Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Leonka5-11

Skoki wzrostowe w pierwszych miesiącach - zwiekszony apetyt ??

Polecane posty

Mój 7 tygodniowy synek od paru dni je znacznie częściej (karmię piersią). Czasem nawet po 1,5 godzinie znów muszę karmić. Do tego znacznie dłużej ssie cyca. Wcześniej jadł przynajmniej co 2,5 - 3,5 godziny i robił to dość krótko ok 20 min. Czy też obserwujecie u siebie cos takiego ???

Gość kolweta
Mam to samo!!! Mój ma 8,5 tygodnia i właśnie, jak skończył 8 tygodni, to jakoś się to zaczęło...czasem karmię co godzinę :O

Gość kolweta
end, i po jakim czasie to u was mijało, tydzień, dwa, czy dłużej?

Gość kolweta
Z tymże mój je krótko, tak samo jak od początku, ale rośnie ładnie, więc tak po prostu ma. Leonka, a ile twój waży?

Nie wiem ile teraz waży bo nie mam w domu wagi, ale 2 tygodnie temu ważył 4340 g (miał wtedy miesiąc) a waga wyjsciowa przy wypisie ze szpitala to 3010 g, tak więc w miesiąc ponad 1,3kg więc chyba sporo ?

Gość kolweta
leona, mój miał prawie identyczną wagę przy wypisie ze szpitala :)...tak ładnie ci rośnie. wiesz mój to właściwie tylko pierwszy tydzień w domu spał dobrze w dzień, później już różnie, teraz śpi najczęściej 3, 4 razy o 30, 40 min. w nocy śpi ładnie, budzi się raz, a już było z 5 nocy, że się nie budził wcale.

U mnie w zeszłym tygodniu spał ładnie i duzo w nocy. Teraz już jest gorzej przez to, że taki głodny cały czas jest.

Gość kolweta
A ile razy się budzi?

Gość kolweta
no tak, zalezy jak się liczy noc...mój też długo usypia, zasypia najczęściej ok. 23, czasem 22, a czasem do 24 się schodzi...