Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ???co to???

zaczerwieniony siusiak, co to moze byc? Podpowiedzcie cos .

Polecane posty

Gość ???co to???

mój prawie roczny synek , wczoraj miał zaczerwieniona koncówke siusiaka a dzis juz jest caly spuchniety i lekko czerwony (na koncówce bardziej). nie wiem co robic / gdzie sie udac , doradzcie mi cos. Z góry dziekuje za odpowiedzi.

Gość do lekarza
jakiś stan zapalny, koniecznie i szybko do lekarza, przecież to maluszka na pewno boli !!!!

Gość kabareton
jak spuchniety to nie wiem po co pytasz na kafe, zaczerwienienie mogloby sie pojawic np od pieluszki, ale spuchniecie? proponuje sie udac do lekarza bo jak kolezanka wyzej napisala to pewnie jakis stan zapalny, infekcja.

Ja mam syna 16 miesiecy. Około tygodnia temu mial to samo co twój autorko. Tylko że może z ta opuchlizną nie było aż tak, lekka mało widoczna. Poradziłam się znajomej która ma trzech synów i poradziła mi kąpiel w szarym mydle a jak nie to lakarz. Wieczorem mały wysiedział sie w tym mydle a nazajutrz już nie było sladu ;) i dodatkowo przemywałam rumiankiem

Gość przemywaj
rivanolem przy przewijaniu

Gość najlepszy temat miesiaca
prawdopodobnie stan zapalny,stulejka?często się zdarza zrób napar z rumianku i mocz ale pamiętaj by małego nie poparzyc no i konieczna konsultacja u lekarza

Gość jullia.....
stan zapalny, biegiem do lekarza.