Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę się pogubiłam.

Sweterek Tommego Hilfigera to dobry pomysł...

Polecane posty

na gwiazdkę? Chcę obdarować dwoma sweterkami mojego chłopaka i jednym ojca czy to dobry pomysł ? A może lepiej jeden sweterek dla faceta i do tego perfumy? Już sama nie wiem.

No pytam się poważnie, bo muszę dzisiaj zamówić, żeby dotarło do piątku.

Nie kupuj 2 rzeczy tego samego rodzaju, bo zawsze jedna się bardziej spodoba = druga nie będzie już tak cieszyła. Poza tym nie kieruj się marką, ale tym, czy sweterek fajny, czy też nie. Jak facet jest spory - XL to tutaj masz fajną promocję: http://www.brand.pl/product_info.php?sort=price&gender=meskie&category=swetry¤cy=PLN&page=3&product=sweter-pepe-jeans-edwin-silver Jeszcze ten jest ciekawy: http://www.brand.pl/product_info.php?sort=price&gender=meskie&category=swetry¤cy=PLN&page=3&product=sweter-mustang-v-neck-pullover-solid-oxblood-red ­ Perfumy - tylko i wyłącznie te, których on już używa, inaczej możesz nie trafić w zapach. ­ Śmiało możesz zamówić tę latarkę: http://www.militaria.pl/olight/latarka_olight_t25_tactical_cree_xp-g_r5_p4537.xml - będzie nią wniebowzięty, bo jest to naprawdę jakościowy produkt a świeci tak, że praktycznie imituje słońce ;)

Sweterki Tommego są bardzo ładne, ale racja dwóch takich samych nie zamówię, niech będzie jeden + perfumy. A z tym nie trafieniem w gust zapachowy mojego faceta nie będzie problemu. I tak zamierzam kupić tylko 50ml.

Oj tam, nie ma co generalizować nt. marki, mnie się na przykład ten w ogóle nie podoba: http://eu.tommy.com/Patrick/0887820524,default,pd.html To już lepiej kup tę latarkę - zawsze się przyda (czy to do samochodu, na spacery, w domu) - wymiarowo jest bardzo zgrabna, a perfumy niech sobie sam wybierze.

ja nie wiem co z wami ale oboje nie potraficie znalezc ladnych swetrow ....ja bym w 3 pokazanych nie chodzil...te z brand to cieniutkie sweterki ktore po pierwszym razie sie spieprza a tommy nic specjalnego

Webster - no przecież napisałem, że ten 3-i to kaszana, prosimy się skupić! :) Jak możesz oceniać jakość poprzez obrazek? :D

latarka mu się nie przyda, a sweterek tak, szczególnie, że lubi takie. A nowy zapach też będzie dobrym pomysłem. Szczególnie, że On nie ma ulubionego.

Właśnie ten albo czerwony.

On ma tak dużo rzeczy szarych i czarnych, ostatnio kupił sobie podobny sweterek, ale w kolorze błękitnym, więc niebieskie odpadają.

Już chyba lepiej fioletowy niz czerwony. ha ha moj facet tez szare, czarne, błękitny. Ale tez facet nie choinka zeby jak na odpuście chodził

Zastanawiałam się nad Giorgio Armani Acqua di Gio

No właśnie ten czerwony mnie kusi, ma kilka rzeczy czerwonych, więc myślę, że w kolor bym się wpasowała. On jest ciemnym brunetem, jakie kolory najlepiej do tego by pasowały?

Czerwony lepszy, pasuje do czarnych jeansów, albo granatowych. A ten fioletowy to za bardzo ... do żadnych, z niebieskimi, granatowymi będzie się niemiłosiernie gryzł, z czarnymi ... tak średnio się skomponuje. Bierz czerwień :) Acqua Di Gio - nie! - posiada bardzo specyficzny zapach, ja bym polecił Hugo Boss Bottled - jest w sumie bardziej uniwersalny, bardziej "miękki", na pewno wykorzysta.

No właśnie jutro idę do sklepu zobaczyć i wieczorem muszę zamówić jak coś.

muszę powąchać i wtedy podejmę decyzję :)

Ja mojemu kupiłam ysl perfumy i spodnie mexxa a potem oświadczył mi ze chce dostać KĄPIELÓWKI........ nie bede juz pisac co on mi kupił..........

A co Ci kupił? :D