Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smile Niewiastoo

Oddał bym życie za tak pięknego człowieka jakim jest Angelina Jolie :)

Polecane posty

Gość alamakotaotataa
mnie wyzywaja od sepow, ale ja sie nie dam za sepa bo ja sie wystraszylam i tylko zle oskarzylam ale ja nie umialam tutaj oskarzyc, a nie tej rodziny calej. i tez nie wiem czemu. czemu ja nie umialam ich tu oskarzyc? jezykiem i tyle. no i to sa byc moze i francuzki wszystko i sie nie chca przyznac - sepy czy nizej.nizej - tu nie ma szans na sepai tyle. a ja - co one tu robia? taka figura to gwiazda W USA!!!! i tyle. jeszcze z francji. one sa NIEPRZYTOMNE tu - od dziecka pija. i chyba zeby siedzialy, mnie wygryzly - to jest malo powiedziane. ale nie tylko one przez to calosc bez sensu. to sa wielkie gwiazdy - a co panstwo sobie nie mysla. w lesie siedza wszystko gra. francuzki jak sie patrzy. nie wiem czy maja zeby - nie obrazam. nie pamietam, nie interesowalam sie ich uzebieniem. tyle. co jeszcze? :( poza tym - zebow nikt nie sprawdzal. co innego sprawdzali w polsce.tyle:(

Gość alamakotaotataa
i teraz chcialabym powiedziec, ze chyba tak jest powieszony profesor jedyny z sensem ekologii w polsce podstawowka baba gola i chlop goly i wytrysk na twarz planeta i tyle. i tak sie to mialo skonczyc i tak mnie urzadzili, ale prosze panstwa 7 lat temu sie skonczylo i to jak i prosze juz przestac bo to w ogole sensu nie ma a znecaja sie nade mna jakby naprawde wybaczcie panstwo - po 7 latach to ani nudne. tak jak ta mloda mezatka tu. trzezwi wszyscy bardzo i tyle :(

Gość alamakotaotataa
bo mial ten pan podstawowke z francji i nie wiedzial nie liczyl sie a pozarem lecial. dla nich lecial pozarem - skad byl nie wiem w sumie. ale kiedys nie bedzie tu go. tak mnie wykonczono na uczelni, bo przeciez to nie jest nawet kretynskie. i wszystko pasuje mi juz. no i tyle. co mam do napisania. nic -ja odchodizialm ze studiow potygodniu, ze szkoly sredniej ochodzilam, z tej klasy odchodzilam. czy mnie sie cos moglo podobac to? a profesor to tak - glownego wyzartego mialam to chyba bylo smieszne? no ale to tak nalezalo sie mnie pozbyc, a nie klasa z podstawowki bo to prosze panstwa to ani zenada. po co mi byl ten profesor? zeby mnie klasa z podstawowki wykonczyla bo podstawowke mialam gola baba, goly facet, planeta, wszystko wiedzieli - ksywke dostalam za to taka bo za co i ze smialam przyjsc, ale jak? a w ogole to odeszlam ale nie umialam bo nie i tyle. a jak poszlam to sie nie dowie nikt i tyle :(

Gość alamakotaotataa
chyba byl oddany do katechetki, z figura.zostal ekologiem i nim sie wykancza, ze pozarem lecial i we francji go nie chcieli. dla mnie to NAWET NIE JEST NIESAMCZNE. bo tak i juz. i koniec. bo taki teren mialam i choc tyle mieli uszanowac. nazwisko. jakie nazwisko? uszanowana jest polska figura na dzieci gwiazdy w usa. tyle. bo on mial wyjechac do usa? to juz wszyscy sie ozarli maksymalnie. powiesil sie i koniec :(

Gość alamakotaotataa
i to jest prosze panstwa logiczne bo ja nie mialam rosliny i przyszlam a polska to tylko pety i zeby pozaru nie bylo. ale prosze panstwa ja tego profesora dostalam na koniec!!! wszystko musialam zmieniac, narobilam sie przez niego jak glupia, wszystko mi rozwalili. tam jest ktos trzezwy? i teraz tak -ja zrobilam blad ze sie obronie. czemu ja tak uwazalam? nie wiem. to znaczy wiem, ale ten profesor prosze panstwa, matka z figura profanacji, klasa z francji z warszawy i nie umialam nic zrobic. tak jak mloda mezatka i satanistka i dzieci z klasy katechetki vel dyrki i tak dalej. i ona prosze panstwa ta pani wiedziala - goly facet, baba i sie tak powiesila. a by bylo ze przez moje pomysly. bo widac to jedyna prawda o zyciu, musiala pic i sie powiesila i tyle. ze to jedyna prawda, do niczego nie dojdzie i koniec. tylko czemu zaczela byc taka ambitna? musiala sobie podpijac bo ja sie nie dam.bo tak i juz:(

Gość alamakotaotataa
no i ja tez bylam tak potraktowana. a to wiecie panstwo dobrze ze nie wiedzialam bo jeszcze bym gdzies cos komus zrobila bo i tak wszystko po 2 latach mi sie zmienilo - ja taka jestem. ja nie wiem jakim cudem ja zawsze cos tam nie wiem - nie umiem tego napisac. ale w szkole sredniej bylam 4 lata a na studiach 5 lat, a pozniej nigdzie. tu siedze w chalupie, ale gdzie tu isc. choc nie wiadomo co dalej. dlatego chce rente i do widzenia.ale 5 lat na studiach bylam - na jednej uczelni i pozniej tez. tak bylam okradziona, oklamana, sponierwierana, zgnojona. a ten pozar to sie w glowie nie miesci. a wyzej nie bo wszyscy nie zyja -wszyscy popelnili samobojstwo. tylko ja zyje bo tak wyszlo, ze zyje. bo po 2latach juz wszystkiego mialam dosyc. wszystkiego. ale normalniewszystkiego. a tak ogolnie to zyje bo nie wiedzialam jakapolska jest pobozna. tylko tego mi brakowalo i tak tez sie rozwalilam bo jednak myslalam, ze to niemozliwe ze takie cos. co to ... a jednak niemozliwe jest mozliwe :( i tyle :(

Gość alamakotaotataa
wiecie panstwo choc tego profesora mieli uszanowac. on sie powiesil . czlowiek sie powiesil i nim na mnie. i pozniej WLASNA MATKA!!! czy to jest normalne spoleczenstwo? bo ja tak jade po tej polsce? ale czy tu jest 1 normalny czlowiek? no przeciez nikogo!!!no nikogo.no kto? szukam nadaremnie.gdzie indziej nic lepiej ale jakas tam praca, obowiazki , zycie atu? no jedno pijanstwo i zamordyzm. przeciez to nawet nie jest obrzydliwe i to na takim poziomie PODSTAWOWKA cie wykoncza choc bez sensu bo profesor kariery NIE UMIAL zrobic choc w sumie czemu. nie umial wyjechac. a ja tez. i tyle. i by mi nikt nie wierzyl kiedy taki profesor tez tak wykonczony. francja i tyle. jak lecial? no wlasnie i on mi tez namieszal ale ja bym nim sie wybila i to mi nie dali tego skonczyc. bo ja bym w anglii cos z niego miala. to juz w ogole mi nie dali skonczyc. a sie mialam powiesic to jeszcze wlasnie nim bym zrobila kariere prosze panstwa. ale zamordyzm i cicho. a mnie starczyly 2 zdania po francusku i co mi zrobia? ja wcale nie potrzebowalam plynnie francuskiego i tak caly doktorat sie powiesil . nikogo nie ma. i po co tam isc?i tyle :(

Gość alamakotaotataa
gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataa
jamialam sobie prosze panstwa tego profesora wziac i wyjechac. i taki ekolog i PROFESOR i autor publikacji wielu PWN wszystko powiesil sie podstawowka a ja sie mam co wybijac? w moim wieku. w spozywczym jak mnie przyjma i tyle. przeciez to bez sensu. ja to mialam wiedziec i isc. choc tak go dostalam , ze nic z tego.a szans nie mial zadnym z nazwiskiem ktorego nie docenia sie. mnie ukradziono to nazwisko bo ja bym sie nie dala za to nazwisko. ale zas mi ukradli bo to mi powiedzieli to tamto, po co ci to. i zato mialam wyleciec. ale nie. bo niktnie docenil tego naziwiska i za to wszyscy powinni wyleciec. a ja wylecialam. znaczy nawet nie musialam. sama poszlam. za duzo roboty i za pozno nazwisko. ale w sumie 2 bo lecialam pierwszym - no ale ukradzione. to mieli zwrocic uwage. nikt nie zwrocil. to nawet nie jest zenada przykromi. jesli cos ktos ode mnie chce to ani zenujacy nie jest w tym temacie. zapierwsze nazwisko a za drugie tez bo ludzi sie szanuje. i na 3 roku dostalam 2 nazwisko i co ja mialam z tym zrobic?od razu jakbym je dostala. na 3 roku? to ani sie powiesic. taka prawda :(

Gość alamakotaotataa
gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataa
:( :( :( :(

Gość alamakotaotataa
moim zdaniem prosze panstwa ludzie na moim doktoracie powiesili sie tym profesorem ktory powiesil sie przez francje w podstawowce w polsce. tak sie powiesili. a ja doszlam do wniosku, ze ja bym tak zrobila kariere. tylko nikt mi jej nie zyczyl bo tak pozno dostalam to nazwisko choc praca no taka tez w tym czasie. a zatem pech - brak kariery i odtad juz tak nie za bardzo sie czymkolwiek przejmowalam bo o co chodzi? gdzie ta kariera? takie cos. i tyle:( a moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataa

Gość cdjdghfjghfjgj
a po co ci renta, jak ty przecież zarabiasz trollowaniem na forach.

Gość big zbig
zorientowali się że masz dochody i cofnęli ci rentę :p

Gość alamakotaotataaaaa
ja sie tylko martwie e teraz to juznikt niczego mi nie powie. a co mi maja powiedziec? wszystko wygadam. 1 rzecz wygadalam. tyle. w polsce 1 rzecz nie dam sie. a co mnie to w sumie , nie? i tyle. a tak to co powiedzialam z sensem? nic. tylko juz taka nie jestem jak bylam. znacznie bylam weselsza ogolnie. a teraz jakos tak... takie cos i tyle. a jakie sny mialam wczoraj. ciekawe co bedzie dzis. 3 sen byl najciekawszy. naprawde :( gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataaaaa
oddawac moja rente - wiecej juz nie pisze bo to nie ma sensu. tam dziewczyna rapera na profesora. wierza taka mialam byc kiedy nie umialam a czemu? bo jak zas poszlam w teren to mnie wylali z pracy. a jak? terenem. zeby nie bylo ze tym profesorem. nim sie popiewieszali akto wie czy nie dzieci katechetek , synem katechetki i figura z profanacja, a reszta to moj teren. mysla panstwo ze lepszy? i kto sie tym przejal i dlatego mialam wylewac z pracy. ale pomyslalam ze ja zaczne i wyleci rodzina. a w sumie za teren - jedno powieszenie - mialam pana z pracy wyrzucic profesora. jeden powiesil sie, drugi wylecial. ja nie mam do kogo sie tam odezwac, wszyscy normalni wisza. 2 osoby sie dowiem. tyle wiem, a inni? i tyle :(

Gość alamakotaotataaaaaaaaaa
to jescze raz ja. ten ostatni wpis chyba???nie jest moj. do snow. a ja juz ide bo bedzie ze sie chwale a oprocz figury x. tak naprawde ??? nic soba nie prezentuje. no a czy to prawda? bo i tak dalej. aaa juz nie wnikam. ja tylko sny i renta i tyle. no i ten wpis ostatni to raczej nie moj. i juz raczej ide bo bedzie ze sie chwale no ale to napisze, a zatem ten ostatni wpis nie moj - moze moj, ale wyjety z kontekstu bo jesli sie czlowieka tak"zalatwia" na takim stanowisku to uwazam ze to jest niepowazne mu drukowac nowe ksiazki, zajezdzac nim innych i pozniej W POLSCE!!!! doszli do wniosku ze prosze panstwa a to mu drukna bo to chyba zle zrobili, no a reszta ludzi?i dlatego nie dam sie - ja musialam w polsce mature w liceum robic, studia, uczyc sie dalej JAK GLAB - okradana, poniewierana ciagle. tam dobrze napisalam - z takiej rodziny??? ukladu jestem - 15 lat poznajemy sie , wyjezdzamy 18 NAJWYZEJ i koniec.to w ogole sensu nie ma. a pozniej skad on byl?niemiec?zajechac go. i dlatego moglam sie obrazic, obrazilam i tyle :( no i takie zycie, a ksiazki do dzis co roku. obrzydliwe :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

i to na razie tyle. a pierce brosnan ani slowa? no coz...hmmm i tyle. to w ogole nie ma o czym pisac. a niby o czym?i tyle :( gdziejest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataaaaaaf
witam rano, wlasnie sie przebudzilam i wstalam, podeszlam do kompa- postanowilam cos napisac dla tych,ktorzy np.nie umieja spac czytajac moje listy bo zdaje sobie z tego sprawe chociaz...???? no to kafe jest mimo wszystko.to po prostu uklad, w ktorym nie wiedziano co zrobic z moja matka, ale potraktowano ja jak wiele innych, z ktorymi nie wiadomo co zrobic, a mnie jako jej dziecko. i dlatego prosze przestac juz pier... ANI!!! o jakims zusie - to jest renta od matki choc nie o to chodzilo (imie i nazwisko) tylko o stala prace. i o to ze nie mialam rodziny - co to jest rodzina co ja mam w polsce?i calosc jest tylko o to, ze po prostu nie umialam umrzec jako dziecko bo takie dzieci w takim ukladzie jak moj powinny po prostu wczesnie umrzec bo to sensu nie ma - zawsze w polsce wykoncza cie pijaczki z podstawowki z francji. i to jest wszystko tak ustawione, ze francja wykonczy kazdego. i o co tu chodzi - to sie nie uczy , jak sie znajda to cie zabija. one pija od dziecka - trzeba tylko patrzec czy maja zeby, jak lecza to do widzenia - to w ogole ani zera, a nienawistne z tego picia, na wszystkich. i mozesz byc profesorem nawet i sie powies a one zawodowki maja? wtracaja sie , zabija. i to wszystko jest bo musi byc uklad. przeciez to jest ani zenujace. a ja jeszcze dodatkowo NIBY???planeta jestem niszczona, zeby panstwo n. moglo byc takze to co ja mam w zyciu to sie dowiem w tym ukladzie - laske mi zrobiono. no gdyby moja matka byla prostytutka bo z francji chyba sa dzieci prostytutek, a moja matka tez??? najwyrazniej. a ja w ogole mialam nie isc do komuni w polsce ze swoim rocznikiem - to sa skomplikowane rzeczy. no i 5 lat z ta figura i sie powies. i chyba one pija, maja sie dobrze w polsce po podstawowce, a ty sie uczysz i profesorem cie zabija i smiech. i tak ja oszalalm z tego nazwiska, ze ja sie bede uczyc dalej, ci tu wiedzieli co robili. no wiecie panstwo - i wszystko by gralo gdyby bylo normalnie a to w sumie jest wytrysk na twarz. tyle. ja sie dowiem ze ze mnie matury nie maja w holandii takie ze wschodu - takie same - maja system rentowy ja nie. matury nie maja przeze mnie. nie przeze mnie. ja mam to one nie - zamiast matury maja inne dokumenty. ale z tego nie ma renty w holandii. a co mnie to obchodzi.no i ja to pisze bo ide z kafe. a to jest renta -paczka po prostu taka a nie inna. no jak ktos zawisci to naprawde gratulujemy. leczenia zebow? o co tutaj chodzi. nie wiem. zeby tak skonczyc? z tego nie ma rodziny, paszportu , wyjazdu,pracy, niczego. jedynie uczyc sie to juz mialam polska wartosc, a jak cos nie tak (kariera) to cie likwiduja bo durny, najwyzej sie rozmysla, ksiazki po smierci ci drukna. no coz... co zazdroscicie panstwo takiego zycia mi? wiecznego uczenia sie w polsce? normalni wy jestescie? i tyle :( no moze i zawiscicie nie wiem. ja zaluje ze w takim ukladzie zylam bo z tego nie ma ani passu, ani pracy, ani dzieci, nienawisc jedna wielka, strach, nie rozumiesz o co chodzi. a jak klasa nie ma zebow to i tak bez sensu bo alkoholiczki , nikt ich nie chce i tak, a jedna nienawiscia sa. i to jest na dzieci katechetek w polsce tych z figura profanacji, co to ich dzieci w usa osiagnely - takie rzeczy to sa. i one sie maja dobrze takie laski, utucza sie - ty z nimi bo to nienormalne wszystko a powinny byc chude jak patyki bo to pijaczki to chude powinny byc. a moze i sa. jedna mam na mysli. a zniszczyli mnie bo systemy mialam nalozone i tak dalej... to nie ma sensu pisac - tak istnieja panstwo dobrze sie maja, dzieci maja bo innych NIKT NIE CHCIAl. nigdy. no teraz, a kiedys? male dziecko - juz nikt nie chcial. naprawde :( gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡

ps. no i ja to napisalam zeby nie bylo ze chodzi o gwiazdy bo jaka ja gwiazde dalabym kk gdybym mogla w polsce. ale oni wola te klase z francji - goly chlop , gola baba, kibel - polska szkola.klasa trzyma sie razem wszystko gra . no jeszcze nie skonczylam doktoratu ZAOCZNEGO!!! juz mnie uwalily - to swiadczy jaki alkoholizm tu jest bo to jest chyba na profesora,ktory nie umial kariery za granica zrobic. a tu jest taka okolica , ze zaoczny doktorat z tego i nawet tego. a wyjechac do pracy fizycznej nie umialam, a gdzie indziej tez. i wszyscy tylko nie one. a czemu nie? i tyle. to klasa ma zatrzasc. takze widza panstwo to pol procenta??? sensu nie ma. przez to mam skrzynke rozgrzebana - takie widocznie pijanstwo. i zawsze musi isc o pozar, a tym o co poszlo? ze sie nie doktoryzowaly? tam jest tylko - skad pozar , ile pozaru - takie cos. bo inna nacja i ani nie ubezpieczenia, a to co mi robia to ja nie wiem co to jest. dlatego nie uznaje szekspira bo to nie jest szekspir i tyle. o wiele gorzej. nazwiska nie uznaje i tyle. rodzine tylko z 1 powodu. i z nikim nie zadaje sie bo ocalenie dla mnie to 1 sposob o ile.a reszta to do piekla za matke prostytutke. no tak to rozumiem. bo za co? balam sie umrzec jako dziecko.a czemu? i tyle :( moja sprawa i tyle. i koniec. a reszta to sie panstwu dziwie i to wszystko jeszcze tylko da sie zrozumiec w 1 sposob, ale mnie to za bardzo nie interesuje. wybaczcie panstwo. ja nie mam dzieci z calosci ukladu i to wszystko. imie mi zostalo z tyloma figurami? i tyle :( gdzie jest moja renta???!!!! 😡😡😡😡

ja sie dowiem ze ja tez w przyszlosci alkoholiczka bo tak i juz bo pasuje dreczenie dzieci i na mnie to. ale to jest pani ktora na kafe usmiechala sie do mnie -byla tu mile widziana. to nie jestem ja. a tak mnie robia i mnie splawiaja. bo ja nienawidze f. (panstwo)nieprawda. to jest uklad i to jest najwazniejsze ze ktos nie urodzil sie tak,a reszta to tam moze i tyle. to sie mialam nie dac. a dalam sie? i tyle. tyle ile. bo nie rozumialam ze tu taka klasa, tam. cale zycie szkola - nigdy bym sie nie spodziewala ze tyle osob ma takie wartosci jak ja. i w tym ukladzie dochodzi sie do czegos tylko matka katechetka z figura profanacji - ja zaoczny doktorat prosze panstwa. to w ogole sensu nie mialo - tylko zniszczyc. a ten profesor tez mial taka matke, adopt. no nawet doszedl do tego profesora ale tez gdzie i tyle. a reszta do niczego. reszta to nie ma o czym pisac. i ja jestem z uczelni w tym ukladzie tez figura ratowana bo nie wiedzialam zupelnie co robilam, odejsc nie umialam ( po tygodniu - po jakim czasie studiow chcialam odejsc? tydzien i koniec) a reszta bez znaczenia. o polskiej maturze sie wyrazilam. podstawowka? nie uczeszczalam - robilam kariere w telewizji i oszczedzalam. szkoda czasu- bo jaka ja bylam. taka.i bylam ostatnim zerem i moglam, ale ok 15 roku to juz jest jedna agresja i sie nie da zyc. to sie rozchodzi sie dowiem. to sie rozeszlysmy. a ja nie mam i nigdy nie mialam zadnego kontaktu z nikim z tej klasy z nikim. reszta to urojenia i tyle:( to juz 5 lat tankowania. a zeby? i sama mam leczone wiec nie zajarzylam bo bym zajarzyla, a tak durna pala nastepna i tyle. i koniec:(

gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡 ps.przyszlam bo to straszne, spac sie nie da. co ja mam napisac. ale przesylka jest tutaj. od kogo. ZA WARTOSCI jest przesylka. ona ma wartosci. imie i nazwisko. nie - inne wartosci. najwyzej imie tam moze byc. nazwisko? jakie? PO CO moze tak. nie ma niczego bo ludzie TAKA PACZKA w polsce kariere zaczna robic. nie wolno. za bardzo sponiewierano te przesylke, mnie, nie ma niczego tyle. - ot przesylka za wartosci dla mnie i koniec. tomialo 2lata temu od razu dojsc za calosc i koniec. co jeszcze? gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość ktoś cie kiedyś diagnozował?
co to za choroba bo kurcze bardzo jestem ciekawa.

tam jest ADRES - prosze mi to dawac i koniec. na to czekalam cale zycie, codziennie tym zylam i o tym marzylam w tym panstwie. ani zenada. a ta szkola - goly chlop, gola baba i kibel. choc tyle zeby mi ktos powiedzial. tak sie wydac nalezy- lyzka i widelec w takim czyms? jak sie tego domyslic?to jest NIEREALNE. no to powolanie. malzenstwo na lyzke i widelec z chrztu mialam w polsce. wiecie panstwo - aaach nie napisze. choc co krok poradnia dla nieszczesliwych??? alkoholikow. tyle :( gdzie jest moja renta???!!!! 😡😡😡[wsciekly[