Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladystokrotka123

randka z internetu-facet rozczarowanie

Polecane posty

Gość ladystokrotka123

Powiedzcie jakbyście zareagowali na faceta -elegancki garnitur, uprzejmy, zaprasza na eleganckie kolacje,ale -170 cm wzrostu -siwizna -sypiący się łupież -dziurawe skarpetki -pożółkłe zęby, brzydki zapach z ust -podkowy pod oczami -czarny brud za paznokciami Czy taka osoba jest w waszych oczach stracona?

Gość no fuckin' chance
powiedz,że żartujesz :o ? ty się zastanawiasz nad daniem mu drugiej szansy :o dla mnie sam jego opis to jakaś masakra :o

Gość grtegytrhhtyjty
-elegancki garnitur, uprzejmy, zaprasza na eleganckie kolacje -TO NA PLUS -170 cm wzrostu -To jest neutralne (normalne) -siwizna -to jest neutralne (normalne) -sypiący się łupież -minus, ale nie przekreślający człowieka :) -dziurawe skarpetki -minus -pożółkłe zęby, brzydki zapach z ust -minus -podkowy pod oczami -to jest neutralne (może jest zapracowany) -czarny brud za paznokciami -MINUS Czy taka osoba jest w waszych oczach stracona? -ale to o Ciebie chodzi i Twoje odczucia. Sama sobie odpowiedz.

Gość ladystokrotka123
nie żartuje, facet ma 40 lat i dziecko na wychowaniu i wlasnie tym to tłumacze

Gość masakrajakasdf
masakra

a ty ile masz lat lady stokrotko?jesli 50+to niezłe ciacho, łap, jesli 40+ to się sama zastanów, jeśli mniej to niech spada na drzewo

Gość ladystokrotka123
Ja mam 25. Facet był u mnie w domu pozniej więc widziałam skarpety, zresztą sam mi o nich opowiadał, że jest taka sytuacja.

Gość macie tematy do rozmowy
dziurawe skarpetki

Gość facetttttttt
facet ma 50 lat a ty 70 i tez ci smierdzi z ust lady

Gość ladystokrotka123
To nie był temat rozmowy, tylko on po prostu próbował skomentować zaistniały fakt. Przyjęłam go w domu, bo przyjechał do mnie z zagranicy. Dotychczas rozmawialismy tylko na skypie.

Gość ladystokrotka123
Ale co jest żenadą, zapytałam tylko czy bylibyście w stanie zaakceptować coś takiego.

Gość Apart007
jednym slowem smacznego ! :) A masz do porownania jaka byla przeciwstawna kompozycja? Bo jesli szczupla, zgrabna blondynka, z jedrynmi piersiami, inteligetna, krysztalowe zabki, zdrowe dlugie wlosy i brazowe oczy, to nad czytm tu sie zastanwiac ?:)

Gość jestem kobieta i nie rozumiem
ja czesto po domu nosze dziurawe skarpetki i nie robie z tego problemu, jestes wyjatkowo malostkowa, jedyne co by mnie odstreczalo to smell z buzi

Gość Apart007
Dolecialy posty , masz 25 lat i randkujesz w domu z kolesiem 40 letnim. o rany! Bez kitu musisz byc albo zakompleksiona, albo zajebiscie brzydka i gruba.

Gość ladystokrotka123
Czyli rozumiem , że dla większości z was nie byłby on kuszący?

Gość marcelmarcel1
na co Ci taki facet?

Z wymienionych przez Ciebie zalet ( bo chyba wtych kategoriach rozumujesz ) najbardziej kuszacy wydaje sie nieswiezy oddech, oblesne zeby i brud pod paznokciami. To tak kuszace, ze az spalam sie z zazdrosci, ze ja nigdy nie poznalam kogos takiego :D

Gość Evvvvvka
25 latka zaprasza do swojego mieszkania obcego 40 letniego dziada z internetu. A wy sie dziwicie ze nie przeszkadzały jej dziurawe skarpetki i brud za paznokciami?:D:D

Gość Apart007
Do siostra Mierzwa - udana jestes. MOja droga autorko, dla meni to wyglada jakbys ubrala swinie w garnitur i zastanawiala sie czy to jest ksiaze. Jaki on musial miec ten gajer ,ze przycmilo Cie jak slonce ?:) Az strach pomyslec co sie dzieje na dole. zaraz puszcze pawia. Znasz taka piosenke, http://www.youtube.com/watch?v=UvdOLgaJjg0 To byly fajne czasy :)

Gość ladystokrotka123
40 latek to nie jeszcze dziad, nie przesadzajmy. Co do higieny ciała, trzymał higienę, nic od niego nie czułam.

Gość hjkdflkvlkxcvm
:)

Gość hjkdflkvlkxcvm
nie wiem na co Ci taki...

Gość jhbjher
no,jak facet na pierwsza randke jedzie w dziurawych skarpetkach to cos jest nie teges,z za granicy z czarnymi paznokciami,pewnie za biorkiem tam nie siedzial