Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalamamrkkaaa28

Jak byscie odebraly te słowa?Wazne

Polecane posty

Gość bxnbdcnbcf
Autorko jesteś dorosła a ciotka starsza i sama mówisz że po śmierci mamy wam pomagały więc pewnie wypadałoby samej zrobić Wigilię i zaprosić? Ciotka może jest zmęczona, może ma jakieś problemy ...kto wie.

Gość kalamamrkkaaa28
nie ma swoich dzieci. ja nigdy nie obgaduje ich. np. 1 ciotka do mnie zadzwoni pyta sie co u mnie. na 2 dzien dzowni 2 ciotka i mowi to co mowilam 1 ciotce. czyli wychodzi na to ze rozmawiaja o mnie.

A skąd autorka możę wiedzieć czy ma problemy skoro ma z nią ograniczony kontakt , bo nawet nie raczy do niej zadzwonić ;/ W połowie autorka jest sama sobie winna za to jakie ma relacje z ciotką.

Gość kalamamrkkaaa28
maja problemy bo obie choruja.

Gość kalamamrkkaaa28
u mnie jest problem z przelamaniem sie. nie raz bym chciala zadzownic spytac sie co u nich ale jakos nie potrafie. jakas taka blokade mam. i niewiem z czego ona wynika.

Gość kalamamrkkaaa28
nawet takie cos sobie mowia. ostatnio 1 ciotka mialam imieniny- mialam zadzownic pamietam z rana i mowi zadzownie popoludniu jak wrcoce z pracy i wylecialo mi. i potem 2 ciotka dzowni do mnie i mowi ze nawet nie zadzonilam z zyczenaimi.

Gość za 12 min
np. 1 ciotka do mnie zadzwoni pyta sie co u mnie. na 2 dzien dzowni 2 ciotka i mowi to co mowilam 1 ciotce to chyba naturalne, ze siostry rozmawiaja o siostrzenicy? chyba, ze mwoilas jakies prywatne info i zastrzglas, ze nie chcesz by powtarzala

Gość kalamamrkkaaa28
niby norlamne ale maja mnie gdzies? jestem nie mile widziana na swieta czy imprezy rodzinne. typu urodziny czy imieniny.

Gość adzia1982
heheh smieszy mnie to:czy idąc do cioci na wigilię miałaś coś ze sobą jakąś potrawę?czy wszystko ciocia szykuje?

Gość kalamamrkkaaa28
a czemu smieszy?

Gość adzia1982
nie tylko ty..ale resazt rodziny to popaprance...chce siepełna chatę na śwęta to przenieś wigilię od cioki do ciebie...robiłaś kiedys imprezę na tak dużą ilośc osób?osrać się idzie...

Gość kalamamrkkaaa28
chyba po to sa swieta zeby rodzina mogla sie spotkac? ja mam dosc swiat u kogos. bo ze tak powiem nie czuje klimatu. jak jade do rodzicow partnera ja juz w domu nic nie robie. bo sie wszystko pospuje przez tyle dni. a w tym roku juz jedziemy w sobote. znajac jego mame to wszystko bedzie miala juz zrobione.

Gość znawca na rzeczy
do masz to odebrac ;znawca na rzeczy - na bank kolejny, który od lat na krzywy ryj gości się u rodziny I myśli, że rodzina ekstazy dostaje, że zstąpił w ich skromne progi : -akurat autorko tego postu nie trafilas. Swieta urzadzamy u nas w domu,przyjezdza rodzina na 2 tygodnie,a dokladnie z Polski.