Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszly lekarz

Lubicie lekarzy? Ile zarabia lekarz?

Polecane posty

Gość przyszly lekarz

Hej jestem na studiach medycznych ile zarabia lekarz po specjalizacji? Lubicie lekarzy?

nie znoszę 90% jakich spotkałam w swoim życiu to niedouczone tłuki więcej szkody nich pożytku z nich unikam jak ognia 1

Gość przyszly lekarz
piszcie

Gość efdevfe
a ja lubie lekarzy, mężczyzn, zawsze trafiam, na milych i przystojnych ktorzy sa i dla mnie milurtcy i flirciarze w dodatku

akurat flirt to ostatnia rzecz, której oczekuję od lekarza ma mi pomóc w chorobie, a nie być milutki i flirtować 1

Gość przyszly lekarz
:)

Gość efdevfe
flirt wazny jest po to by rozladowac napiecie, nie cierpie zimnych, okrpnych lekarzy

rozładować napięcie? jakie napięcie? napinasz się, jak idziesz do lekarza? hmmm 1

Gość przyszly lekarz
lubie flirtowac

Gość ya yebie
ja też nie znoszę lekarzy! większość z nich to mało inteligentni ludzie którzy wykuli na pamięc formulki na studiach chcący tylko dużo zarobić a nie pomagać ludziom. Lekarzami powinni być ludzie z powołania (do pomocy innym z dużą empatią) a nie tępi karierowicze! Przez błąd KILKU lekarzy o mało co nie umarłam! Dopiero PIELĘGNIARKA odkryła co mi jest! Nienawidzę ludzi z tego zawodu! Dostają kupę kasy z nic!

Gość trzymam się od lekarzy z
daleka,bo to cwane szuje,które chcą mnie wykończyć. nie ufam medykom jak psom.

j.w. tzw. rodzinna swego czasu z rok leczyła mi zapalenie wyrostka sulfaguamidyną w końcu wylądowałam na stole operacyjnym z zapaleniem otrzewnej po wylanym wyrostku kilka dni i nie byłoby po co otwierać miałam takich przypadków kilka jak najdalej od lekarzy ... 1

Unikam lekarzy ile sie da jak sie da i autentycznie raz na ruski rok tak skocze glownie z dziecmi Moj mąż ma dobrego znajomego ,ktory jest pediatrą dzieci i do nas /przy nas wykazuje sie zawsze profesjonalną wiedzą,i skutecznie diagnozuje problem, lecz z tego co slyszalam to inni nie mają dobrego o nim zdania bo potrafi byc do pacjentow humorzasty i malo przyjemny..tak slyszalam

Gość przyszly lekarz
bede duzo zarabial jeee

Gość gfh45
Miałem okazję z powodu swojej choroby mieć do czynienia z lekarzami o różnych specjalizacjach. Konowały nadęte bufony z przerostem własnego ego, wizyty trwają zazwyczaj 1-4 minut a i tak więcej o swojej chorobie dowiedziałem się z internetu niż od nich. Unikam jak ognia, jak leżałem w szpitalu to rzygać mi się chciało jak te pielęgniareczki lizały dupcię każdemu lekarzowi który miał dyżur, albo ordynatorowi to już kurwa w ogóle ;/ Wiadomo że większość idzie na medycynę dla pieniędzy, lekarza z powołania to ja nie znam kompletnie żadnego.

Gość przyszly lekarz
przesadzacie

Gość ya yebie
"Wiadomo że większość idzie na medycynę dla pieniędzy, lekarza z powołania to ja nie znam kompletnie żadnego." Dokładnie. Ja znam tylko jedną lekarkę z powołania ale pani ma już ponad 70lat. Zawsze gdy mam okazję z nią rozmawiać, to mówi, że najlepsze leczenie to leczenie się naturalnie a leki to powinna być ostateczność. A współcześni lekarze wypiszą Ci 50tabletek/antybiotyków ale i tak mają wywalone na to na co chorujesz i czy Ci to pomoże czy nie. A pielęgniarki to ja akurat fajne znam. Jak leżałam na oddziale to były bardzo przyjemne i jak juz powiedziałam to jedna mi uratowała życie.

Gość ya yebie
nie przesadzamy. Ty też będziesz taką znienawidzoną przez społeczeństwo osobą o czym świadczy twoje zapytanie odnośnie pieniędzy. Wiadomo, każdy chciałby zrobić karierę i dużo zarabiać ale na medycynę powinno się iść z powołania a nie dla forsy.

Gość Natalia_23
niestety też nie mam dobrego zdania o lekarzach :/ od lipca chodzę od lekarza do lekarza i żaden nie wie co mi jest... straciłam mnóstwo kasy, nerwów, czasu... w poniedziałek jadę do kolejnego lekarza, mam nadzieję że tym razem mi pomoże

Gość ya yebie
"ya yebie skończ medycyne a potem gadaj..."

Gość efdevfe
spinam sie staruszko spinam a tobie zal tylek sciska ze zaden lekarz nie poflirtuje bos stara i berzidka

Gość ya yebie
zjadło mi posta :O Napisałam: Po co mam kończyć medycynę? Widzę jacy lekarze są i więcej z nimi szkody niż pożytku. Ten zawód zatracił w sobie to co najważniejsze czyli chęć zmieniania świata na lepsze i pragnienie pomocy innym. Teraz jest to wykucie na blaszkę (a do tego nie trzeba być inteligentnym) na studiach i udawanie wielce mądrego za duże pieniądze i w sumie nic nie robienie.

Rzadko chodzę do lekarza, najczęściej w ostateczności. A jak mam już iść to zazwyczaj wygląda to tak, że jeden nigdy nie wie o co chodzi, a drugi drze mordę o byle co i wyzywa od hipochondryków :P. Więc nie, nie lubię :P

Gość mała mniejsza najmniejsza
Chodze do ginekologa,prywatnie. Bardzo dobry lekarz, wizyta 100zł , usg 100zł, wizyta+usg 130zł. Przyjmuje prywatnie w 3 dni w tygodniu po 4-5 godzin, do tego etat w szpitalu na położniczo ginekologicznym. Wizyty sa co 20 minut-policz sobie ile ma z wizyt.ma swój gabinet swoje maszyny-płaci tylko za wynajem prad swiatło i wode.nawet sekretarki nie ma, siedzi sam-ma monitoring w gabinecie i korytarzu.. wiem ze jeżdzi nowym terenowym fordem i ubiera sie jak z vouga:P Samo przez sie mówi. Jest miły i uprzejmy i jak minie 20 minut to gada dalej jak nie skonczył. dolicz usg 3d-250zł i 4d-350zł.(a kobitek ciężarnych jest dużo, jak sie zapisuje to na 3 tygodnie w przód nie ma terminu:) )

Gość Yin and Yang
Ja leczę ludzi naturalnie. Mam coraz więcej chętnych. Tanio i skutecznie ;) Gdybyście wiedzieli co znaczy natura ehhh ... Mój dziadek ma właśnie 97 lat i jeździ codziennie po 50 km rowerem ;) Sam gotuje, sprząta, pierze

Gość qwqwqwq123
ja b. nie lubię lekarzy, to gnoje, zarabiają znaacznie za duzo, najb. przereklamowany zawód na swiecie