Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofshkg

Ogrzewanie gazowe 50m2

Polecane posty

Gość ofshkg

Przepraszam, że pytam akurat tutaj, ale tutaj jest ruch i może ktoś odpowie? Czy rachunek 205 zł za ogrzewanie dwupokojowego mieszkania (parter w bloku) za listopad to dużo czy mało? Ogrzewanie wody z tego samego pieca dwufunkcyjnego, w domu obecna zmywarka, a więc na mycie garów wody się nie zużywa. Mowa o trzyosobowej rodzinie. Temp dzienna (od 8 do 20) ustawiona jest na 21 stopni, nocna na 18. Obiad gotowany zwykle co drugi dzień, czasem codziennie. A może da się coś jeszcze przyoszczędzić, tylko jak? Ile Wy płacicie? Teraz jak były takie mrozy przez kilka dni typu -13, to piec bardzo często się włączał, obawiam się jak kolejne rachunki będą wyglądały :( Jak to mniej więcej wygląda?

Gość ble bla blo
mysle ze to w granicach normy :) u mnie w kamienicy jak mieszkałam 60m2 przy mocnych mrozach rachunki były nawet po 700zł ale dodam ze mieszkanie nie do konca było ocieplone jak powinno

Gość mamammma
ja powiem tak za okres 1.11-30.11- mialam zuzyte 150,3 gazu - 223, 54zł teraz jest grudzien i juz mam zuzyte ok.100m3- takze widze ze wiecej gazu idzie. i piec czesciej sie zalacza. my mamy stala temp. 20 stopni.