Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladystokrotka123

randka z internetu-facet rozczarowanie

Polecane posty

Gość Ksggvvhh
Jak dla mnie już sam fakt ze ty młodziutka 25 lat zgadzasz sie na znajomość z 40 latkiem ... Z dzieciarami ... To porażka Jesteś pasztetem + desperatka ??

Gość pomyslałabym,ze widocznie
nie ma żadnej kobiety,która by się nim zaopiekowała. że sam wychowuje dzieci to akurat dobrze o nim świadczy,pewnie nie ma czasu dla siebie wogóle--skoro opiekuje się dziećmi i pracuje-dlatego jest przemęczony i ma podkowy pod oczami. generalnie przeszkadzałby mi ten brud za pzanokciami--starałabym się go poznac bliżej i zobaczyć na przstrzeni dłuższego okresu czy jest brudasem,jaki ma porządek w domu,jaki ma stosunek do dzieci swoich--to wszystko mówi o człwieku. nie osądzam ludzi po pozorach tylko staram się kogoś lepiej poznac zanim zadecyduję czy kontynuować znajomość i wydac opinię o tej osobie.

Gość Apart007
Jasne, juz to widze. Moze jako kolege z pracy to i owszem ale chyba nie w sensie romantycznym? Jelsi ktos na tak wielke wydarzenie jakim jest pierwsza randka z mlodziutka dziewczyna nie potrafi sie ogarnac , nie wiadomo jak zapuszczony musialby byc, to chyba swiadczy o tym , ze taka osba ma po prostu taki stan bycia i nie zauwazyle czegos nadzwyczajnego. Paradoks.

Gość ladystokrotka123
Nie jestem desperatką. Widzę ile czasu poświęca na swoją pracę zawodową i dziecko, bo jego żona nie żyje. W domu ma czystośc, odnoszę wrażenie, że nie starcza mu czasu.

Gość lmx00
Odnosze wrazenie, ze wczesniej pisalas, ze spotkalas sie z nim pierwszy raz u siebie w domu. A teraz piszesz, ze u siebie w domu ma czysto. Poza tym... z tematu wynika, ze jestes rozczarowana ta randka. Dlaczego?

Gość ladystokrotka123
Tak oprowadzał mnie po swoim domu na skypie. Czuje sie rozczarowana, bo jakoś oczekiwałam adoracji, a tego jakoś brak.

Gość Apart007
Ja juz zglupialem do reszty co imponuje kobietom.

Gość Michał Walkoniak
Dziwne że takie typy mają czelność umawiania się z kobietami

Gość hehheeeeee
hehehehhee