Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto,mi,powie,dlaczego

''Źli faceci'' , bad boye mają w zyciu lepiej :( ... spokojny facet to chyba dno

Polecane posty

Tak mysle, co z tego ze czesto mają problemy z policją , wiezieniem, kradna, biją, gwalcą ale jesli sa przystojni z wygladu to swiat nalezy do nich :O jakos zazwyczaj spadają na cztery łapy, maja najlepsze laski, drogie samochody z lewych interesow, dusze towarzystwa.. a spokojny, cichy , grzeczny i uczciwy facet? Owszem podoba sie ale kobietom po 50-60tce

Gość kamil jgora
dlatego że przez tysiąclecia badboy zapewniał kobiecie lepsze życie - lepiej polował na mamuty, lepiej orał pole, lepiej walczył mieczem. szybciej rąbał węgiel itp. Dopiero od ok. 20 lat to się zmieniło - dziś nieśmiały informatyk potrafi wyciągnąć kilka razy wiecej niż badboy na budowie. Natomiast mózg kobiecy nie ewoluuje tak szybko jak technologia.

znowu wklejasz ten sam tekst ?:O ale co ja sie dziwie kobietom, tez bym nie chcial miec cichej niesmialej szarej myszki . Imponują mi pewnie siebie, kobiety na stanowiskach, ktore rozkrecają kazda impreze, zawsze wiedzą co powiedziec, nie boją sie mowic co myslą. no ale dla takich jestem niewidczony

Gość Yten
No ale dziwi Cie to?

Gość stary ale kto ci broni byc
bad boyem? zgol leb na lyso przypakuj kup dresy zakrec sie w podejrzalnym towarzystwie i juz chlopie bad boy pelna geba ponapierdalaj sie na ustawkach przed lub po meczach gdzies zebys nabral jaj jak bedziesz musial stanac na przeciwko 3 lysym koksom w dresach ktorzy najchetniej urwaliby ci glowie i wypierdolili do rzeki

nie da sie !! myslisz ze nie probowalem? bede wygladal jak pajac taki juz jestem,taki sie urodzilem

Gość yfrdghfkjhn
kolejny prawiczek ciota :O sam sobie odpowiedziales na pytanie: bo są pewni siebie, wygadani, wszystko potrafią załatwic, dostarczają emocji nie są nudni, tak jak nikt nie chce szarej myszy tak kobiety nie chca szarego szczura

Gość kamil jgora
oczywiście że są pewni siebie, wygadani, ale nie każdy może być gangsterem. Większość badboyów i tak ostatecznie ląduje na budowie z pensją 1500. I tu jest szansa

Kamila nie słuchaj lepiej :o Na prawdę autorze chciesz mieć jak to piszesz "lewe auta" i jakąś pustą lalę co może i wygląda nie źle ale w głowie to za dużo nie ma ? Pozazdrościć ambicji..

Gość x01x101x
lepszy badboy niz nudziarz,niewolnik systemu z korporacji

Gość kamil jgora
lepszy ale do czasu. Za 1500 teraz nie tak łatwo przeżyć, choć na pewno rekompensatą jest dobry seks.

"Tak mysle, co z tego ze czesto mają problemy z policją , wiezieniem, kradna, biją, gwalcą " Nie musisz robić takich rzeczy żeby być fajnym facetem wiesz :o ?

Gość x01x101x
a na budowie 1500 gdzie? chyba w jakiejs małej miejscowosci... moj znajomy pracuje na budowie i dostaje do ręki 2000-2500 zalezy, wykonuje najgorszą robote dla tłuków bez jakiejkolwiek szkoly, ci bardziej doswiadczeni ze znajomosciami mają duzo wiecej, chociazby moj daleki krewny ktory jest po zawodowce, zaczynal jako malarz, teraz ma wlasna firme ktora zajmuje sie wykonczeniami, zatrudnia kilka osob na stałe, patrzac na jego samochod i dom zle mu sie nie wiedzie...no ale fakt wiekszosc ''bad boyow'' skonczy z pensją 1500 albo na pomocy z MOPS :D

Gość kamil jgora
dokładnie. Ja np. nie kradłem, nie rozbijałem się samochodami, nie biłem się, ale mówiłem dziewczynie komplementy, brałem psychotropy i zaprosiłem ją na Rodos. I podziałało. Zastrzegam jednak, że działa to tylko na ok. 10% kobiet Nie jest to na pewno gwarancja sukcesu.

Gość hhahahaha jestem spokojnym
facetem, kobiety za mną latają:) muszę się nawet gotowe bić się Spokojnym czyli nie jakąś ciotą która boi się własnego cienia :D ucieka kiedy nieznajomy spyta o godzine, bo boi sie że ukradnie mu ta osoba zegarek który dostał na komunie :D

Gość 687uhj
Kobiety poprostu lubią być zdradzane, okłamywane, bite, poniewierane, gwałcone, poniżane itp. wtedy czują, że są z samcem alfa. " Zły, bad boy " rucha bez zobowiązań a Ten porządny facet może być co najwyżej frajerem co wychowuje cudze dziecko. Smutne ale prawdziwe.

Gość kamil jgora
no w małej w małej. Poza miastami wojewódzkimi takie są realia na budowie. 1500 i to jeszce się ciesz że w ogóle masz robotę

Gość hhahahaha jestem spokojnym
AAAAszzzzz kooorna :o gotowe się bić o mnie.. :D twoje piertolenie to mit..

Gość ghrottuu
Czy jeśli stłukę nowego faceta mojej byłej to zostanę Bad Boyem? Czy ona mnie wtedy pokocha? Wątpię! Bad Boye to gówno ..

Gość kamil jgora
myślę że nie wszystkie kobiety lubią samców alfa, ale tak ok. 90%. Choć zapewne tylko ok. 50% zniosłoby przemoc fizyczną.

Gość hhahahaha jakie niusy
:o piertolicie chłopy takie są fakty :)

Gość kamil jgora
a po co masz go tłuc i iść siedzieć. Badboy zaryzykuje więzienie dla ukochanej kobiety. A jak on siedzi, to ona jedzie z nieśmiałym informatykiem na Rodos.

Gość Blondynka____
Mam wrazenie ze dla populacji kafeteryjnych frajerów swiat dzieli się tylko na ruchaczy, bandytow i na niedocenione cioty W jakich wy srodowiskach sie obracacie ze na codzien obserwujecie zycie przestepcow i patologii? Ja nie znam zadnego takiego osobnika, zadna moja znajoma nie spotyka się z dresami, łysymi prostakami, kryminalistami. Jak macie kolegow z pod budki z piwem i kolezanki z dyplomem z trudem ukonczonej szkoły zawodowej to moze realia są inne, nie wiem A ze ludzie pewni siebie, otwarci, umiejący się zachować i wysłowić w towarzystwie, są uwazani za atrakcyjnych to juz miejcie pretensje do matki natury. I to dotyczy obu płci bo nie zauwazyłam zeby moje flegmatyczne i wystraszone swiatem kolezanki były rozchwytywane przez mezczyzn