Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malo szczegolow pamietam

Szukam tytulu pewnej komedi

Polecane posty

Zima do jakiegos miasteczka przyjezdza facet (nie wiem niestety po co) i tam zaczyna pomieszkiwac, ma chyba kolege ale nie wiem. Kompletnie go nie pamietam i celu jego przyjazdu. Za to wiem, ze w miasteczku jest brunetka, ladna, chyba podoba sie bohaterowi ale ona ma kogos chyba. Z tego tez co mi sie wydaje to klimat filmu nawiazany jest do zblizajacych sie swiat. Na dobra sprawe pamietam tylko to miasteczko i ta aktorke dosc dobrze. I nic poza tym:(

miasteczko angielskie albo amerykanskie:D naprawde nie pamietam:O a szukam filmu ze wzgledu na aktorke:P

Gość ranyjulek
Griswoldowi. na koniec filmu wynajmuja ludzi z miasteczka do pokazu nastroju świątecznego?

Gość jaq
holiday? a co to za aktorka?

nie pamietam niestety co bylo na koniec:O Tak, komedii wiem, po prostu zjadlam jedno i:) Naprawde nie masz sie do czego czepiac, wspolczuje smutnego zycia. Pamietam jedynie ta aktorke miala wlosy do ramion, czarne, ladna raczej. Fabula filmu nie byla jakas zaskakujaca czy ciekawa, taki spokojny dosc plytki filmik na zimowe wieczory:P Wiem, ze ten facet co przybyl do miasteczka cos chyba ukrywal albo cos zmalowal i ta laska chyba miala faceta i hajtac sie z nim miala, ale to nie jest takie pewne bo moze sobie to wymyslam:D

wlasnie nie wiem co to za aktorka:D Na tym polega caly problem, bo to jje generalnie szukam, a film tylko ten z nia widzialam.