Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DaisyDuck

Choinek Ubrany !!!

Polecane posty

A jakie kupujecie choinki? U mnie w rodzinnym domu zawsze sie kupowało taka nie zwykłą tylko z grubszymi igłami, nie pamietam nazwy, ale dłużej stoją, Też sie zawsze ubierało w Wigilie.

he he moje marzenie taka wielka choinka po sam sufit, ale zawsze mieliśmy taka z 170cm.

Moja choinka ma 175 cm i 150 cm obwodu. Mieliśmy jechać kupować ja w środę ale mój się bał , że wybiorą te najładniejsze i zostaną same krzaczki. Nie chcieliśmy takiej do sufitu.

Gość plaplaple
marika weż te psy i idz dziewczyno na spacer a nie pitol tu od rana do nocy

Ja chciałam choinke taka na balkon w doniczce hahaha ale moj powiedział ze chyba mnie pogieło do końca i stwierdziliśmy ze choinki nie bedzie. W zeszłym roku choinka leżała na ziemi z 5 razy przez zwierzyniec, wiec może i lepiej ze nie ma.

Psy zakopane śpią, na porannym spacerze już były. A dzisiaj nie moj dzień spacerów;p Facet ma wolne to dzisiaj on sprawuje piecze nad potworami.

Poprostu nie bedzie. Jakos w tym roku nie zalezy nam na tym, szczerze nie wiem czemu. A jak sie pozbywacie choinki po świętach? Bo ja mam sposób ale wydaje mi sie dziwny hahaha

Gość plaplaple
marika mówię ci idz z psami na spacer,zgłaszam cie do tonz

My mamy złote, czerwone i niebieskie ozdoby. Zawsze 2 kolory ubieraliśmy. Do tego mam jeszcze po prababci takie srebrne sople jakby 5-6cm. Przepiękne ale mam ich może z 8, pare ma też moja mama to to ubierałam i hm.. takie grzybki jakby te muchomory małe;p tez mam pare po prababci to na dół choinki szło zawsze. Udało mi sie 2 lata temu tez takie grzybki kupic, ale nowoczesne juz nie takie ładne

hahahaha ja robie to samo:D ale nie ubieram w worek i potem jak menel ciągamy do smietnika:D

Ju teraz?czy aby nie jestes luteraninem?w Finlandii maja juz poubierane w chatach od 1 grudnia i wywalaja tuz po swietach, jakby ktos wpadl do mnie na poczatku stycznia i zobaczyl choinke to by pomyslal ze cos nie tak z kopulka

A ja mam biało, niebiesko, srebrna pasuje do wystroju domu. Tylko kolorowe cukierki na niej wiszą.

Gość plaplaple
nie bądż taka drobiazgowa,bo wszyscy wiedzą o co chodzi,a wracając do tematu to wypierdalaj mnie z tymi psami na dwór!!!!!

My moze kupimy jeszcze jedną taka dużą bombke ozdobną zeby nie było wiochy ze nic na święta nie mamy. Nikt do nas nie przychodzi, Wigilie chcemy miec sami. Jedzenia tez dużo nie robie dla naszej dwójki.

u MNIE W RODZINNYM DOMU ZAWSZE SIĘ UBIERAŁO CHOINKĘ JAKOŚ TYDZIEŃ WCZEŚNIEJ CHYBA , ZE CZASU NIE BYŁO. JA JUŻ TYDZIEN TEMU U NIEKTÓRYCH WIDZIAŁAM UBRANE I CO Z TEGO ?

Powtarzam Ci ze były już na dworze sie załatwić przed moja pracą, a teraz sobie śpią. Nie są przyzwyczajone tak wcześnie wstawać i szaleć. Wieczorem założymy szelki i coś pociągają sobie

Gość plaplaple
marika nawet gdybście nie chcieli sami to i tak nikt by nie przyszedł do tej rzeżni,macie psy to sobie z nimi opłatkujcie,ciekawe jakie prezenty dostaniecie od azora i niuni

Oj nic nie bede sama tworzyć bo ja mam taki talent że to by wyglądało gorzej niż jakby niewidomy to zrobił haha. Sztucznych nie lubie, ale może racja, może mała kupimy jakąs, dla samego zapachu choinki w domu:)

Gość plaplaple
zrób prezent zwierzętom i przemów do n ich ludzkim głosem,pewnie sie zdziwią jak przestaniesz szczekać

Szczerze to nie mam nawet ochoty na święta w tym roku, kwaśny klimat troche rodzinny, zawsze szliśmy do rodzinki mojego, potem do mojej a na koniec do moich dziadków z moją rodziną, w tym roku świąt u dziadków nie bedzie, aż wyc się chce, bo z dziadkiem bym chciałą strasznie sie zobaczyć w wigilie

Gość plaplaple
masz swoje pieski

To chyba nie temat o moich zwierzetach, ale jak tak Cię to intryguje to załóż osobny, chętnie rozwieje wszelkie Twoje problemy i irytujące Cię wątpliwości.