Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nineesss

Seks bez zobowiązań, a miłość ?

Polecane posty

Gość bunga-bunga-bunga
Przecież ja nie zdradziłam męża, a za innymi też nie latam. Więc dlatego jestem szmatą ? No to pogratulować. Gdyby mój mąż mnie zdradził i dowiedziałabym się to bym odeszła. Ale żeby w akcie zemsty włazić innemu do wyra. No i gdzie tu logika ? Ale skoro jestem szmatą więc tego nie ogarnę ptasim móżdżkiem. Bo co ja wiem o życiu seksualnym dzikich w cywilizacji. Takie coś to się nazywa myślenie dupą a nie rozumem.

Gość Pallikot
Mnie jako facetowi wydaje się że zabrakło w tym wszystkim rozsądku i rozwagi. Przecież można było usiąść i porozmawiać. Zapytać o błędy o potrzeby. Wypowiedzieć słowami prostymi to co boli i uwiera. Ale zdaję sobie sprawę, że czasem proste słowo nie przechodzi przez gardło. Tak trudno powiedzieć proszę, przepraszam. Tak ciężko przychodzi przyznać się do błędu. A słowo "samotność śród ludzi" jest jeszcze cięższe. Żyjecie niby pomiędzy innymi a stajecie się samotnikami. Nie ma już więzi, bliskości. Zamiast to zatrzymać sami to odrzucamy.Bo łatwiej powiedzieć spadaj. A tak trudno powiedzieć zostanę. Bo łatwiej zranić drugiego człowieka niż spróbować żyć z nim w zgodzie. W tym topiku mamy tylko jednostronne przedstawienie faktów. A brak wypowiedzi drugiej strony. Więc tak łatwo zwalić winę na faceta. A żona ? Ona niewinna proszę sądu. To on jest tym złym. Prawda jak łatwo załatwić sprawę ?

Gość Fajny film wczoraj widziałem
Tak przeglądam te topiki i nie mogę się powstrzymać od śmiechu. Głosy rozsądku i logicznego myślenia są traktowane jako "moherowe". i którzy wykazują prymitywne myślenie uznawane są za szmaty. Jeżeli mnie ktoś zdradzi to jest to cham, świnia i tępa kreatura. Gdy w akcie "zemst" ja zdradzę wykazuję szacunek dla siebie i pokazuję jaka jestem dumna. Ale pojebani ludzie. Sami taplają się w gównie i jeszcze innym radzą tak samo postępować. Dla nich SZAMBO to CHANEL No 5