Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania.:-)

Czy naprawdę uśpić psa który jest jego najlepszym przyjacielem? wejdzcie

Polecane posty

Ale co sprawdzali w tej szkole? Czy pies słucha ze ma siadać? To że pies ugryzł to wina wasza nie psa.... i to nie pies powinien cierpieć za to. Co to w ogole jest za pies?

Co Wam daje to podszywanie się?:o No przecież mówię, że nie znam szczegółów tych badań wróci mój chłopak to napisze wtedy. Na pewno nie na psa obronnego, to husky. Pies zawsze mnie słuchał i wykonywał moje polecenia chociaż byłam dla niej mniej bliska niż mój chłopak bo do niego często wskakiwał do łózka itd rano a ja kiedyś spałam sama chciałam spać z psem zawołałam go leżał chwilę i poszedł do siebie za 2 razem nie przyszedł

znalazłam w dokumentach, że był na pewno kurs i egzamin w zakresie Pies Towarzysz "PT-1"

i chodzi o szacunek i respekt, o strukture przywódcy i psa. A nie o to czy pies lezy w łożku. Bo pies może jeść najlepsze zarcie być całowany nawet w dupe i w tej dupie miec właściciela. Pies nie ugryzł bez powodu. Dlaczego piszczał?

Napewno nie pozwól zeby psa usypiał... Do behawiorysty, dobrego, do szkołki walczyć o psa. Bo to wasza wina i wasze zaniedbanie gdzieś, nie wiem gdzie. Nie psa.

Gość jesteś normalna
chciałam spać z psem zawołałam go leżał chwilę i poszedł do siebie za 2 razem nie przyszedł xxx co to ma być ?

Gość ..Ariusz..
Ej, ja serio piszę. Wezmę tego psa jeśli macie go uśpić!

Właśnie nie wiemy tego pierwszy raz tak się zachował. Wszedł do sypialni czego nigdy nie robił mój chłopak jest fizjoterapeutą robił mi zwyczajny masaż szyi przy świecach, relax i tyle. Pies zaczął skomleć ale nie przestaliśmy to trwało bardzo krótko i nagle zaatakował

Gość w życiu nie uśpiłabym psa
...z tego powodu. Zdrowego psa. Skoro chłopak mieszka w domku to może niech zbuduje kojec? albo po prostu zamykajcie drzwi jak chcecie się pieprzyć. Jakiej reakcji oczekiwałaś podczas gry wstępnej? klaskania? To nie jest wina psa. xxx Jeśli masz choć trochę przyzwoitości w sobie to NIE POZWOLISZ na to, aby go uśpić.

Te psy też czesto gnie na łeb z braku odpowiedniej porcji ruchu i to takiego ruchu jak one potrzebuja

Od kiedy masaż szyi jest grą wstępną??? Jeżeli idziesz do fizjoterapeuty (kim jest mój chłopak( na taki masaż to masz z nim grę wstępną????? Dlaczego tego nie rozumiecie, że nic nie robiliśmy?

To jest podstawowe posłuszeństwo. Mówie o ruchu typowym dla tej rasy psa. Co to jest wybieg. Pies i sobie może po ogrodzie pobiega ale jak sie nikt nie zajmie psem to i on sie odpowiednio nie umeczy

Gość malaga tiki takii i kasztankii
Nie mozna uspic zdrowego psa! zaden weterynarz sie tego nie podejmie. Ja bym nie miala sumienia by na to pozwolic na Twoim miejscu, a jak do tego dojdzie to rpedej czy pozniej chlopak od ciebie odejdzie z zalu do siebie i ciebie za to z ego uspil. do trenera idzcie z nim i bedzie dobrze. Moja kumpela tak wytresowala owczarka ( a byl juz dorosly) ze smiga jak w zegarku abyl bardzo nieposluszny

Powtarzam pies może być posłuszny i wytresowany i chodzić jak w zegarku a nie miec do was szacunku i was zjeśc. Pies bardziej potrzebuje przewodnika stada niż spania w łóżku i buziaków. Ale można spełniac i jedną i druga opcje:D

Idzie szkolić psa dalej, mało Ty idz z tym psem na szkolenie, żeby ten pies i Ciebie miał za przywódce.

"ostatnio zrobiliśmy sobie romantyczny wieczór, świece itd" a potem miałaś masaż. Więc na szachach się raczej nie miało skończyć. Ale nie o tym jest wątek. xxx Twoje sumienie. Ja bym nie pozwoliła na to, żeby chłopak uśpił psa z mojego powodu.

Była z tym psem jeszcze jedna sytuacja. Mój chłopak robił urodziny, nie bylimśmy wtedy razem i po prostu zabił gwoździa :) Opił się i usnął na kanapie, kolega chciał go przenieść do łóżka a pies nie dał niekomu przystąpić do niego, warczał i wąchał cały czas swojego pana, lizał go po ręce ale nie było mowy żeby ktoś podszedł do mojego chłopaka wtedy

Ale tych sytuacji nie da się powiązać to on robił mi masaz więc pies nie mógł pomyslec, że jemu dzieje się krzywda.

Bardzo dobrze, za to uśpijcie Twojego chłopaka. Co za debil dopuszcza psa do zakrapianej imprezy z ludzmi.... i sam sie tak schlewa ze traci kontrole nad soba, chuj z nim ale nad psem wsród obcych psu ludzi

Gość obydwoje jesteście nieodpowi-
edzialnymi gówniarzami alkohol i pies brylujący wsród spitych mord ? powinien was pozagryzać wtedy takie towarzystwo nabierze rozumu

No to chyba dobrze, że pies pilnował swojego NIEPRZYTOMNEGO pana, prawda? Pies nie rozumie takich rzeczy, że to impreza, że koledzy chcieli my pomóc i przenieść na łóżko, no ludzie. Prawidłowa reakcja wytresowanego psa.

I pomyśleć, że o jego losie ma decydować taka niedorajda jak Ty... Na miejscu twojego chłopaka pozbyłabym się raczej ciebie.

Na miejscu chłopaka to pozbyłabym sie samego siebie. Fakt podczas imprezy w domu nie da sie odseparowac psa od ludzi, ale każdy wie nie zbliżaj sie do psa po alkoholu, a właściciel nie zalewa sie tak żeby nie miec kontroli nad psem...