a tylko jednym hehe

Gość asfdsadfsafasfs
KLEOPATRA EGIPT a twoja matka jest dziwka? I nie jestem twoim kolegą szmato. Jestem dla ciebie Panem. Rozumiemy się zdziro? Kurwa ale te dziwki się dzisiaj zachowują :o

Gość phi!!!
napisałem Pigmalion a nie wiem kto to co to?

skoro większośc normalnych kobiet to suki do ruchania to na chuj chodzicie do burdeli??:)aha!zapomniałam tam szukacie wrazliwych dam o dobrym sercu które można potrzymać za ręke...jakie to romantyczne.....co za debil:)

Gość asfdsadfsafasfs
No i chuj że żadna za darmo mi nie da. Mnie to jebie czy z dziwką czy z kimś innym, ważne żeby była piękna. Może w przyszłości uda się uwięzić jakaś w piwnicy, wtedy będzie za free I kuśki małej nie mam choć to niewiele pomaga w życiu.