Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Czuję się niekochanym człowiekiem.

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot
to mój wc, nie Twój:)

Co do miłości mam pewność(przynajmniej do swojej, do tego co czuję ja) Już trochę mniejszą jeśli idzie o sens istnienia. Życie ludzkie to zbieg różnych okoliczności, trochę samodzielnie podjętych decyzji, nic więcej. Taki nudny film, bez puenty, bez morału. Przecież ludzie okazują Ci szacunek i sympatię, widać to choćby na tym forum. Realnie jest inaczej?

Gość plkm
Nie smuć się, nie powinieneś czuć się człowiekiem, pamiętaj, że tutaj dla wszystkich zawsze będziesz przedmiotem

Gość ludzki przedmiot
Dark, ale to miłość jest sensem istnienia. Jeżeli jest miłość, to i wszystko jest, nawet sens istnienia przecież.:( No właśnie Dark, jestem tylko przedmiotem niegodziwym prawda Plkm?:(

"że podejście w stylu pantoflarza" Podejście w stylu "zdobywcy" najwyraźniej nie sprawdza się w twoim przypadku. Potraktuj to jako plan B :classic_cool:

Gość ludzki przedmiot
Vieviór dlaczego na to nie wpadłem? Skąd masz tę mądrość i dlaczego Ty ją masz, a ja nie? I Vieviór , jestem trochę egoistą? Powiedz proszę:(

Miłość bardzo przypomina wódkę - jest tyleż gorzka, co przereklamowana, ale faktycznie nadaje rzeczywistości nieco kolorów... A długo szukasz tej miłości?

Gość ludzki przedmiot
Od zawsze Brahmin.:( I jak można miłość do wódki przyrównać? Wiesz co.:(

Masz poważne problemy ze sposobem autoprezentacji. Nad tym powinieneś popracować. ;)

Gość ludzki przedmiot
Bo mam dużą rozrzutność co do zachowań seksualnych i lubię wydzieliny, które nie należą do pospolitych w lubieniu. Duża część kobiet nie zaakceptowałaby moich zachowań Brahmin.:( Vieviór czyli robię negatywne wrażenie?:(

Gość psychoterapeuta po dyzurze
ludzki przedmiot; czy ty sie miotasz czy udajesz ze sie miotasz ..a moze i sie miotasz i udajesz ze sie miotasz... brak ci hm... na moje moze niewprawne oko ... podstawy... fundamentu. do tego szczypta nudy, nijakosci. a poczucie ze jakis sens powinien byc, jest..istnieje. no co. nic. nikt za ciebie twojego zycia nie przezyje. ja ci powiem co zrobic. to tak proste ze az trudne. dupa w troki i do roboty. pomysl gosciu czego ty chcesz. a wysil szare komorki. i nie uzalaj sie nad soba i swiatem bo to najlatwiej. nnie pytaj innych o sens zycia i istnienia. znajdz go bo nikt nie dostaje tego w prezencie . NIKT. dzialaj tak zeby umiec odpowiedziec na to pytanie tym ktorzy pstawia to pytanie tobie za lat dziesiat.. i co !

Gość ludzki przedmiot
Psychoterapeuto dziękuję. Wiesz co? Poczułem się trochę uświadomiony i zmusiłeś mnie do zastanowienia się nad sobą.:( Chcę kobiety, która będzie mnie chcieć i będzie lubić to co ja lubię, a ja będę lubił, to co ona lubi, nawet to czego jeszcze nie wiedziałbym, że będę lubił, ale mimo to polubiłbym.:(

Dobra ludzki, trochę przesadziłam. Kiedyś bardzo stary i mądry filatelista powiedział mi w sekrecie, że prawdziwym sensem życia jest kolekcjonowanie znaczków. I ja mu wierzę, nie mam podstaw żeby nie wierzyć(wyglądał na szczęśliwego). ;)

Gość ludzki przedmiot
Dark, jednak to wszystko jest bez sensu.:( Muszę zredukować napięcie seksualne w mym ciele, bo już nie wytrzymuję i myślę cały czas o tzipce, która była niemyta 2 dni i o spoconych stopach w gardle, które dotykały odbytu. :( Do widzenia.:(

Nie rób z siebie cierpiętnika ludzki! Nie masz nawet pojęcia jak bardzo potrafię być perwersyjna w swoich pragnieniach. Zawsze znajdzie się ktoś kto podziela moje zamiłowanie do zachowań ogólnie uchodzących za dziwaczne, czy wręcz odrażające w łóżku. Jeśli znajdziesz mądrą kobietę, to będziesz w stanie przekonać ją do tego by zechciała obdarować Cię swoim moczem. Jestem tego pewna;)

Gość ludzki przedmiot
Moczem może i tak. Ale odchodami już nie Dark.:( Dlatego nie dziw się, że jestem "cierpiętnikiem". Nei.:(🖐️ To cześć Dziewczyny.:(🖐️ Twoją Dark i Twoją Nei byłbym wstanie zjeść.:(

Gość ludzki przedmiot
Ala, nic mnie nie przejrzałaś i nie oburzaj się tak.:( Ala wiem, że uznasz mnie za wariata, ale chciałbym powąchać Ci pupę.:( :(🖐️

Gość menciu
ludzki na jeden raz by taka wystarczyla? zawsze to cos:-)

Dark, pragnę podkreślić, że wspólne oglądanie znaczków pocztowych w pościeli, od zawsze było jednym z moich długo skrywanych pragnień :classic_cool:

Cholera, vieviór, bardzo mi przykro, ten filatelista zszedł już jakiś czas temu. Zresztą on był chyba hetero:P

Gość psych po dyz.
rozsmieszyles mnie ))))))))))))))). tylko ten dramatycyny tytul posta mi jakos zgrzyta. i dlatego mysle ze na rzeczy cos jes. wieesz... co do kobiet milosci, uczuc---co ci bede sciemniac. to jest w jakiejs cyesci kwestia losu, przypadku, szczescia--- jak zwal tak zwal, kazdy nazywa po swojemu. ale mysle ze prawda jest jakas ogolna----- duzo mozemy w swoim zyciu zrobic mimo losu, przypadku. Mozemy to zrobic ale pod jednym warunkiem ))))------------------ ze SAMY OKRESIMY co chcemy. Chcesz kobiety takiej to a takiej? SZUKAJ kobiety. Nie znajdziesz? O to juz jestes rozgrzeszony )) BO SZUKALES BO STARLES SIE BO WIEDZIALES CZEGO KOGO SZUKASZ BO dzlalales swiadowmie. wbrew pozorom jest DUZA szansa ze znajdziesz. WIESZ CO ZABIJA ? ZABIJA brak wiary w zycie iw siebie , brak checi. to takie bagno. wygrac mozna tylko tylko tylko wtedy jesli sie chce. jesli sie nie patrzy na ograniczenia a patrzy na TO CZEGO SIE PRAGNIE . serio))) to jest jedyna prawda. tak a trudna i taka prosta. nie ma w tym tajemnicy. jest determinacja. jest chec. przed nia ugina sie al. a jak nie ?? wtedy to nie tragedia bo nie daje taka przegrana poczucia kleski. ...szanse sa wielkie. dzialaj cflowieku i poczuj sie kochany. powiem ci cos............... mozesz poczuc sie kochany . i to wielokrotnie. i ty mozesz dac to poczucie komus ))). wlacz. mozesz.

Dark, chciałem Ci tylko uświadomić, że nie jesteś na tym forum jedyną osobą z zamiłowaniem do "zachowań ogólnie uchodzących za dziwaczne" :p

O nieee, właśnie sam poszargałeś sobie swoją czyściutką, bielutką, nieskazitelną opinię. Nasikać Ci na te znaczki, chciałbyś?

Gość janek 35lat
Ja tak czasem też mam ale za to pies mnie kocha a wogóle to zly jestem bo mi chyba kartofle w mogiele namarzly

Od lat buszuję po kafe bezskutecznie starając się zbudować swój wizerunek obleśnego zboczeńca tarzającego się w klaserach. Sikaj Mała Połączmy nasze siły i zmuśmy moderatorki do aktów rozpaczy ;)

Gość janek 35lat
O czem wy piszeta ludzie