Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolaaa8888888

kiedy zobaczylyscie pęcherzyk ciązowy?

Polecane posty

Gość kolaaa8888888

ja w 5 tyg i 2 dniu-zarodka jeszcze nie było < pęcherzyk bardzo maly 6 mm-czy jeszcze jest nadzieja?

Gość królik-skacze
Oczywiście że jest nadzieja!!! 3 maj się!!! Kiedy kolejna wizyta? Za tydzień możesz już serduszko słyszeć to wszystko bardzo szybko się zmienia

Gość Ja pęcherzyk i zarodek
zobaczyłam w 6tc, dzień wczesniej też miałam USG- ciąży nie było widać.

Gość kolaaa8888888
ja się boje ze będzie pusty pęcherzyk bo lekarz powiedział ze niewiadomo jak to będzie

A co miał powiedzieć? Na tym etapie jeszcze nie wiadomo czy ciąża się rozwinie prawidłowo. Zresztą już któryś temat zakładasz. Poczekaj na rozwój wypadków.

Gość ;)dsfsddf
Ja też w piątym tyg. Uslyszalam od pani doktor, zebym sie tak nie cieszyła bo sie może jeszcze wchłonąć... Troche mnie to podłamało ale poszłam w 7 tyg i była już moja córcia;) Teraz ma tydzien i jest moim najwiekszym skarbem. Trzymaj sie i myśl pozytywnie:)

Gość olkaaaaaaaaa
u mnie było widać w 6 tyg

Gość kolaa8888888
martwię się jak nie wiem

Gość qochanie
u mnie było widać w 4 tc i chyba 2 dniu, ale lekarka powiedziała że mam powtórzyć beta HCG(akurat mialam swiezo zrobione) po 2-3 dniach jesli wzrasta-wszystko jest wporzadku :)

Gość kolaaa888888
dzisiaj mam wizyte-tak się boje :/

Gość biedronkatooszusci
spokojnie mi sie pojawil dopiero pod koniec 7 tygodnia dopoki hcg Ci rosnie jest ok czekaj!!

Gość fawp
Kaola bylam w podobnym dniu jak ty na usg i tez byl sam pecherzyk i jakas malenka kropeczka w srodku(nie jestem pewna czy bylo to samo cialko zolte czy juz zarodek). Sam pecherzyk mial 8mm.PAmietam jak wtedy szukalam info w necie i tez wydawalo mi sie malo. Bicia serca na pewno wtedy jeszcze nie bylo.Na takim etapie wszystko szybko sie zmienia. Dzis mam 8 miesiecznego synka.

Gość fawp
A i jeszcze pamietam jak pani ktora mi robila usg (zanim jeszcze to usg mi zrobila) zebym sie nie martwila jak nic ciekawego nie zobacze bo na takim etapie wiecej mi powie badanie z krwi (bHCG) niz samo usg.

Gość dziewczyny zrobilam test i 2
Kreski, dzisiaj robilam bete a jutro otrzymam wynik. Jesli beta wykaze ciaze to myslicie ze za wczesnie na wizyte u ginekologa? bo umowilam sie na piatek a podejrzewam ze bedzie to 3 lub 4 tydzien.

Gość Makkiekki
Jak poszłam jakoś pod koniec 3 tygodnia (głupia, że tak wcześnie) to widziałąm 2 mm kropkę. Potem byłam pod koniec 7 i biło już serduszko.