Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Czuję się niekochanym człowiekiem.

Polecane posty

Przecież wiesz, że niczego innego tak nie pragnąłem, nie licząc może miniaturowej kolejki elektrycznej na Gwiazdkę gdy miałem 11 lat. ;)

Gość janek 35lat
E co wy tu kabaret odstawiata

Dostałem. To było bardzo satysfakcjonujące doznanie. Może nie jest wiec prawdą to, co kiedyś rozważałaś: że bardziej kochamy własną żądzę niż obiekt pożądania ? W każdym razie pamięć o krótkiej chwili spełnienia zostaje w nas na zawsze ;)

Jestem. Ale jakby nie w porę widzę. Dark nie ma porów, a Vieviór ma.

Gość Anonimowa Anonimka...4
ludzki masz normalne upodobania. :) nienormalni sa faceci nie lubiacy woni kobiecego krocza. dla mnie tez nie jest problemem robienie loda facetowi zaraz po imprezie np. albo po calym dniu. wystarczy, ze sie raz dziennie umyje. nie musi sie podmywac przed seksem. bawia mnie te wszystkie mydlki. dziecinne sa;) pozdro👄

zabawy z moczem tez moga byc fajne. ale nie wypilabym jedyne co nie budzi mojego entuzjazmu w tym co napisales, to upodobanie do sposonych stop:O o swoje lubie dbac do przesady:)

jesli mieszkasz gdzies w poblizu bydgoszczy, to chetnie bym cie zapoznala:)

ciekawa tez jestem jak wygladasz i ile masz lat. opisz sie tak m.w. widze, ze teraz cie nie ma ale zajrze pozniej i chetnie przeczytam jak sie temat rozwinal ponownie pozdrawiam:)

Gość ludzki przedmiot
Ala czym Cię tak rozśmieszyłem i o co chodzi z tym przejrzeniem na wylot, jeszcze raz zapytam.:( Jak się czujesz po operacji?:( Psychologu lubię Cię, bo jesteś przepełniony uczuciem miłości i dziękuję za rady.:( Bó, tak, byłaś nie w porę. Ale widziałem, że świetnie bawiłaś się z tym wypierdkiem w najlepsze. Super, cieszę się bardzo. Anonimka, jakbyś była podniecona, to wypiłabyś też. I spocone stopy też byś lizała. Lubisz mieć spermę na swoich stopach i czy lubisz mieć lizane?:( Szkoda, że nie mieszkam w pobliżu Bydgoszczy, bo miło byłoby Cię poznać bliżej. Jakbyśmy mieli ochotę na wymianę płynów ustrojowych, to dzwonilibyśmy do siebie i dawalibyśmy wzajemnie to co najlepsze.:( No ale rzeczywistość jest szara. Nie ma sensu, żebym pisał o sobie.:( Dark- mogę się zapytać Ciebie o coś?:(

sek w tym, ze nie bylabym podniecona w takich okolicznosciach.;) pozdrawiam:)

Ludzki, trzeba było zagaić, a nie się czaić i majstrować w bieliźnie. 💤

Gość ludzki przedmiot
Rozumiem Anonimka. To znaczy nie rozumiem jak można nie być podnieconym w takich okolicznościach. Pozdrawiam.:( Bó- ale ja się bardzo cieszę, że było Ci przyjemnie.:( Dark- masz samca przy boku, któremu systematycznie upuszczasz nasienie? :(

Cześć. Chciałbyś kiedyś poczuć jak mi jest przyjemnie Ludzki?

Gość ludzki przedmiot
No ale chodzisz z Vieviórem, Dark. I myślałem, że jesteście związkiem w tradycyjnym pojmowaniu. Bez spontaniczności. Naprawdę jesteś taka spontaniczna Dark?:( Bó cześć. Ale ze mną trzeba chodzić najpierw Bó.:( Nie jestem łatwy.:( Tak, chciałbym żeby Ci było przyjemnie Bó. Chciałbym, żeby każdej samicy było przyjemnie. A Ty Bó pożądałabyś, żebym poczuł jak jest Ci przyjemnie?:( Hej Jola. Czy myślę o tym samym co Ty, jak myślisz? Dużego masz psa Jolka?:(

W tradycyjnym kafeteryjnym pojmowaniu ? Chodzi Ci o to, że biegam za dark i wypisuję jej te wszystkie świństwa na różnych topikach ? :p To co zachodzi pomiędzy dwojgiem ludzi w wirtualnym świecie łatwo może wymknąć się tradycyjnemu pojmowaniu i wszelkim klasyfikacjom. ;)

Gość Sepdntgnnnb
:D :D

Gość ludzki przemiot
Vieviór mi to się wydaje, że jesteś zboczeńcem. Popraw mnie jeśli się mylę. Dark to lubi prawda?:(

Gość ludzki przedmiot
Sepdntgnnnb@ odczuwam konsternację z powodu Twoje śmiechu. O co chodzi jeśli można zapytać?:(

Cześć. Ludzki, chodzimy trochę. Czy nie? Poza tym Ludzki jesteś podatny na komplementy. W oka mgnieniu bym cię omotała, uwiodła i sprawiła, że penis stałby ci non stop, gdybym tylko się zjawiła. I proszę odpowiedz na moje zapytanie. Czy chciałbyś poczuć. A potem dopiero ty mi zadawaj, tak? Fantastycznie, że zrozumiałeś.

Gość ludzki przedmiot
Czebó. Bó, no chodzimy trochę już.:) Ale nie jestem taki "twardziel" na jakiego wyglądam.:( Powiem wprost.:( Bó, boję się.:( No ale tak Bó, chciałbym poczuć Twoje soki na oczach i nosie. Kto by Bó nie chciał.:( Mogę teraz zadać pytanie?:(

W godzinie tej grudniowej Przy śniegu i mrozie Na skraju ery nowej Rycerz przybywa w złotym powozie Rozglądając się bacznie na wszystkie strony Blaskiem swym iskrząc szczodrze się śmieje Wchodzi przemówić z przenośnej ambony Z pytaniem "co tu się kurwa dzieje?" :D

Gość ludzki przedmiot
Garry dlaczego to "k...." przy kobietach?.:( Panie, przepraszamy.:(

"Vieviór mi to się wydaje, że jesteś zboczeńcem" Od lat robię wszystko, by uczestnicy forum nabierali coraz większego przekonania co do słuszności tej tezy. :classic_cool: "Popraw mnie jeśli się mylę." Gdybyś użył sformułowania: "wielbiciel niekonwencjonalnych zachowań seksualnych" łatwiej byłoby mi się do tego ustosunkować twierdząco :-o "Dark to lubi prawda?" Jeśli powiem, że nie zgłasza poważnych zastrzeżeń, to czy zaspokoi to twoją ciekawość w wystarczającym stopniu ? :classic_cool:

Bo prawdziwie emocjonalna liryczna wypowiedź bez chociaż jednego kurwa jest jak piwo bezalkoholowe. Niby piwo, niby smak, ale efektów nie ma żadnych. :)