Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamajulki....

puscilybyscie do przedszkola w poniedzielek?

Polecane posty

Gość mamajulki....

puscilybyscie dziecko z katarem i kaszlem (kaszel wynika z kataru) do przedszkola? nie ma temp, samopoczucie super. Kurcze ostatnio byla 3 tyg w domu, w pon poszla zdrowiutka i byla jeden dzien i odebralam ja z katarem. No szlag mnie trafi. Znowu byla w domu. Z roboty mnoe wywala jak tak dalej pojdzie.

Gość grace.
nie, ze wzgledu na szacunek do innych dzieci i ich rodzicow :-O

Gość qochanie
dzieci niestety czesto choruja w przedszkolu-ja bym nie puscila chorego dziecka, może masz kogos kto mógłby z nia zostać??

Gość mamajulki....
mojego dzoecka nikt nie szanuje tam non stop slysze dzieci kaszlace i zakatarzone. Puscilam ja zdrowa i po jednym dniu wrocila z mega flukiem. Nie mam jej z kim zostawic.

Gość grace.
no to moze warto zaczac od siebie, a potem wymagac od innych... a poza tym chyba juz zdecydowalas...

Gość mamajulki....
no od sieboe wymagalam i zostawala z najmniejszym katarem w domu i co z tego? wylecze ja jak po jednym dniu wroci znowu zakatarzona. moze faktycznie olac to. Katar to nie choroba i puszczac skoro inni taka wyznaja zasade.

Gość no i???
tak puściłbym

Katar to nie choroba to raz. Pytanie czy jest na pewno zdrowa skoro kaszle. Moje chodzi do zlobka z katarem. Ale jak kaszle to ide do lekarza zeby sprawdzil czy jest ok.

Gość no i???
przecież katar to nie choroba wiec po co ma sie dusić w domu?

tak, jesli nie ma goraczki, czerwonego gardla, ma dobre samopoczucie, i apetyt.

Gość mamajulki....
osluchowo czysto, temperatury nie ma gardlo ok. Ma mokry kaszel od kataru bo jej splywa i kaszle.

Gość ertete
U nas takie dzieci chodzą do przedszkola. Ja swoja też bym zaprowadziła.

Gość znawca na rzeczy
katar oznacza,ze organizm zaczal walczyc z wirusem. czyli niezaraza. Z tym,ze katar w pozniejszym stadium moze byc dla otoczenia niebezpieczny. A wiec,nie zastanawiaj sie i pusc dziecko do przedszkola. Botak bedziesz cala zime z nim siedziec w domu,bo pewnie non stop bedzie mialo katar

Gość znawca na rzeczy
do potwor z bagien-a to juz inna bajka. Oslabiony organizm moze zlapac innego wirusa i choroba zaczyna sie od nowa.

Gość ccgvbhgg
Dziecko z katarem to dziecko chore jeśli z takim dzieckiem nie wyszlabys na dwór na godzinę to znaczy że do przedszkola nie powinno iść

katar nie jest przeciwskazaniem do spacerów, wychodzenia z domu - rześkie wilgotne powietrze bardzo dobrze działa na śluzówkę... Potem takie dzieci siedzą w domach pod kaloryferem i co na dwór wyjdą to choroba i antybiotyki i spowrotem pod kaloryfer...