Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

im więcej dzieci, tym bardziej nieszczęśliwe małżeństwa

Polecane posty

wczoraj pisała laska, co ma 4 rodzeństwa. rodzice po rozwodzie, ona zaniedbywana. nie da się w rodzinie wielodzietnej każdemu poświęcić tyle czasu, żeby było dobrze. a heidi klum i seal rozstali się właśnie z tego powodu, że przerost obowiązków związanych z licznym potomstwem oddalił ich od siebie. kiedyś był taki sondaż o poziomie szczęściu w małżeństwach- im więcej dzieci tym bardziej nieszczęśliwe małżeństwo. zaskoczeniem dla wielu było to, że najszczęśliwszi są bezdzietni. co o tym myślicie? czy podziwiacie bezdzietne pary? ja tak

Gość mikułajki
oby nie było jak piszesz. Mam troje dzieci...

a w jakim wieku? macie czas dla siebie? ja się bardzo tego boję...jak zmienił się twój mąż względem Ciebie po urodzeniu dzieci przez Ciebie?

bo wiadomo jak jest dużo pracy, to komu najłatwiej jest zaczekać na swoją kolej- dziecku czy dorosłemu? i tym sposobem tzw. mąż zawsze jest w kolejce, przez jakieś dziesieć lat, jeżeli jest więcej niż jedno dziecko. kobieta tez wtedy wiecznie zmęczona. i karmienie piersią eksploatuje ją metabolicznie i obniża libido-biologia. zastanawiam się jak ludzie w ogóle żyją...