Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhk89908

Lubicie swoją pracę ???

Polecane posty

Gość jhk89908

Jak to jest z wami, lubicie swoją pracę ? nienawidzicie ? pracujecie bo lubicie czy musicie ? U mnie to wygląda tak że pracy swojej nie lubię, ludzie w pracy beznadziejni, atmosfera również nie za fajna ale mam fajne zarobki i stać mnie na średniej klasy życie w dodatku takie zarobki przy moim wykształceniu to cud nad Wisłą ( mam zawodowe wykształcenie ), zarabiam 2,400zł podstawy do ręki + premie 800-1200zł czasem. Tylko pieniądze mnie trzymają , nienawidzę pracować, nienawidzę wcześniej rano wstawać do pracy no ale te pieniądze...

Gość dziaddek
roboty nie lubie ale przynajmniej ludzie ok

Gość myśle, że fajny prezent
ja mam na odwrót, atmosfera w pracy super, ludzie fajni, ale rodzaj wykonywanej pracy i zarobki marne.

Gość alien net
lubie bardzo

Gość jhk89908
trzyma mnie romans z szefem , dlatego ma za to premię

Gość ghjkhghj
nienawidze

Gość jhk89908
A nie wkurza was to że każdego dnia musicie wcześnie wstawać i połowę dnia przesiedzieć w pracy, harować, użerać się z ludźmi, współpracownikami, szefostwem tylko po to żeby marnie zarobić a później wrócić późnym popołudniem do domu z myślę że rano znowu musicie tam wracać i odliczacie tylko dni do weekendu kiedy Ci przy korycie nic nie robią i tarzają się w luksusach dlatego że wy za nich rano wstajecie ciężko pracujecie i połowę dnia spędzacie tam gdzie nie chcecie ?

Gość jhk89908
już mnie kolana bola od kleczenia pod biurkiem szefa codziennie

nie nie patrzę na innych, nie zazdroszczę, nie porównuję żyję SWOIM życiem, nie cudzym jasne, najlepiej to leżeć do góry dupą i niech inni robią na ciebie? no nie, nei mam charakteru pasożyta lubię swoją pracę, z nikim się nie użeram na ogół, czasem się wydrę, jak mam gorszy dzień, czasem sie na mnie wydrą życie ogólnie - nie mam co narzekać, nie jest źle :] 1

Gość myśle, że fajny prezent
w sumie to czas w pracy szybko mi leci, właśnie ze względu na atmosfere i ludzi. też nie lubie wcześnie wstawać, a teraz tym bardziej - wstaje ciemno wracam z pracy ciemno. ale coś trzeba robić.

Gość pracuje bo mozna powiedziec
ze musze (choc z pensji meza tez bysmy sie utrzymali, ale musielibysmy mocno zaciskac pasa) ale tez chce (przynajmniej w tej wlasnie pracy). lubie moja prace, atmosfera jest calkiem znosna, czasami jakis kwas jest bo duzo nas, ale ogolnie jest spoko (w innym miejscu pracy -ale praca ta sama- bylo gorzej, mniej osob ale ciagle klotnie, jakies dogadywania, wrzaski itp :O ) tez mam do czynienia z ludzmi i sporo mnie zwyczajnie wqrwia ale jest tez sporo bardzo milych ludzi, z ktorymi mozna sobie pozartowac i pogadac :) praca meczaca i dosc stresujaca, ale lubie ja :) choc wstawania rano tez nie znosze :P pewnie gdybym wygrala w totka bym nie pracowala, ale to zalezy od sumy :P jak milion to pewnie byl pracowala dalej :D

a to zalezy, czasami jest to odskocznia aby wyrwac sie od domowego rozgardiasza, i traktuje to jako wybawienie ,by caly czas w domu nie siedziec,i wysluchiwac dzieciakow sporów ze soba, a czasami mam jej tak po dziurki w nosie ze ciezko noge za drzwi postawic,nie mowiąc juz o porannym wstawaniu,budze sie z powitalnym tekstem Miauczynskiego z dnia Swira, dlatego jak tylko moge i usilnie staram sie o to to mam albo na popoludnie albo na nocke Rannych zmian nieznosze ze wzgledu na wstawanie, czlowiek przychodzi do domu w roznym nastroju a tu jeszcze domownicy daja w kosc jak na zlosc ,oczywiscie nie zawsze,ale bywa i tak Czasami z wielką checią jade do pracy, a czasami oblezona dziecmi chetnie bym tylka nie ruszyla z miejsca

atmosfera tez jest przerozna ,to zalezy od dnia ,bo nieraz bywa taka nerwowka ze az iskry idą, i papiery w powietrzu fruwają,,a nieraz jest spokój,godziny pracy mają znaczenie,sa godziny gdzie jest zapierdolnik stesogenny i takie kiedy mozna pozartowac i luz wlaczyc

Gość ja nie lubie pracowac
nie pracuje juz 4 lata i dobrze mi z tym

Gość 5544554s
nienawidze i to jak, dlatego nie pracuje

Gość unicorn_
ja swojej nie lubiłem, i już od roku nie pracuję... niechętny jestem powrotowi do pracy, tzn. byłem , bo już powoli oswajam się z myślą o powrocie do pracy

Gość bardzo lubię swoją pracę
długo nie mogłam znaleźć pracy, kończyły mi się pieniądze i nie miałam pojęcia co dalej. Mogłam podjąć jakąkolwiek, ale szukałam tylko takiej, która da mi satysfakcję. Zarówno z tego, co robię, jak i finansową. Opłaca się mieć duże wymagania - znalazłam odpowiednią pracę i jestem bardzo zadowolona. Chociaż praca sama w sobie jest ciężka :-)

Gość ,,,,mmkm,
uppp

Gość bardzo lubię swoją pracę
współpracownicy mili, zarobki satysfakcjonujące. Mam codziennie kontakt z wieloma osobami , wszyscy mili, chociaż czasami marudzą, że za ciężko, już nie mają sił... ale też z uśmiechem.

Gość Moniczka Mozg Do Sloiczka
Lubie prace i lubie ludzi z ktorymi pracuje. Sympatyczni i do zycia. Szefow od wspolpracownikow odroznia sie tym, ze to oni placa rachunek w knajpie. Firma ma super kulture a praca jest lekka, przyjemna i placi nawet nawet.