Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośkaaaa

prezerwatywa+ stosunek przerywany stosuje ktoś

Polecane posty

Gość NElii-Furqq
My stosowaliśmy - mamy rocznego maluszka :D Ale nie wiem czy to nie było z "chwili zapomnienia " bez prezerwatywy z samym przerywanym :P

Gość odstaw całkiem nabiał
Podziwiam ludzi którzy tak ryzykują. Ja bym nie miała żadnej przyjemności z seksu. A tak płacę niespełna 3złote za tabletki i mam święty spokój.

Gość flavourred
tabletki za 3 zlote? lo matko, a coz to za przedpotopowy srodek masz przepisany?

Gość hxscud
solidne zabezpieczenie! w ciaze napewno nie zajdziesz!

Gość sddscxc
ja po tabsach mam powiklania, dziekuje wole bez nich siebawic :)

Tabletki,które są REFUNDOWANE,bo są nie tylko środkiem anty ale i lekiem :) stosuje je od 10lat, skutków ubocznych brak.

Gość łąki pola lasy
20:29 [zgłoś do usunięcia] NElii-Furqq My stosowaliśmy - mamy rocznego maluszka Ale nie wiem czy to nie było z "chwili zapomnienia " bez prezerwatywy z samym przerywanym ­ bo się ku­rwa bez gumki j­eb­aliście, a pewność daje seks w gumce + niespuszczenie się do środka, a nie, że najpierw bez niczego, a pod koniec bach! gumka na wacka i jedziem dalej... tak robią tylko osoby niedouczone, więc niech się nie dziwią, że później będą rodzicami.

Gość łąki pola lasy
odstaw całkiem nabiał - diane 3? cyprodiol? czy jakie?

Gość łąki pola lasy
odstaw całkiem nabiał - diane 35? cyprodiol? czy jakie?

Stediril.

Gość ,asbdhjksbkjasbc
przez 5 lat sam stosunek przerywany, bez stresu, bo parę ładnych lat po ślubie, zupełnie "pogodzeni" z mozliwoscią potomka- nie zaszłam w ciąże, jeden stosunek bez zabezpieczenia w "te" dni i jestem w ciąży. Po porodzie jednak nie bede tej "metody" stosować:) bo prawdopodobienstwo jest jednak spore...no ale nie znam nikogo kto by wpadł na przerywanym jezeli wytrysku nie było w kobiecie...

Gość DO: ,asbdhjksbkjasbc
Pisz jaśniej. Chodzi Ci o to, że Twój facet spuścił się w Tobie w trakcie miesiączki?

Nie,nie pisałabym się na to.Najpierw tabletki,potem przerwa na dziecko,po porodzie Nexplanon(usunięty ze względu na skutki uboczne) teraz spirala miedziana(mam nadzieję że nas nie zawiedzie) i jak narazie dla mnie spirala ,jest idealnym dla mnie wyjściem.Po okresie zawsze sprawdzam sznurki,a ponadto kilka razy w miesiącu dla własnej pewności.