Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość io e tu

czy ja poroniłam ?????

Polecane posty

Gość io e tu

Dziewczyny dostałam dzisiaj okres z kilkudniowym opóźnieniem , okres bardzo bolesny , bardzo bolały jajniki , całe podbrzusze , ból az ciagnal sie do odbytu tak jakby mi ktos wbijał igły wszędzie.....leki przeciwbólowe nie pomogły , przed chwilą zmieniałam tampona a na nim na wierchu trzy takie duze skrzepy krwi , czy ja moglam byc we wczesnej ciazy i poronic ???? Dawno nie miałam tak bolesnego okresu jak dzisiaj jestem troche wystraszona

Gość do autorki.......
a skad my to mamy wiedziec, co?idz sobie powroz z fusow cipo glupia

Gość Może tak a
może nie.

Gość .kasinka8982
jest to możliwe, ja poroniłam w 5 tyg, czyli tak 1,5 tyg po spodziewanej miesiączce i miałam pełno skrzepów i ból o wiele większy niż normalnie...

Gość io e tu
kasinka a jak to wygladalo u ciebie w czasie ? w sensie dlugo krwawilas ? bo u mnie to tak jakos dziwnie ze wczoraj nawet nie mialam zadnych objawow na okres a dzisiaj jak dostalam to wlasnie taka ''fala '' wszystko mnie cały czas boli najbardziej lewy jajnik aaa i przy najwiekszym bolu ciaglo mnie troche w udzie.....

Gość goonies
no jesli tak bardzo chcesz wiedziec to zrob jutro test z krwi betahcg, jesli to byla ciaza to poziom gonadotropiny bedzie jeszcze wykrywalny

Gość ;hrenjew;jdf;w
Bardzo możliwe. Zrób test jak najszybciej to się dowiesz. Jeśli będą 2 kreski to poroniłas :(