Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolooo hmm

ja 40 ona 22 uda sie ?

Polecane posty

Gość kolooo hmm

poznałem dziweczyne w wieku 22 lat ,fajna intrygujaca ,jestesmy w zwiazku od mc ,czasem sie zastanawiam czy taki zwiazek sie uda ona pochodzi z małej miejscowosci ,dodam ze nie chodzi o kase ,bo jej nie mam wiec ta wersjia odpada ,Powiedzcie czy moze sie to uda , poradzie ..znacie takie przypadki ?

Gość vol1310
ty pochodzisz z duzej miejscowosc? czas pokaze.

Gość kamil jgora
nikogo przekreślać nie można, ale wydaje się że to związek raczej na krótką metę

jak jestes gwiazdą rocka lub hokeistą, do tego b.przystojny i wyglądasz na min 5 lat mniej, sporo zarabiasz i istniejesz w mediach to na bank sie uda.znam takie przypadki (nawet nie jeden).Powodzenia!!!

Gość amoimzdaniem
dla takiej mlodej wiesniarki to jak masz 2500 zł pensji tto juz jest duzo. leci na kase.

Gość kolooo hmm
z wydladen tak ,raczej okreslaja mnie dobrze troche latynoski typ ,ona normalna zadna plastikowa lala pochodzi z biednej rodziny ma 4 siostry i brata ona jest najmłodsza ,zastanawiam sie czt ta róznica wieku nie bedzie jej przeszkadzac , ja nie mam dzieci i nie byłem nigdy zonaty ,wiec mam czyste konto ,dla niej chyba dobrze bo zadnych obciązeń nie mam ale tak ciagle sobie rozmyslam czy za 5 -10 lat ona nie bedzie szukała kogos młodszego ,nie mam wielkich pieniedzy ani domu z basenem .doradzcie ,znacie takie pary co im sie udało i sa razem ,małzeństwem ,maja dzieci ?

Gość amoimzdaniem
tym bardziej, dla niej kazde 500 zl to juz kasa. a za 10 lat nie bedzie chciala dziadka co już jej seksu nie daje prawie. ogarnij sie chlopie. poza tym facet, ktory ma 40 lat i nigdy nie byl zonaty to juz jest cos nie tak.

Gość bzdziagwala
Za 10 lat będziesz starym, pomarszczonym prykiem, ptak stawać już nie będzie i a dziewczyna znajdzie sobie młodszego. Jednak powodzenia :-)

Gość kolooo hmm
o tym dziecku to mysle sobie ze fajnie by było je miec a ona młoda i czy da rade sie tak przestawic , ona nie miała lekko bo ojciec troche popijał i mieszkaja na wiosce wiec szału nie ma ,raczej biednie zawsze było tam u nich ,ale moze moj status normalnego faceta ,który nie zarabia mega kasy jej bedzie odpowiadał .. sam juz nie wiem ,widzimy sie codziennie ,ona juz pracuje ,i zarabia na siebie wiec nie jest lekkoduchem

Gość amoimzdaniem
koloooo czy ty potafisz czytac??? TO NIE MA SZANS. Zalosny podstarzaly koles.

Gość krabiazonk
lasunia che się wyrwać z domu, z tej biedy itd. działa z rozsądku. ale zyski mogą być - ty masz młodą dupę do seksu, a ona dzięki tobie wyrwie się z rodzinnego biednego domu.

Gość kolooo hmm
ale skoro zaczeła ze mna zwiazek to chyba cos czuje do mnie ,wie ze jestem starszy sporo i jej to nie przeszkadza ..czyli co za 10 lat odkocha sie ..

Gość amoimzdaniem
cwana panienka. chce sie wyrwac ze wsi.

Gość krabiazonk
z twoim IQ jest coś nie teges :)

Gość kolooo hmm
ja chce normalnego zwiazku ,rodziny ,zony i dziecka tak zwyczajnie i normalnie - ona tak patrzy na mnie ,czuje sie przy niej jak ktos mega wyjatkowy ..,ona mówi to samo , nie wstydzi sie mnie 9wygladam duzo młodziej zaja mi 30 lat )chodzimy na balety z jej znajomymi - ona nie ma z tym problemu

Gość kolooo hmm
dlaczego z moim iQ jest cos nie tak ???

Gość krabiazonk
a to takie dziwne, ze ludzie odkochują się? czasem po roku, po dwóch, czasem po 15 latach :D ona teraz cię na pewno nie kocha, bo znacie się miesiąc. i to, że z tobą będzieprzez jakis czas też nie będzie znaczyć, że cię kocha. jesli chce się wyrwać z domowej wiejskiej biedy, a ty jesteś chętny by jej w tym pomóc to czemu nie ma skorzystać? choćby udając coś względem ciebie. kobiety są rozsądne i bywają wyrachowane, zwłaszcza takie, które miały pod górkę, a nagle zwęszą, że ich sytuacja może ulec zmianie in plus.

Gość amoimzdaniem
hahahaha czytaj siebie - 40 latek chodzi na balety ;) To potwierdza twój poziom pozom twojego umyslu. Człowieku, ogarnij się.

Gość krabiazonk
facet 40letni na baletach? :O:D

Gość amoimzdaniem
z Twoją inteligencją jest coś nie tak... Po prostu jej nie ma :/

Gość amoimzdaniem
z Twoją inteligencją jest coś nie tak... Po prostu jej nie ma :/

http://www.kymensanomat.fi/Online/2012/04/20/Jenni+Haukio+Sylvi+Kekkosen+jalanj%C3%A4ljill%C3%A4/2012513291042/4 zobacz sobie fotkę bo i tak nie zrozumiesz tekstu fiński prezydent i jego żona, młodsza o 25 lat, z tym że poznali się jak ona miała powyżej 30 chyba , a to jest różnica , bo 22 latka nie jest w stanie podejmować decyzji na całe życie, to wiek kiedy człowiek studiuje i imprezuje, może gdybyście oboje byli starsi to by była inna sytuacja

Gość kolooo hmm
bez przesady byłem w zwiazku z ostatnia partnerka - równolatka i tez wpadalismy czasem na balety i nic złego w tym nie widze, tym bardziej teraz ona jest młoda i jej znajomi tez wiec nie ma w tym nic dziwnego ze ma chec od czasu do czasu wpasc na balety czy do knajpy co do wyrwania sie z wiochy , to raczej mowa jest o tym ze fajnie by było zanieszkac na wsi ,sprzedac mieszkanie i znalesc cos małeho na wiosce a znamy sie 4 mc od mc jestesmy oficjalnie w zwiazku ,wszyscy jej znajomi ucieszyli sie bardzo

Gość amoimzdaniem
koloooo po co tutaj piszesz? I tak nie zwracasz uwagi na to, co piszemy. 22-latka to gówniara. I jeszcze nią pozostanie parę lat. wyrwiesz jąz wioski, kupisz trochę ciuchow, wyżywisz i puści cie kantem.

Gość kolooo hmm
nikt nie zna przypadku zeby sie udało ?????????????? wszystkie 22 latki sa wyrachowane czy co ,czy facet 40 letni nie ma szans na taki zwiazek ? ona nie jest wyrachowana ,nic nie dostała ,nic wielkiego jej nie kupuje , nie wymaga odemnie niczego jakis prezentów czy ubran ludzie to nie taka dziewczyna ,ona wie ze ja nie mam wielkiej kasy mam mieszkanie małe , auto 8 letnie i tyle nie wielkiego

Gość krabiazonk
tekst o tym, że znajomi się ucieszyli :D mnie rozwalił... ale to tylko potwierdzenie tego, co pisaliśmy wcześniej. myslę, że pod względem psychicznym, intelektualnym pasujesz właśnie do takiej 22latki 🖐️ :classic_cool:

Gość kamil jgora
Kaziu zakochaj się :)

Gość amoimzdaniem
Kolooo ona jes gówniarą a Ty zaraz bedziesz podstarzalym facetem.

Gość kolooo hmm
bardzo chciałbym zeby sieudało , mówi ze mnie bardzo kocha ,ze faceci w jej wieku to rozbrykane dzieci i ona nie chce sie meczyc ,chce stabilizacji , nie chce cichych dni i kłotni o bzdury jest bardzo ogarnieta jak na swoj wiek ona chce rodziny meza i dziecka ,ja nie ukrywam tez ,wiec tak rozmyslam , moi znajomi tez nie wyrazaja dezaprobaty ..mysle tak i mysle czy to ma szanse powodzenia ,troche mnie to martwi ze za 10 lat ona bedzie w piekna kobieta i czy jej miłosc przetrzyma to ze ja bede juz 50 latkiem a dziecko bedzie widziało ze inni rodzce sa w tym samym lub podobnym wieku ..