Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaatkkka

jaka rasa psa najlepsza dla 5 letniego dziecka na gwiazdke?

Polecane posty

Gość maaatkkka

moja coreczka chce miec pieska. mnie tez sie marzy jorczek. obiecala ze bedzie z nim chodzic na spacery. jaki pies dla 5 letniego dziecka, zeby malo kosztowal i nie chorowal czesto, bo do weterynarza mamy daleko?

Gość dwudziesta na zegarze
Chyba najlepiej owczarek niemiecki. Albo sznaucer. Oba mało chorują i lubią dzieci.

Gość pannazzok
Pudel Toy - genialny piesek, pieszczoch i prawdziwy przyjaciel, bardzo lagodny - raczej o pieska bym sie obawiala bardziej niz o dziecko, zeby mu krzywdy nie zrobilo. Wazy do 5 kg taki piesek i jest bardzo wierny, oddany i mozna powiedziec ze wczuwa sie w nastroj wlasciciela. Tobie smutno - to jemu tez.

Gość mastodontkaa
Rottweiler , pitbull, bulterier - trzy wymarzone rasy do domu z dzieckiem napewno jest szansa ze zagryzą 5 latka a on napewno na większe koszty Cię naraża a psa bedzie Ci łatwiej utrzymać.

pies będzie twój nie dziecka, to na tobie ma spocząć opieka nad psem, bo to będzie członek rodziny, i jak się dziecku znudzi nie możesz się psa pozbyć, mam szczeniaka YORKA i jestem zadowolona, ale yorki są chorowite, ale wielkie pieszczochy,