Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Odpływam myślami

Brak towarzystwa a miłość z dawnych lat..

Polecane posty

Gość Odpływam myślami

Już w podstawówce każdy z moich kolegów wiedział że ona mi się podoba . Może nie była najliczniejsza ale to ona mnie zainteresowała . Można powiedzieć że przez całą podstawówkę o niej myślałem a nawet gdy pierwszy są się napiłem Przerobiłem piosenkę i o niej śpiewałem przez co w gimnazjum koledzy się czasami nabijali a ja się buraczyłem przy niej . Wraz z początkiem szkoły średniej każdy poszedł w swoją stronę a ja zerwałem ze wszystkimi kontakt i nigdzie się nie pojawiłałem nie wiedząc czemu. Zmieniłem numer ale dziwnym trafem ona go od kogoś dostała i jako jedyna ze starej paczki informowała mnie o jakiśch imprezach w gronie starych znajomych . Ja wtedy nie ogarniałem, wszystko mnie stresowało więc tylko czasami gdzieś wychodziłem. Teraz jestem sam , miałem przez pół roku dziewczynę a także inną krótką znajomość. Ona nie miała nikogo do tej pory. Aż dziwne bo naprawdę stała się śliczna kobietą o której nie jeden myśli... Ostatnio wbiłem sobie do głowy że jesteśmy sobie przeznaczeni... wiem że to głupie . Jak sprawdzić czy byłaby mną zainteresowana żeby nie wrócić z siebie głupka ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować