Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka woda byc

nie kocham swojego dziecka

Polecane posty

nie bije. Ale stosuje jako srodek wychowawczy kare. Stosuje to duze slowo, zaczynam stosowac. Wie ze jak wywali mi wszystko z szafki to moze zapomniec o wolnosci i spedzi czas w lozeczku. I moze drzec sie na mnie ile chce. po czasie i tak siada i czyms sie zajmuje

Gość cytryna....
ale ty głupia jestes albo to marna prowokacja. pelno jest małoletnich matek co swietnie daja sobie rade i robią kariere. chciec to moc.

Gość tak z ciekwosci
oddaj je do adopcji bo całe życie będzie ci przeszkadzało

o tak nastoletnia mama ktora zostaje psychiatra, dobre sobie. Tymbardziej ze ja na studia chce do innego kraju. Tam gdzie mi uznaja dyplom szkoly sredniej

Gość cytryna....
no to oddaj dziecko i tyle. czego tu oczekujesz?

Gość cytryna....
a poza tym masz taka posraną psychikę, że kiepski byłby z ciebie psychiatra. po terapii z toba ludzie by z mostu skakali.

Gość diabliquee
hmm - rzeczywiście marna prowokacja. Co jeszcze wymyślisz autorko?! Jestes taka mądra, wykształcona, ambitna - a nie wiesz, że z seksu moga być dzieci. Nie mówiąc już o zabezpieczeniu. I jeszcze taka pani psycholog na kafee się radzi... żal.

Gość kochasz go
tylko tego nie czujesz. wyobraź sobie że go teraz nie ma.że umarł. przepadł czy zaginął. tylko tak mocno sobie to wyobraź. poścwięć na to dużo czasu, pomyśl jak będzie wyglądało twoje życie. ale nie skupiaj się tylko na tym że będziesz młoda szczupła piękna i bogata. weź pod uwagę wszystko. że zniknie jego łóżeczko, ciuszki zabawki, że zapanuje taka cisza że bicie swojego serca będziesz słyszała. że już nie masz nikogo kto cie kocha bezwarunkowo. bo nie oszukujmy się matka i chłopak taka miłością cie nie darzą. i wtedy przeanalizuj co wtedy będziesz czuła, czy nie wpadniesz w prawdziwą samotność.tylko nie wyobrażaj sobie co by było gdyby się nie urodził tylko co by było gdyby tteraz umarł, że musiałabyś poskładać łóżeczko itp. ja cię rozumiem, sama mam problem z emocjami, wydaje mi się że sama siebie nienawidzę, ale wtedy taka terapia wyobraźnią mi trochę pomaga.

Gość tak z ciekwosci
dziecko sie samo na świat nie prosiło wiec weź sie ogarnij i przestań myclec tylko o sobie albo oddaj go do adopcji żeby miał normalna rodzinę

Gość diabliquee
NIE KARMCIE TROLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zatrudniac nianke tez trudne bo to zalezy kiedy jest potrzebna. Chlopak sprzedaje czesci samochodowe, taka jego mala dzialalnosc i wlasciwie raz siedzi w domu, czasem wychodzi, czasem nie ma go dluzej. Babcia raz wezmie raz nie. Jasne ze mi przeszkadza, jasne ze rozwalilo mi zycie, ale jak oddam do adopcji to bedzie gnilo w domu dziecka do konca zycia. Ekonomiczna sytuacja polski tylko przygotowywuje sie do prawdziwego upadku, coraz mniej ludzi adoptuje, zreszta od invitro adopcje spadl znacznie... Cos mnie jednak gryzie na ta mysl. Chce go kochac i chce moje zycie i mnie jednoczesnie

cytryna, psychiatra to lekarz. Nie psyholog. Psycholog zajmuje sie mentalnymi procesami i zachowaniami a psyhiatra zaburzeniami i chorobami

Gość ccgvbhgg
Nie będzie w domu dziecka małe dzieci szybko trafiają do rodzin które je chcą jest coś Takiego jak adopcję dedykowanatylko ty i chłopaka musicie się go zrzec

Gość cytryna....
psychiatra to powinien zając się toba..

nie wiem co by bylo jakby umarl.... Zrobie te dwie operacje, bo tez czuje ze to bedzie takie oszukanie psychiki. I moze stane w progach mojego domu o wszystko ogarne. A jak nie to wyjade

no przytylam 7 kg, co na mnie zle wygladalo. Mialam 2x lipo. Chce jeszcze waginoplastyke i plastyke piersi. Jestem wegetarianinem jezeli uznacie ze 7 kg to malo

Gość oj tammmm przesadzasz
ok prowokacja

nie chcialabym go stracic. tylko niech stanie sie cud i niech on do mnie wroci jakies 15 lat pozniej. Ja chce wyjechac, chlopak nie, jak wyjade to majac 10 moich chlopakow bede skazana na sama siebie i jeszcze dziecko ktore mnie ogranicza i irytuje przez to. Ale nie oddam, dochodze do wniosku ze nie oddam

no jasne ze prowokacja bo nie onanizujesz sie na mysl o tym czlowieku ze starciles cialo i zycie i masz dziecko. Bo masz problem

Gość Pele
Autorko a karmisz piersia?

Gość Pele
Taka woda byc a karmisz piersia?

Gość upsydropsyyy
pieprzona egoistka!!!

na poczatku zasiegalam naturalnych metod ale i tak skonczylam na tabletkach. Przeciez tozadna filozofia w dzisiejszych czasach

pomagalo tez to ze czesto uzywalam masci ujedrniajacej i takiego blota ktore rozkladalam na piersiach i na godziny zawijalam folia