Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka woda byc

nie kocham swojego dziecka

Polecane posty

Gość grgrrtgrsgrtgr
Znam babke co po 7 latach dopiero pokochala syna. I to przez jakies dramatyczne wydarzenie w jej zyciu. Ciezka sprawa.

,,. Teraz dziecko jest a to u jednej babci a to u drugiej, ja z nim siedze czasem, a chlopakowi tez juz sie to zaczyna nudzic. Chce wychodzic z kolegami itp.'' jesteś niedojrzała do związku a co dopiero do macierzyństwa. Zostaw dziecko partnerowi i odejdź od nich obojga, zrzeknij się praw zrobisz im przysługę a ty będziesz miała ulgę.

istnieje cos takiego jak nie-kochanie wlasnego dzicka ale dla ludzi to tabu, bo jak to przeciez moze istniec w religijnym kraju z tradycja

Gość ale ktos glupio napisal
za chlopak o matka nie darza ja bezwarunkowa miloscia. co do chlopaka to sie zgodze, ale matka? czy wy, matki, kobiety przeciw aborcji i nad zycie kochajace swoje dzieci... nie kochacie bezwarunkowo swoich dzieci? :o

Jak sie boisz jak by miało tam w domu dziecka to jednak je kochasz;) tylko sama sie boisz do tego przyznać bo najpierw go tak nie chciałaś przecież życie ci zmarnował zamieniłaś sie w lochę tęższą o 7 kg więc jak teraz mogłabyś przed wszystkimi zmienić zdanie:D To serio nie prowokacja?

Gość pseudo nim
a w takim razie jakiesz plany, marzenia, ze dziecko je unieozliwia? co ci oderalk cenego? kupe egoizmu. chcesz byc piekna? po co? dla kogo? prozna jestes. masz skarb i go niszczysz. bedziesz kiedys plakac dopiero. dzis to klapsa przez dupe. do lalek a nie do zycia!

hm zabawne, jak ludzie nie widza problemw i podproblemow. Jasne ze chce byc piekna, jestem mloda to sa moje prawa. Jeszcze raz napisze ze chce studiowac medycyne w innym kraju. Jeszcze raz napisze ze chce duzo podrozowac. Chce byc atrakcyjna, bo kazda kobieta chce przyciagac uwage. Szczegolnie ta co dopiero zaczyna zycie kobiety

Gość nie pisz tu bo
nie znajdziesz odpowiedzi. Matki polki to najgorszy rodzaj homo sapiens

Gość autorko, ile masz lat?
.

Gość łąki pola lasy
trzeba było usunąć, tak to jest jak się słucha innych.

Gość pseudo nim
chce, chce , chce...... jeszcze ci sie przeje to chcenie prozna babo. udlawisz sie ta medycyna i swiatem. poznasz swiat inaczej. oczami matki. i kiedys zrozumiesz wszystko

Gość JAKIE TO NIE SPRAWIEDLIWE
Żeby takie kurwiska rodziły dzieci, nie zasłużyłaś na takie szczęście. Mam nadzieję ze twoje dziecko dozna kiedyś miłości. Kiedyś będziesz stara i brzydka i żadna operacja plastyczna nie pomoże, zostaniesz wtedy samiusieńka.

Gość łąki pola lasy
pseudo nim - ale pie­rdo­lisz. ale widać, że zazdrościsz, bo sama przewijasz tylko zasrane pieluchy i to są twoje jedyne podróże. to nic złego, że dziewczyna chce się realizować i zwiedzać świat. ja też taka jestem dlatego dzieci nie mam, bo by tylko przeszkadzały, a jakby była wpadka to bym usunęła. dla mnie to oczywiste.

Gość taka sobbie
następna która robi kuku w głowę swojemu dziecku.

Gość taka sobie mama
I w czym problem?? Piszesz, ze dziecko raz u jednej raz u drogiej babci, troche sie opiekuje nim ojciec na reszte czasu ktory musisz ty spedzaczdzieckiem wynajmij opiekunke. Przeciez madz tyleeee kasy wiec co za problemy qfa stwarzasz. Jedz i studiuj nawet na drogi koniec swiata. Prawda jest taka, ze sama masz problemyze soba a w przyszlosci to ty chcesz byc sychologiem?? Hahahaha Kolejna sprawa, nie usunelas bo nie chcialas bo cos jednak czulas do dziecka. Nie oddasz do adopcj bo sie o nie boisz. Ja w ciazy przytylam 20 kg nowe rozstepy pojawiaja sie jeszcze teraz 8 m po porodzie, biustu nawet juz nie mam ale mam to puki co gdzies wazne, ze mamzdrowego cudnego synka ktorego kocham nad zycie, nie rozstaje sie nim nigdy nadluzej jak na godz bo tak za nim tesknie.

Gość łąki pola lasy
23:44 [zgłoś do usunięcia] taka sobie mama " biustu nawet juz nie mam ale mam to puki co gdzies wazne, ze mamzdrowego cudnego synka ktorego kocham nad zycie, nie rozstaje sie nim nigdy nadluzej jak na godz bo tak za nim tesknie." ­ och och och ­ czy ktoś ma chusteczkę?

Gość pseudo nim
ciekawe po co ci ta medycyna. zycie ludzkie chcesz ratowac? gatunek ludzki jest przewrotny

Gość pseudo nim
prawda jest taka ze autorka czuje wiez.ze swoim dzieckiem, i chce zeby ktos magiczna rozdzka ja z tego zwolnil. niestety twoje dziecko pojdzie z toba wszedzie. z glowy go nie usuniesz juz nigdy

Gość łąki pola lasy
00:05 [zgłoś do usunięcia] pseudo nim "prawda jest taka ze autorka czuje wiez.ze swoim dzieckiem" ­ no zaj­ebi­stą więź, zwłaszcza że podrzuca je komu popadnie. weź już nie wymyślaj bredni, nie każda matka musi kochać swoje dziecko - zwłaszcza na początku. często miłość przychodzi z czasem.

Wiadome było, ze matki Polki Cię zjedzą. Jedna sie nie przejmuje brakiem biust, bo ma zdrowego synka?! :D kurwa :D niektórym matkom to macierzyństwo wyzera resztki mózgu.

Mama opowiadała jak babcia i prababcia miały do niej pretensje, bo wyszła spotkać koleżanki. 'Gdzie lazisz jak masz dzieci?' - kobieta z dziećmi to juz nie żona, kochanka, przyjaciółka i kobieta przede wszystkim. To tylko dojna krowa i nic wiecej :O :O

Gość izusia.87
weż się kobieto do życia bo ciało i tak ci się pomarszczy i zwiotczeje z wiekiem a tylko dziecko skrzywdzisz to nie jego wina że rodzice sa bezmózgami i uprawiali sex bez zabezpieczenia a teraz maja to własnego dziecka pretensje jesteście oboje niedojrzali a mała osóbka przez was cierpi sama mam dziecko 2 letniego kacpra i oddałam bym zycie za niego. hehe smiech jak czytam twoje problemy.

Gość małamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Moim zdaniem autorka jest najzwyczjniej niedojrzała. Musiałaś byc nieżle rozpieszczona, a nadmiar obowiązków przy dziecku zasłonił całe uczucie. Nie mówie że ja jestem idealna, bo też miałam problemy z depresją, ale zrozumiałam, że ten mały człowieczek, jest najważniejszy!!! Ważniejszy ode mnie i od moich widzi mi się. Jedyne co teraz mogę napisac, to w Domu dziecka temu maleństwu było by lepiej niż u TAKIEJ matki.

Gość igaaaaaaaa
Ty nic przeciez nie stracilas przez dziecko. zrobisz sobie operacje i cialo wroci do normy, nie jestes przemeczona-bo maz i babcie pomagaja. a co do studiow medycznych, ktore rzekomo zaprzepascilas. Jezeli jestes inteligentna (tak jak piszesz) to bez problemu napiszesz jeszcze raz mature w polsce, ktora bedzie przepustka na polski uniwersytet. dostaniesz sie na studia medyczne, skonczysz je w wieku 27-28 lat i bedziesz lekarzem. chyba ze jestes nieszczesliwa sama ze soba i obwiniasz dziecko o wszystko-o to ze sie do polski przeprowadzilas, o to ze masz nieudanego meza i nieszczesliwe malzenstwo, o to ze czas ucieka. dzieciak ma 2 lata a Ty nie pomyslalas o tym zeby kontynuowac nauke skoro tak bardzo o tym marzysz. problem tkwi w Tobie.

Gość małamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Tak zdenerwowały mnie Twoje debilne posty że aż Ci napisze że jak się pieprzyc nie umiesz, to sie nie pieprz wcale!!!

ja pierdziu..ale glupoty wypisuje. ludzie staraja sie k dziecko a ona tu pisze ze nie kocha swojego. egoistka.wazniejsze cialo.i tak za 30 lat sie pomarszczysz.