Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę się pogubiłam.

Sweterek Tommego Hilfigera to dobry pomysł...

Polecane posty

Nie, chodzi o to że jakby nie miał to i bym sie z lizaka cieszyła za 1zł, że sie postarał. Kurde już bym wolała żeby nam sam obraz do domu namalował, lepszy prezent.

Czyli jak ma - to liczysz na spore prezenty, a gdyby nie miał - to byś na to uwagi nie zwracała? Nie liczy się gest? A tak w ogóle co to za prezent, który się wygadało?

To wygadany prezent :) Czytając kafeterię dochodzę do wniosku że najlepszym prezentem dla kobiety są kwiaty, bo materializm przesłonił im trzeźwość myślenia :classic_cool:

Liczy sie gest, ale ten gest powinien uzwględniać to nie nie lubie takich ozdób.... tak mi sie wydaje. Tak skoro go stac i ma, to mogł mi kupić zegarek wiedząc ze nie mam zegarka np. Z reszta nie go stac a nas stać, bo mamy wspólne finanse.... A no opowiadał co robił w dzień gdzie był itp i ze widział te bombki i od razu mi kupił na prezent na świeta.

e tam, głupoty gadasz. Jaki materializm. Sam dostaniesz wypasiony prezent, a swojej kobiecie kupisz bombki i uważasz, że jeszcze powinna skakać z radości? No błagam :-o

Ale kwiaty w doniczce, nie cięte. Ostatnio w OBI widziałam storczyki niebieskie takie prawie neonowe, za 49zł, ale bym sie cieszyła jak głupia z takiego prezentu!

i pisząc o zegarku nie mam na myśli zegarka za tysiaka czy nawet pół, ale jakimś który by mi sie spodobał, choćby był gówniany i miał sie zniszczyć w ciągu pół roku.

Jesteście małżeństwem rozumiem?

Nie, ale żyjemy razem, jemy razem, śpimy razem, mieszkamy razem. Konto również mamy razem.

Acha.

Mariiika, no właśnie to jest najgorsze, szczególnie że mieszkacie i żyjecie razem, powinien wiedzieć czego potrzebujesz i co lubisz. Ech.

A najlepiej jakbym mu powiedziała ze np chciałabym zegarek czy cos takiego to by powiedział " To weź idz i kup jak Ci potrzeba, nie wiem co masz za problem. Idz kup jaki chcesz i tyle"

No to mało z niego romantyczno - praktyczno - uczuciowy facet. Wygląda na chłopka - roztropka, takiego w sensie ... mało przejmującego się. Analiza w cenie 0,99zł - z VAT-em!

Bo on nie rozumie ze czemu skoro chce i potrzebuje to nie pojde i sobie nie kupie, on tak przecież robi. Chce perfumy to idzie i kupuje nie czeka az ja mu kupie z jakiejs okazji. Jest głodny to idzie na obiad, nie czeka az wróce z pracy i zrobie obiad. Więc nie rozumie czemu ja tak nie robie, nie rozumie czemu czekam z obiadem na niego, przeciez każdy może zjeśc osobno, co to za różnica, z reszta z pełnymi ustami sie nie gada. Czasem pomyśli o mnie, jak wraca z pracy to zawsze przywozi mi milke albo kawe ze stacji i papierosy hahahaa, serio.

A romantyczny jest chyba bardziej moj pies. Ostatnio zaprosił mnie na kolacje, ale mowie wiesz ja ZROBIMY razem kolacje w domu przy świeczkach bedzie fajnie, nie mam ochoty na ludzi. Dobra. Więc JA ROBIE kolacje, prawie gotowa a on nagle mowi, a spale peta i ide do popracować, późno już. I buzi w czułko. Oczywiście nie zakumał ze przesadził..

Gość to ja narcyz się nazywam
...