Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

020

Niania ile zarabia na miesiąć w Warszawie

Polecane posty

jestem studentką ile mogła bym zażyczyć sobie za 8 godzin pracy 5 dni w tyg??

znam taką co zarabia i 3 tys. ;) ale to wyjątkowa sytuacja "znajoma" pracowała jako opiekunka i za 2- kę dzieci brała 2 tys., ale to również była okazja nie wiem czy takie stawki są w Warszawie

Gość podżegaczom mówmy NIE
z przyjemnością to 3 tyś.

Gość ja niania w wawie
Ja w Warszawie jako niania zarabiam 1600 zł. Pracuję od pn-pt. Nie mam stawki godzinowej (mimo, że z wyliczeń wynika mniej więcej 10 zł) Aczkolwiek bywa, że w pracy jestem zamiast 8 tylko 5 godzin, bywa, że mam wolne, bo rodzice np. też mają wolne i chcą sami spędzić czas z dzieckiem. Jednak nie pomniejszają mi za to wynagrodzenia. Bywa też tak, że przychodzę jak jest potrzeba do nich w sobotę, lub nocuję jeśli mają jakieś wyjścia. Umówieni jesteśmy na 1600 zł. Co by się nie działo. Nawet za miesiąc grudzień kiedy te kilka dni będzie wolne.

Gość cv666666666najnizsza ok 800
od 10zl zah do 16zh

no oka ale nie jesteś po żadnej tam szkole pedagogicznej? Bo ja studiuje zarządzanie i nie wiem czy 1600 to ok kwota czy nie

Gość editmakovsky
1600 w tych czasach zarabia nauczyciel :classic_cool:

Gość ja niania w wawie
Ja w ogóle nie studiuję, mam wykształcenie średnie. Nie ustalaj może kwoty ogólnej, a stawkę godzinową. Ja wcześniej mieszkałam w Radomiu to za godzinę brałam 6 zł jako niania, a teraz w Warszawie na mniej niż 10 zł bym się nie zgodziła, bo by się nie opłacało.

no tak w sumie drogie życie jest w wawie i jeszcze wynajem mieszkania to już wgl

a w jakim wieku jest dziecko którym się opiekujesz

Gość 12zł/h netto to jest standard
:)

Gość ja niania w wawie
Dzieciaczek to dziewczynka, opiekuję się nią odkąd miała 10 miesięcy. Dziś ma 2 latka, będę się opiekowała tylko do czasu aż pójdzie do przedszkola także niestety niedługo będę musiała rozglądać się za nową pracą.

Nie w Wraszawie ale takze w duzym miescie moja znajoma sie pytala czy moja najstarsza corka (nie ma jeszcze 18 lat)by chciala w soboty od 9 do 17 pillnowac jej synka ( dniowka 100 zł=wychodzi 4 dniw miesiącu za 400 zl) ale moja odmówila i znalazla sobie inna prace dorywczą , do tego mniej platną :o

nie ma gotwej stawki, to jest ustalane indywidulkanie, zalezy od zakresu obowiazków (bo czasami ludzie zycza sobie wiecej niz tylko opieka na dzieckiem), od godzin pracy itp. podam Ci 2 przykłady: - znajomi płaca niani 2000 za 8h pobytu z dzieckiem+ zakupy, ktore jej spiszą, i drobne porzadki w domu - znajoma , ktora jest/była niania miala 800zl tylko za samo zajmowanie się dzieckiem 8h + wychodzenie z psem cennik prosto z Warszawy:P