Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwowlosazdolowana

mam okropne wlossy

Polecane posty

Gość siwowlosazdolowana

sa cienkie nie ukladaja sie wiecnie przyklapniete i na dodatek siwe.nie nadazam z farbowaniem bo wiecznie mam odrosty a i farby kiepsko lapia siwe. niewzne jaki kolor zawsze jakies rude wycchodza

Gość siwowlosazdolowana
mam takiego dola ze nic mi sie ie chce. czuje sie przez te klaki jak taka zaniedbana stara baba:-(

Gość hasdj
Zastanawia się nad zazywaniem jakiś suplementow, zacznij olejowac włosy, idź pomalować włosy u fryzjera 100zl na miesiąc czy dwa to nie tak dużo a przynajmniej masz.świadomość że robisz coś dla siebe

Gość farfocel.pl
moja teściowa uratowała sobie włosy maską z żółtek i chyba oliwy. no ale na siwki to juz nic nie poradzisz, dokładnie moze lepiej iść do fryzjera

Gość siwowlosazdolowana
suplementy diety zazywam ale to pogarsza sytuacje bo wlosy ktore i tak mi rosna szybko rosna po nich jeszcze szybciej a wtedy odrost mam juz po 5 dniach od farbowania. farbowanie u fryzjera nicnie daje bo bylam juz parokrotnie i to nic nie pomaga bo i tak szybko jest widoczny odrost. tak naprawde musialabym farbowac wlosy co 10-14 dni.

Gość siwowlosazdolowana
:-(

Gość 98989kjkjk
zostaw je ;) bedziesz oryginalna

Gość siwowlosazdolowana
oryginalna?? raczej zaniedbana i stara:-( siwe wlosy to mozna miec po 50tce. u mnie w pracy babki po 49stce nie maja takiej siwizny.czuje sie jak jakis dziwolag,jak ostatnia fleja ktroa nie dba o siebie

Gość no to farbuj ten odrost
jak staje sie widoczny i tyle zamiast chodzic jak luj:..

Gość siwowlosazdolowana
ale takie czeste farbowanie doprowadzi do tego ze moje cienkie wlosy zrobia sie jeszcze ciensze.juz to obserwuje:-(poza tym skora glowy od farbowania wlosow co 2 tyg tez dostaje niezle w kosc

Gość uppppppppppppppppppp
up

Gość a ty znowu swoje?
Tyle razy już tu marudziłaś i zakładałaś ten temat, a żadnych rad itp. nie przyjmujesz. Marudzisz dla samego marudzenia. Każdy, kto czytał poprzednie twoje tematy - ma cię już dość!

Gość ja rozwiazalam problem
mialam ten sam problem z siwymi wlosami a mam dopiero 28 lat...Musialam malowac odrosty co 2-3 tygodnie dlatego ktoregos dnia wkurzylam sie i zrobilam sopie jasne pasemka, jak rozjasnisz wlosy jasnymi pasemkami wtedy siwych nie bedzie widac.

Gość sdfghjkl;
pamietam ten temat,sama jej odpisywałam ,ale żadna rada jej nie pasowała.I jeszcze jeden chyba wtedy załozyła na urodzie i tez wkurzała wszystkich.Jak widac przez 3 lata nie rozwiązala problemu,ale prace chociaz znalazła

Gość siwowlosazdolowana
nie wiem o co ci chodzi.prace mam caly czas odkad skonczylam studia. mam wszystkie siwe wiec pasemka nie pomagaja .do jakiegos momentu robilam i w miare maskowaly siwizne ale teraz juz nie