Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suee suee

Bielizna na noc poślubną

Polecane posty

Powiem Ci szczerze, że jak wesele będziesz miała bardzo udane to nici z nocy poślubnej. Kto się zgodzi ze mną?

Gość neileniwa
Nie wierzę, ze można mieć tak pusty łeb, żeby pytać o coś takiego w tym miejscu. :O

Gość suee suee
Trzeba mieć pusty łeb, żeby pytać w tym miejscu? To jest forum erotyczne, nie katolickie... Mam jednak nadzieję, że coś wyniknie z naszej nocy poślubnej, nie mamy wesela, tylko przyjęcie dla najbliższych, to ślub cywilny.

Gość neileniwa
I co z tego, ze to jes forum erotyczne? Nikt nie zna gustu twojego przyszłego męża, a chyba to jemu chcesz się podobać, a nie jakimś nieznajomym typom z kafe. Po drugie nikt też nie zna twojego typu urody, a to w czym będzie ładnie śniadej brunetce może koszmarnie wyglądać na tlenionej blondynce lub kobiecie rudowlosej o naturalnie bladej cerze. Nie masz własnego gustu? :O

Gość jak facet
najlepiej nago, czego się jeszcze plątać?

dziecko co ty tu robisz ?? tu juz dawno poza napalonymi nastolatkami to wszyscy nie tylko po kilku slubach, ale i po kilku rozwodach sami zboczeni :) idz sobie na ogolny :), moze ktos bedzie mial cos madrego do powiedzenia :) :P

Gość balbinea
na noc poslubna biala powinna byc

Gość suee suee
biała nie pasuje narzeczony nie może spamiętać liczby moich kochanków

i tak po tych wszystkich toastach ze szwagrami wujkami i innymi bedzie tak nawalony ze nie bedzie wazne jaka bielizne masz

Gość balbinea
napisala, ze nie bedzie wesela tylko przyjecie. nie wszyscy sie upijaja. fajny temat a dziewczynie sie dostalo

Gość kropka w kropkę
JA też uważam, ze ta bielizna nie jest najlepsza. jak na moje oko- taka nijaka- ani subtelna ani zadziorna

Gość Level 3
A może skoro odgrzewacie takie stare tematy to może któraś opowie jak jej pan ją zapinał w tych szmatach?

Gość Doświadczony przez życie
A po co jakakolwiek bielizna? Mąż rozbierze cię z sukni ąlubnej (jeśli bierzesz w sukni) czy czegokolwiek innego w czym będziesz, zdejmie bieliznę i bedzie używał do rana. W tym bielizna tylko przeszkadza. No, chyba że noc poślubna jest to spanie przy grupie widzów (ale o takiej imprezie jeszcze nigdy nie słyszałem). A nastepnego dnia rano kończy się miraż i zaczyna szara rzeczywistość, a do tego potrzebna jest zwykła, szara bielizna.

Gość doświadczony przez życie
A po co jakakolwiek bielizna? Mąż rozbierze cię z sukni ąlubnej (jeśli bierzesz w sukni) czy czegokolwiek innego w czym będziesz, zdejmie bieliznę i bedzie używał do rana. W tym bielizna tylko przeszkadza. No, chyba że noc poślubna jest to spanie przy grupie widzów (ale o takiej imprezie jeszcze nigdy nie słyszałem). A nastepnego dnia rano kończy się miraż i zaczyna szara rzeczywistość, a do tego potrzebna jest zwykła, szara bielizna.