Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmasakroanewlosy

Jak przyspieszyc wlosy ??

Polecane posty

Gość zmasakroanewlosy

No wlasnie, fryzjerka mi zmasakrowala wlosy :O Zawsze mi obcinala tak samo a dzisiaj wpadla chyab w amok :O DOpiero w domu to zauwazylam, w swoim lustrze co mi zrobila :O Jak przyszpieszyc porost?? Czy to prawda ze jak sie myje codziennie to rosna wolniej ?

Gość dsdbkasjbdA
Jak się myje włosy codziennie to nie rosną wolniej, ale w zależności od rodzaju włosów częste mycie może je nieco wysuszać, a tym samym zaczną się kruszyć i stanowi to tylko wrażenie optyczne, że nie rosną lub rosną wolniej. Ogółem codzienne mycie nie szkodzi włosom, gdy używa się balsamów i odżywek nawilżających włosy, ale... osoby z cienkimi, delikatnymi włosami, przetłuszczającymi się mają ten problem, że jeśli umyją włosy i użyją balsamu czy odżywki, włosy są nawilżone i wyglądają na oklapnięte, dlatego wiele osób z tym typem włosów nie używa balsamów i odżywek i myjąc włosy codziennie, zmywają ich naturalną barierę ochronną, włosy stają się suche, zaczynają się kruszyć i sprawiają wrażenie jak by powoli rosły, ale w rzeczywistości rosną w normalnym dla nich tempie, tyle że co urośnie od góry, od dołu się wykruszy i taki to efekt.

Gość Zdołomana na Maxxa
o boshe a mi dwlasnie tez zmasakrowala i zrobila prawie biale..

Gość zmasakroanewlosy
zdołomana - No a mi bardzo krótko obcieła, wygladam jak glupia :O Kiedys tak sie obcinalam ale było dawno temu :O A dzisiaj chyba wpadla w amok albo sobie przypomniala ze tak nosilam kiedys