Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcccooo

DLACZEGO?????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość marcccooo

Poznaliśmy się jak jej ex zostawił ją dla byłej, ja ja pocieszałem, byłem takim jej przyjacielem, ona mi wszytko mówiła, przytulała się. Teraz Jej były zostawił tamtą dla niej a ona najpierw się zastanawiała ale teraz się zgodziła, ona nie ma pojecia jak ja sie czuje, że ja nie chciałem byc tylko kol;egą, w niedziele jeszcze do mnie pisała: - Marcin myslisz żeby się nam udało ja odpowiedziałem że nie wiem, ale zrobie wszystko aby się nam udało i aby uczynić ja najszczęśliwszą kobietą u mego boku Dwa dni pozniej kazała mi zrozumieć, że zgodziła się wrócic do byłego bo go kocha, a to że on z nia zerwał było dużo jej winy

Gość marcccooo
nie jest to prowokacja , ja mam 25l a ona 20

Gość marcccooo
i ona jeszcze do mnie: nie złość się ale musisz mnie zrozumieć, że pewnie jak jej nie wyjdzie to wróci do mnie ze skulonym ogonem, a ja jeszcze byłem tak głupi że powiedziałem jej : jeśli nie wyjdzie już w tym tyg napisz, jeśli za 7 miesiecy czy rok również. Ja wiem że jestem głupi ale nie umiem o niej zapmnieć. Kiedyś wstawałem rano o 8 aby jeszcze z nią porozmawiac na gg, albo skype, pozniej zawsze sie widzieliśmy a teraz mam swiadomosc że ona spedza z nim weekend

Gość gdhjfjhtyu
tu wszystki jest prowokacją,wpisy są wymuszane i tematy zakładane przez obsługę w celu rentowności przedsięwzięcia pt.kafeteria