Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smile Niewiastoo

Oddał bym życie za tak pięknego człowieka jakim jest Angelina Jolie :)

Polecane posty

Gość alamakotaotataaaaaaf
kto mnie diagnozowal? no masz ty po kolei w glowie? ta cala klasa moze uczyc w szkole z tego golego chlopa, baby i kibla i chrztu. takie cos.i maja powolanie. a to sie ogrywa 'po co ta buda w polsce stoi?" i tak ojciec dziecku dziecko moze zrobic i sie dowie jeszcze tu w domu, ze mial mi on zrobic dziecko i tyle. no ale coz... takie mialam wartosci ze nikt nic nie rozumial, nic nie pasowalo. normalnie to jest dziecko z ojcem 15 lat w takim ukladzie. wiec to jest normalne?i tyle. na szczescie????nie wiem!!! tak mnie oddano i tyle. i to jest zeby byly plotki, ze masz dziecko z wlasnym ojcem, ato nie jest twoj ojciec, normalny facet, moglby byc twoim mezem ma zone i wtedy wydanie na lyzke i widelec bo nie ma co jesc. dziecko z ojcem? moralna? chyba powinna byc prostytutka zostaje na lyzke i widelec sie wydac jesli ma powolanie. no i dlatego mialam plotki zniszczyc a tak sa plotki z takich rzeczy. ktos sie wiesza. ktos sie powiesil -zas plotka. bardzo zaluje ze zostawilam PLOTKI Z ANGLII - nie rozumialam tego bo bym wszystkie plotki zamknela. i sie dowiem - chyba widzialam jakie nieszczescie z plotek.no nieszczescie? nieszczescie bo tak i juz. plotki mialam tez zamknac i mam swiety spokoj swoj. tylko wszystko namnie. a tak? plotki sa. macie plotki. co lubicie najbardziej w polsce? i tyle :( gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡

Gość alamakotaotataaaaaaf
i jeszcze sie dowiem - po co chodzisz do kosciola - widzisz jak jest. no coz... wystarczy sie wyprowadzic od... kogo? a czy ktos sie kiedys wprowadzal gdzies tam? i tyle :( no i ze nikt mnie w anglii nie chcial. tyle. a przesylka? to wszystko co mam do napisania. bo to jest do oddania na drugi dzien, ale kasa i 40 lat i ani mru mru. takze glupia bylam jak snop siana ze rodziny sie nie trzymalam. i to w takim miejscu sie dowiem... no coz... :( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

Gość ktoś cie kiedyś diagnozował?
serio, masz takie ostre objawy i nikt cie z tym nie zaprowadził do lekarza? Po co się tak męczysz.

Gość addddlamakotaotataaaaaaf
ja tylko chcialam napisac jakie ja mam zycie w tej polsce i dalej ta polska. To nawet HORROR nie jest. Cos strasznego. I malutkim dzieckiem bylam i już tylko polska i polska, żeby się nie rozlecialo to cudo nad cudy i to tak do dzis. Nie rodzina, nie wartosci , oszustwo i polska i żeby wszyscy mogli być. I rzym był ze mnie i wszystko i nie i nie i nie. A teraz? Z ta gwiazda nie z rodzina to nie ma rzymu koniec. To zawsze było panstwo przeciw rzymowi. I kradna mi i nikt się nie zainteresowal i zycie w polsce mam bez powolania to nie ma pracy, niczego. No przeciez to HORROR nie jest.no i z taka gwiazda jaka wybrali nie ma rzymu. A rodzina? A zona? Oni powiedzieli tam celibat zniosa za 50 lat i co oni wtedy zrobia?jaka gwiazde wybrali. Ja się ich boje!!!! Ja się was boje. A gwiazde a co dalej? Gwiazdami wszyscy możecie być? Bo mnie pan bog wyslal w 2008 na inna planete i tam zamierzal stwarzac wszystko. Tak pisalo w jednej ksiazce ze on wszystko stworzylby. Takiej pani powiedzial chcesz, wszystko ci utworze. Jak ja to mialam docenic.co ja zrobilam. I tyle. A wy co chcecie? Zapalniczke? Tak by to wygladalo. Ja się boje. Polski???? czego wy chcecie niszczyc się cala wiecznosc, gnoic. Ale gdzie? I tyleL gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

wy to tylko gnoic sie, obgadywac i te ploty wam zostawilam. gdzie ja mialam wyjechac? jak?nie to panstwo. to juz bylo, ale powtorze. ojej jakiewszystko malutkie sie zrobilo. i chudziutkie. wszystko przezemnie. cieniutenkie :( straszne:( gdzie jest moja renta????!!!! 😡😡😡😡

:( :( :( :(

napisze wam tu jeszcze cos - dlaczego pierce nie moze byc? sorry za wszystkie wyzwiska - bez sensu, ale do widzenia. nie moze byc bo ...jest po podstawowce. na pewno. a ricki po studiach? a jolie? jakie ma szkoly. bo jolie ma cos wspolnego z polska a brosnan nic i tyle. i tylko zeby w usa byc. co ten olbrychski tam gral a brosnan taka gwiazda. i to jest forum dla kobiet? juz to widze :( takie role - james bond- zawsze na miejscu, zawsze o dobrej godzinie, zawsze gotowy do akcji. akurat do polski plus jeszcze historycznie - to oni ricki i olbrychski bo gral z jolie to jolie. jakie z was sa trepy. a on jest zonaty i zona pierwsza mu umarla - to tak akurat. i ma wpisane 5 dzieci. no a jolie co? gdzie maz , gdzie cos? co brad umarl? takie cos to jest - wy soba prezentujecie wysoki poziom. a ja sie wyrazam. to 1% uczciwosci i dawno wale was z calym jezykiem polskim, do ktorego na pewno prawa nie macie bo takie slownictwo po was mi zostaje i poezja - rapera, syna katechetki. i francja w polsce. tam do telewizji je dac wszystkie po tej podstawowce i tak dalej. bo tak i juz. jak nie sa po handlowce to niech mi z oczu zejda wielkie francuzki przez duze Z i tyel :( gdzie jest moja renta???!!!! 😡😡😡😡

jak byl dobry to cala polska polanski polanski - takie nazwisko i tez nic z tego mu mozna powiedziec i tyle. a teraz? pierce przyjechal - herbate tu reklamowal i co? i nie mogl byc? a co by on wam zrobil? a reszta? to jak sepy bo mialam sie zgodzic na wojne i tyle. oni was napadna. byle beze mnie. i tak dalej... bo mialam sie zajmowac tym czym zajmowalam, a jak poszlam w gwiazdy to bylo po was bo w co? w zwierzeta sie dowiem. w polsce? nie ma szans i tyle :( w jakie niby. a to co teraz to ani belkot - jakies wariaty, ani i tyle. no ale coz...rela , rela i jeszcze raz rela i profanacja figury. i wiecie jak sie tu nazywac w tej polsce, zeby cos osiagnac. no jak?i tyle :(

dlatego go nie chcecie bo nie gra, ze zakonnice uwodzi. dlatego nie chcecie pierca brosnana - ja to napisze wszedzie jak ktos mnie zapyta. taki kiedys byl film, ze jakis milioner uwodzil zakonnice- to moglo byc w polsce. ale pierce jako james bond, nie :( tacy ludzie tu sa. tak sie mialam wyniesc a nie uczyc bez sensu. no i jeszcze mialam 1 sposob, ale to mnie okradli. wazniejsze rzeczy sa w zyciu - i tyle :( gdzie jest moja renta????!!!!! 😡😡😡😡

Gość pastor Fiutazy S.
piękna jest Angelina, i ciekawe jakie ma wary sromowe, bo na yapie niczego sobie