Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intrygujaca

Walentynki 2013 we dwoje

Polecane posty

chciałabym pojechac wraz z chlopakiem na romantyczny walentynkowy weekend. Zna ktos jakies fajne miejsca do spedzenia tego czasu niewielkim kosztem?

Gość tysiące miejsc
w jakim kraju i jaki to jest niewielki koszt?

Gość bonprix
Czemu wklejacie polskie linki skoro jestescie na forum "Poza Polska". Osoby mieszkaja poza granicami kraju raczeczej porzytku z tego miec nie beda. Dlatego ja prosze o dziewczyny mieszkajace np w UK o wasze pomysly na spedzenie Walentynek z ukochanym. Jakie prezenty kupujecie i gdzie je mozna dostac?

Gość kawiarenka pod aniolem
Ja nic mojemu nie kupuje (oprocz kartki), ale wybieramy sie do polskiej restauracji w Londynie: http://www.balticrestaurant.co.uk/ Przy okazji jesli ktos zna ta resteuracje, to mozecie doradzic czy jest godna polecenia?

Ja znam Baltic , pracowałam tam 12 lat temu :) polecam

Gość kawiarenka pod aniolem
Dziekuje :) czytalam dobre opinie na jej temat, wiec mam nadzieje, ze jedzenie bedzie smaczne :)

Gość pepino
Życzę wszystkim kobietom wiele miłości przez cały rok bo kobiety są po to aby je kochać . I to jest mój prezent walentynkowy dla Was.

Fajnie, że walentynki wypadają w tym roku w czwartek, dzięki temu można sobie zrobić taki romantyczny weekend. A jeśli chodzi o miejsca, gdzie się można wybrać na takie dłuższe walentynki to może Kraków i Hotel Niebieski, mówię wam piękne miejsce, jest klimatycznie i z pomysłem, poza tym jest spa i strefa relaksu.

Gość Facet z Marsa
fajnie jak sie czyta , ze kobietki dbaja o swoich facetow. MOja pizda eks, miala na mnie wysrane, jebana egositka. Smutno mi przez ta blac. Zycze udanych walnetynek.

Gość aga.raszka
A ja wczoraj zerwałam z chłopakiem i dzisiaj chyba się nawet z domu nie ruszę, bo wszędzie przed oczy pchają się z tymi sercami i miłością. A to wszystko nieprawda. Faceci są płytcy i nie umieją kochać. Mój grał cały czas w jakieś gry erotyczne. Takie coś jak tu http://gry.onet.pl/artykuly/dziewczyna-z-komputera-kontrowersyjne-niepokojace-,1,5420751,artykul.html - i powiem wam, że to nie jest dla normalnych ludzi, którzy chcą być ze sobą. Jak sie gra w takie coś, to później się już woli tylko to. Bo taka dziewczyna z komputera nie będzie ci truła że się spóźniasz albo nie wymyłeś włosów i zawsze jest do kochania chętna, nie trzeba się nawet starać. Wszystkie te laski w grachsą takie łatwe, a faceci idą teraz na łatwiznę. Wszystko to bzdura z tymi walentynkami

Gość eeeeeee, tam
u nas 5 rok razem i nigdy nie mialam fajnych walentynek. Zawsze to ja sie staram, kupuje prezencik, robie kolacje, swiece, troche serdusze a moj.... szkoda gadac. dzis on nie pracuje, rano dalam mu kartke - on oczywiscie zdziwiony, a teraz poszedl "na zakupy". wroci pewnie z wymuszonymi kwiatkami i bedzie marudzil przez tydzien jakie to sa drogie w walentynki. No i smutno mi.

Gość pparrallollka
To ja sie musze pochwalic swoim facetem, bo zabiera mnie dzisiaj do restauracji, a rano zrobil mi sniadanie do lozka. Zreszta on sie codziennie mna opiekuje, zwykle to on gotuje, kupuje mi smakolyki i kwiaty bez okazji. Wiem, jak trudno znalezc takiego faceta, bo wczesniej spotykalam porazki, a nie facetow, jednak czasem sie zdarza wyjatek.

Gość Facet z Marsa
Ee to nie jsa zadne dziwne rzeczy, ja sie kogos kocha to az korci, zeby jakas niespodzianke mila zrobic.:) Ja bylem za dabry dla swojej eks, i to ja sie staraelm a wszytko a ona tylko wymagala.Dopiki nie dostrzeglem, ze w koncu chcialbym zeby ona sie zaczaelo o mnie bardzije starac. A tu nic, tylko narzekanie :/ krr... same take lewusy spotykam na swojej drodze. Ta przynajmneij byla szczupla i zadbana. uhh Fajne, szczuple dziewczyny gdzie chodzicie ?? haaaaaallllooo??

Gość bsjsbjsbsjsj
Ja mojego "chłopaka" widziałam dosłownie sekundę. Wydarl sie na mnie na.dzień dobry bo miał zły dzień. Ja tylko stalam i nie wiedziałam co powiedzieć. Stalam na korytarzu z prezentami za którymi latalam po całym miescie. I dostało mi się za to że przyszłam niezapowiedziana...

Wiem, że już jest po Walentynkach, ale zbliża się rocznica poznania z moim chłopakiem i zastanawiam się nad weekendem w Krakowie. Może mogłabym się dowiedzieć coś więcej na temat oferty Hotelu Niebieski?