Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasadsdasdas

Jest mi tak bardzo źle

Polecane posty

Gość dasadsdasdas

Cały tydzieńmam mnóstwo obowiązków a wieczorem spotykam sięze znajomymi i trenuję. Wtedy jest dobrze, nie mam czasu na myślenie, czujęsięszczęśliwa. Dzisiaj natomiast cały dzieńjestem w domu. Załatwiłam jakieśtam sprawy, potem oglądałam filmy... i dopadły mnie myśli. Ktoś mnie skrzywdził, byłam chyba zakochana. Minęło 5 miesięcy odkąd zerwał ze mnąkontakt. Za kilka dni natomiast minie okrągły rok kiedy siępoznaliśmy. Nie mogęw to uwierzyć, jakie wszystko było wtedy łatwe. Mam same dobre wspomnienia z tego czasu (i nie chodzi jedynie o niego, napadła mnie jakaśnostalgia). Nie mogęsiępogodzićz tym, że to wszystko już skończone, i że nie wróci. Jest mi bardzo źle :(

Gość Przytulam ...
Cię cieplutko 🌻 Sama przez podobne rzeczy przechodziłam, więc wiem jak to boli. Kiedyś będzie lepiej.......

Gość dasadsdasdas
Co jakiśczas myślę, że już jest lepiej. Ale nie jest. W sumie to jest coraz gorzej

Gość co_dalej?
nie przerażaj mnie bo ja sobie nie wyobrażam ze za kilka miesięcy nadal bede sie tak czuła.... współczuje....

Gość dasadsdasdas
Najbardziej na świecie chciałabym cofnąć czas

Gość topoczytajmniejak
To poczytaj mie jak jest Ci zle. Mąż zostawil mnie po 10 latah malzenstwa. mial w domu wszystko - od gotowania i prania po wspanialy seks. A polecial za gowniara modsza od siebie 13 lat i wyprowadzil sie do innego miasta...